Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
30.10.13 11:27

@zorietka Leontýna je nádherné jméno :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:27

@Magnumka nevím jak to vysvětlit, nějak mi to nesedí… ale ne že by to bylo něco strašného, připadne mi to asi jen hodně tvrdé, ale mnohem horší je Madla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 11:28

Madla je krásný! 8) Mě přijde hrozný Magda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.13 11:29
@zorietka píše:
@Magnumka nevím jak to vysvětlit, nějak mi to nesedí… ale ne že by to bylo něco strašného, připadne mi to asi jen hodně tvrdé, ale mnohem horší je Madla!

Mně třeba teta říká jen Mandlenko :D. A jak byste ji chtěli oslovovat krom Magdalenky? :). Já jsem tohle jméno dříve neměla ráda, protože je moc dlouhé a mé příjmení bylo také a taky že lidé ho moc neznali tak se nad tím pozastavovali… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 11:31

Tak mě by přišlo divný mít doma dvě „Týnky“. Máme v příbuzenstvu Magdalenu a říkají jí Madlo, Madlenko a mě se to zase líbí moc, záleží, jak se to líbí vám, ale když se ti nelíbí ani Madlo ani Majdo, tak bych to asi nedala. Dorotka se mi líbí moc. Dala bych Dorothea a mohla bys říkat i Theo ;) Týnka a Thea, to se mi líbí moc :D My jsme vybírali jméno, aby se nám líbilo jak v základním, tak i v těch domáckých podobách. Malá má tedy dvě jména, ale je fakt, že to druhé používáme velmi málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:31

@RyBANA přijde mi to jak nějaké pádlo nebo co… Madlenka je určitě krásné, ale Madla… :nevim:…asi to moc řeším, ale jen proto, že já jsem si se svým jménem taky užila svoje, i když teď jsem za něho ráda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 11:33
@zorietka píše:
@RyBANA přijde mi to jak nějaké pádlo nebo co… Madlenka je určitě krásné, ale Madla… :nevim:…asi to moc řeším, ale jen proto, že já jsem si se svým jménem taky užila svoje, i když teď jsem za něho ráda… :mrgreen:

:mrgreen: chápu, každej to máme hozený jinak 8)
Jméno máš podle nicku, Zora :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 11:35

Dcera si řiká Mája(jsou jí 2r, dobře se jí to vyslovuje), pro mě je to Madli, Madu.. Ostatní jí automaticky říkaji Majdo. Magdaleno jí řikám jen když zlobí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:37

@RyBANA ano jsem Zora po babičce, kterou jsem ani nikdy nepoznala, protože umřela mnohem dřív, než se vůbec mí rodiče poznali :)…vím, že každému se líbí něco víc, něco míň… jsem ráda, že se můžu s někým o výběru jména pobavit, manžel už na to nervově nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.13 11:38

A třeba Zoe se vám nelíbí? :) My ji máme, připadalo nám to neobvyklé a přesto je v kalendáři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:39

@Bisu včelka Mája :-) je pravda, že je to prostě hezké jméno a navíc tak není pojmenovaná každá druhá holčička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 11:40
@Magnumka píše:
A třeba Zoe se vám nelíbí? :) My ji máme, připadalo nám to neobvyklé a přesto je v kalendáři :)

U tohohle jména mi vždy vrtá hlavou, jaké jsou možné domácké podoby. Přijde mi, že čím kratší jméno, tím méně možností. Třeba proto se mi nelíbí Ema. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 11:41
@Bisu píše:
Dcera si řiká Mája(jsou jí 2r, dobře se jí to vyslovuje), pro mě je to Madli, Madu.. Ostatní jí automaticky říkaji Majdo. Magdaleno jí řikám jen když zlobí :mrgreen:

Máju znám taky, ale je to Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
@kolozubka píše:
U tohohle jména mi vždy vrtá hlavou, jaké jsou možné domácké podoby. Přijde mi, že čím kratší jméno, tím méně možností. Třeba proto se mi nelíbí Ema. :nevim:

Tak mi jí říkame buďto normálně Zoe nebou Zouí, Zoo, Zoouši…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55

@Magnumka Zoe se mi moc nelíbí a ke Kristýnce je to krátké, chtěla jsem ať se jména k sobě taky trochu hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze