Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nika9 u nás to stejné, taky jsem chtěla Darju, ale manžel nesouhlasil ![]()
@LadyTommy tak to se povedlo:-), ti chlapi jsou tak přízemní… ![]()
@Bisu sofie= zofie a jo to me nenapadlo jinak mam 4 kamosky s netipickymi jmeny apolenku jarusku josefinu a johanku…a od ty doby co jsem je potkala jsem tyto jmena na nikom nevidela
@aspagi píše:
@Bisu sofie= zofie a jo to me nenapadlo jinak mam 4 kamosky s netipickymi jmeny apolenku jarusku josefinu a johanku…a od ty doby co jsem je potkala jsem tyto jmena na nikom nevidela
My jsme chteli dat puvodne Emu, ale kolem nas najednou kazdy chtel Emu- s jednim nebo dvema M. A tak mame Agatku
zatim jsme nikoho s timto jmenem nepotkali
A pristi ditko, pokud to bude chlapecek, tak manzel chce Barnabaska, no uvidime ![]()
@Renča VM píše:
Tak jak je psáno: ať si každý dá jméno jaké chce, ale i pro nás je důležité, aby nebylo v jedné třídě x stejně pojmenovaných dětiček… Nemám ráda „cizí“ jména… Neteř mi říkala, že mají ve třídě MaikaTak to už je pro mě silné kafe
Jenže bůh ví jak to doopravdy je. Mike mu můžou říkat a je to obyčejný Michal, Michael - třeba. Synovi taky ve školce neřeknou jinak než Dagy/Daggie a věřím, že většina rodičů kroutí hlavou co to má malej za cizí jméno a přitom je to slovanské jméno ![]()
Tak J jsem třeba Sandra.
Mě se to jméno vůbec nelíbilo, styděla jsem se za něj, všichni na mě koukali jak na blba. ![]()
Před deseti měsíci se nám narodila dcerka. Jména jsme vybírali dlouho, nemohli jsme se schodnout. Naše favoritka byla NINA
,ale tak moc nám do toho kecali, že jsem přítele ukecala na Natálku-jedna z miliona..ale NAŠE A JEDINEČNÁ ![]()
Příště(snažíme se o druhé) jméno se všichni dozvědí až v porodnici. Strašně se nám líbí NINA, ORNELLA, IZABELLA, MELINDA, IZABELA, JOSEFÍNA…pokud to bude kluk tak VINCENT NEBO OSKÁREK
Asi to bude pro všechny šok, ale u mě zatím vyhrává Ornella ![]()
@anlendy. .. JÉÉÉÉ, tak vy nakonec nebudete mít Ornellu Miu?
Ale mě řekni, kde a jak vybíráš jména? Asi si nechám od Tebe poradit.. ![]()
@Sandra752 no nebudeme, manžel začal protestovat
ani se mu nedivím, taky jsem nakonec ráda
budeme mít Lennu Ellu, nějak jsem to dávala dohromady, já chtěla vždycky Lenku ale to se k mému příjmení nehodí, tak je z Lenky Lenna a Ella je z OrnELLY
Já jsem si se jmény vždycky pohrávala, bavilo mě to
klidně ti poradí a vymyslím něco netradičního ![]()
@Sandra752 mně se ta Ornella líbí pořád a kdyby mi nezačal manžel protestovat, tak je to pořád nás Ornýsek
na negativní reakce na jméno sem prděla, nějaká Štiková mi může být u řiťky ![]()
@anlendy. Tak mi něco vymysli
Skusím navrhnout příteli…strašně se mi tvé kombinace jmen líbí ![]()
@Sandra752 oo děkuji
záleží na příjmení, jestli máte české a k němu cizí jméno?
jestli chceš dvě jména? vrhnu se na to ![]()
I když jsme měli mít „klukla“, tak kdyby něco, tak v prvopočátcích těhu jsme chtěli Josefinku, šmarjá, to bylo řečí… Tak nás nahlodali, že jsme si říkali, tak tedy ne. Teď nás to mrzí, takže příště, jestli bude, tak neřekneme ani pohlaví, natož jméno ![]()
P. S. @anlendy. Ty kombinace jmen jsou opravdu moc pěkné ![]()
@anlendy. píše:
@Sandra752 oo děkujizáleží na příjmení, jestli máte české a k němu cizí jméno?
jestli chceš dvě jména? vrhnu se na to
Přijmení bude FRYNTA - FRYNTOVÁ…
Nechci žádný extrém…doufám, že ti to nevadí
ale máš na to vážně hlavu ![]()