Netěším se na své miminko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.3.13 14:34

Jinak antidepresiva se užívají i v těhotenství bez problémů. Někteří je užívají celoživotně. Ale já jsem již bez nich 3 roky a to jsem měla poslední rok opravdu nejhorší období ve svém životě. Nevím no…a taky vím, že mi nikdo neporadí… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.3.13 14:40

@emiliasofi no někdo by přece jenom mohl - tvůj psycholog/psychiatr. Pokud máš tyhle stavy, nechápu, že jsi tam už nezašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
26.3.13 14:45

Ahoj, myslím, že když jsi antidepresiva už brala, tak máš nějakého svého psychiatra. Vypravila bych se k němu co nejdřív, rozhodně před porodem. Myslím, že on by měl rozhodnout, jestli se o depresi jedná nebo ne. Navíc deprese není jediný psychiatrický/psychický problém, který může člověka potkat. Tohle téma jsem rozklikla proto, že čekám druhé dítě a taky nějak nemám ty správné pocity, takže já tě rozhodně nesoudím, spíš s tebou soucítím. Myslím, že je rozumné, že sis zajistila předem pomoc (chůva a uklízečka). Nevím, jak velké jsou starší děti, ale třeba ti budou taky rády pomáhat, do toho partner, který se na dítě těší…třeba to nakonec dáš lépe než myslíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
26.3.13 14:58

@emiliasofi
Nechci vypadat jako nekdo, kdo chce tehotne a nasledne kojici dopovat antidepresivy, ale mozna by stalo za zvazeni se u psychiatra stavit a treba se rozhodne, ze vzhledem k minulemu zhrouceni by bylo dobre to podchytit uz ted, nasadit treba nejake nizke davky, aby si telo trosku zvyklo a v pripade potreby potom treba navysit. Pze, jak urcite dobre vis, ono to chvili trva, nez ty leky zacnou zabirat :nevim: Ja se ted smiruju s nafasovanim novych leku, po trech letech od dobrani poslednich. Uz jsem si myslela, ze bude pokoj, no tak asi ne, no…co nadelas :hug: Taky pritel by mohl prilozit ruku k dilu, je preci rodic stejne, jako ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.3.13 15:11

@emiliasofi ahoj. Můžu se zeptat kolik je holkám? Jestli už jsou starší, tak určitě budou pomáhat. A jestli se přítel těší, tak snad bude také pomáhat. Každé dítko je jiné a třeba to vše bude úplně jiné než u holek. Mluvila jsi o tom s přítelem? Pomáhá ti tu situaci zvládat už teď? Musíš vědět, jestli se na něj můžeš spolehnout. Bylo by fajn, kdyby se minimálně jednou týdně o miminko staral, abys mohla třeba do divadla, nebo se jít někam odreagovat. Musím přiznat že se mi to také čte s těžkým srdcem, jsem po zamlklém těhu, ketré bylo vymodlené, vytoužené a dopadlo to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
26.3.13 19:22

Taky by me zajimalo kolik je holkam, pises ze uz velke, takze nejvetsi starost bude mimco. Taky mam rada zabavu, ale no narovinu ja treba na chuvu ani uklizecku nemam, tudiz bude vse na me a musim si se vsim poradit sama, do prace pokud me pohlida matka, za zabavou atd. Takze myslim, ze jsou na tom zensky urcite hur nez ty. Nemyslim to zle, jen pisu co si myslim a nad sesypanim urcite ted nepremyslim. Byt tebou navstivim radej doktora. je to spis o tom co se ti deje v hlave,

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 21:20

Holkám je 9 a 7, kéž bych to dala lépe než si myslím, ale předchozí situace mě stále starší jako noční můra. Na chůvu a uklízečku mi také moc peněz nezbývá, ale sychruju se, aby to nedopadlo jako minule. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
27.3.13 20:10

@emiliasofi
Nemohl by jít na mateřskou tatínek? Jestlis to někde psala a já to přehlídla omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.13 16:40

Taky jsem nad touto variantou přemýšlela. nebo varianta ob den já, ob den tatínek. Myslím, že takto by to vyhovovalo všem stranám. :-) Oba jsme na volné noze, nebyl by to problém, myslím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.3.14 18:29

Tak ja mam 4 dny pred porodem a radost z tehu zadna.. Nevim jak to dopadne. Vsichni kolem se tesi.. Ja mam z toho depky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.3.14 18:32

@fillipka proc?..Mas snad i strach? Ja myslim ze to prijde, hold hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.3.14 18:46

@Andy27 Ja nevim. Proste si ani nepripoustim ze budu mit dite. Nevim jak budu schopna matka. Bude to horor. Mela jsem dobrou praci, dovolenou trikrat rocne. Ted nebude nic protoze na to ani nebude dost financi. Vypadam jak sobec. Ja proste nevim. Navic jsem strasne pribrala a jsem zvedava jak to dam dolu. Vzdycky jsem mela problem s vahou a hodne se jednu dobu hlidala s vahou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.3.14 18:52

@fillipka Ja myslim, ze jak to mali bude na svete, uvidis to jinak.To vis ze to je do zivota zmena, taky jsem nabrala.Mam 15kilo navrh a termin za necele tri tydny.Taky me to na druhou stranu desi.Jen nad tim vic premejslis, vsechno je jen v hlave, plus hormony, uzkosti, depky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.3.14 18:55

@Andy27 ja doufam ze se ve me neco hne.. Za ctyri dny uvidim. Ve ctvrtek jdu na planovanou sekci..jinak diky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.3.14 19:17

@fillipka ..Hne,kazda to jen prozivame jinak..jinak at ti to dobre dopadne :kytka:,ja se dovim ve ct, jestli pujdu na sekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí