Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14974
24.8.13 23:56

@Nika9 u nás to stejné, taky jsem chtěla Darju, ale manžel nesouhlasil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
25.8.13 00:03

@LadyTommy tak to se povedlo:-), ti chlapi jsou tak přízemní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.8.13 07:32

@Bisu sofie= zofie a jo to me nenapadlo jinak mam 4 kamosky s netipickymi jmeny apolenku jarusku josefinu a johanku…a od ty doby co jsem je potkala jsem tyto jmena na nikom nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
25.8.13 10:56
Tak my Zofinku mame, kdyz ji nekdo rekne Sofinko (obcas se to stava) tak sama lidi opravuje, ze ne, ze ona je Žofka… a je na to celkem hrda, libi se ji to… Sofinek ma v okoli nekolik, asi taky modni vlna. Jinak Darja se mi taky moc libi, a pak jeste Karin - tak jsem se chtela jmenovat ja, kdyz sem byla ve fazi nespokojennosti se svym jmenem :D
@aspagi píše:
@Bisu sofie= zofie a jo to me nenapadlo jinak mam 4 kamosky s netipickymi jmeny apolenku jarusku josefinu a johanku…a od ty doby co jsem je potkala jsem tyto jmena na nikom nevidela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marketaax
25.8.13 11:16

My jsme chteli dat puvodne Emu, ale kolem nas najednou kazdy chtel Emu- s jednim nebo dvema M. A tak mame Agatku :) zatim jsme nikoho s timto jmenem nepotkali :) A pristi ditko, pokud to bude chlapecek, tak manzel chce Barnabaska, no uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
20296
25.8.13 11:40
@Renča VM píše:
Tak jak je psáno: ať si každý dá jméno jaké chce, ale i pro nás je důležité, aby nebylo v jedné třídě x stejně pojmenovaných dětiček… Nemám ráda „cizí“ jména… Neteř mi říkala, že mají ve třídě Maika :D Tak to už je pro mě silné kafe :D

Jenže bůh ví jak to doopravdy je. Mike mu můžou říkat a je to obyčejný Michal, Michael - třeba. Synovi taky ve školce neřeknou jinak než Dagy/Daggie a věřím, že většina rodičů kroutí hlavou co to má malej za cizí jméno a přitom je to slovanské jméno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.8.13 12:06

Tak J jsem třeba Sandra. :oops: ;) Mě se to jméno vůbec nelíbilo, styděla jsem se za něj, všichni na mě koukali jak na blba. :nevim:
Před deseti měsíci se nám narodila dcerka. Jména jsme vybírali dlouho, nemohli jsme se schodnout. Naše favoritka byla NINA :),ale tak moc nám do toho kecali, že jsem přítele ukecala na Natálku-jedna z miliona..ale NAŠE A JEDINEČNÁ :srdce:
Příště(snažíme se o druhé) jméno se všichni dozvědí až v porodnici. Strašně se nám líbí NINA, ORNELLA, IZABELLA, MELINDA, IZABELA, JOSEFÍNA…pokud to bude kluk tak VINCENT NEBO OSKÁREK :P Asi to bude pro všechny šok, ale u mě zatím vyhrává Ornella :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
25.8.13 12:07

@anlendy. .. JÉÉÉÉ, tak vy nakonec nebudete mít Ornellu Miu? :( Ale mě řekni, kde a jak vybíráš jména? Asi si nechám od Tebe poradit.. :P

• Citovat
  • Upravit
1491
25.8.13 12:14

@Sandra752 no nebudeme, manžel začal protestovat :cert: ani se mu nedivím, taky jsem nakonec ráda :lol: budeme mít Lennu Ellu, nějak jsem to dávala dohromady, já chtěla vždycky Lenku ale to se k mému příjmení nehodí, tak je z Lenky Lenna a Ella je z OrnELLY :lol: Já jsem si se jmény vždycky pohrávala, bavilo mě to :lol: klidně ti poradí a vymyslím něco netradičního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 12:16

@Sandra752 mně se ta Ornella líbí pořád a kdyby mi nezačal manžel protestovat, tak je to pořád nás Ornýsek :srdce: na negativní reakce na jméno sem prděla, nějaká Štiková mi může být u řiťky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.8.13 12:25

@anlendy. Tak mi něco vymysli :mrgreen: Skusím navrhnout příteli…strašně se mi tvé kombinace jmen líbí :-)

• Citovat
  • Upravit
1491
25.8.13 12:26

@Sandra752 oo děkuji :) záleží na příjmení, jestli máte české a k němu cizí jméno? :) jestli chceš dvě jména? vrhnu se na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
25.8.13 12:45

I když jsme měli mít „klukla“, tak kdyby něco, tak v prvopočátcích těhu jsme chtěli Josefinku, šmarjá, to bylo řečí… Tak nás nahlodali, že jsme si říkali, tak tedy ne. Teď nás to mrzí, takže příště, jestli bude, tak neřekneme ani pohlaví, natož jméno ;)

P. S. @anlendy. Ty kombinace jmen jsou opravdu moc pěkné :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
25.8.13 12:53
@anlendy. píše:
@Sandra752 oo děkuji :) záleží na příjmení, jestli máte české a k němu cizí jméno? :) jestli chceš dvě jména? vrhnu se na to :lol:

Přijmení bude FRYNTA - FRYNTOVÁ…
Nechci žádný extrém…doufám, že ti to nevadí :oops: ale máš na to vážně hlavu :-)

• Citovat
  • Upravit
1491
25.8.13 13:15

@Silky123 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat