Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Magnumka píše:
Tak mi jí říkame buďto normálně Zoe nebou Zouí, Zoo, Zoouši…:D
To by na mě bylo málo ![]()
@kolozubka Kristýnce ještě nikdo nikdy neřekl Týnko
jen Kiki, Kikinko, Kikuško, Kristýnko když zlobí tak Kristýno, Kikino… takže ani v případě Leontýny by to Týna nebyla, ale jen ta Lea, Leuška, Leonka…
@zorietka píše:
@RyBANA ano jsem Zora po babičce, kterou jsem ani nikdy nepoznala, protože umřela mnohem dřív, než se vůbec mí rodiče poznali…vím, že každému se líbí něco víc, něco míň… jsem ráda, že se můžu s někým o výběru jména pobavit, manžel už na to nervově nemá
Zora je super, i když je mi jasné, že spojitost s čokoládou (tuším) na základce nemusela být zrovna cool. Ale tak já jsem obyčejná Veronika a užila jsem si zase s příjmením no ![]()
@Magnumka také se mi nelíbí krátká jména, a k té naší Kristýnce, to musí být aspoň stejně dlouhé…
Tak mě by se ke Kristýně líbila: Aneta/Anita, Berenika, Berta, Brigita, Darina, Dorota, Ester, Etela, Irma, Karina, Klaudie, Liliana, Marina, Rebeka, Šarlota, Tamara, Valérie, Vilma a Zuzana ![]()
@zorietka píše:
@kolozubka Kristýnce ještě nikdo nikdy neřekl Týnkojen Kiki, Kikinko, Kikuško, Kristýnko když zlobí tak Kristýno, Kikino… takže ani v případě Leontýny by to Týna nebyla, ale jen ta Lea, Leuška, Leonka…
No vidíš, prostě každý jména vnímá jinak. ![]()
@zorietka tak z Tvého výčtu - máme doma Nicol takže mě by se Nikolka třeba líbila
ale pokud chcete netradiční tak se mi hrozně líbí ta Dorota
Dorotka, Dorinka to je opravdu krásné
jde to k příjmení a co se týče Doroty Máchalové
- je uplně jedno jaké dáte jméno protože se vždycky najdou děti posměváčci a ti už si přezdívku vymyslí ![]()
@RyBANA píše:
Tak mě by se ke Kristýně líbila: Aneta/Anita, Berenika, Berta, Brigita, Darina, Dorota, Ester, Etela, Irma, Karina, Klaudie, Liliana, Marina, Rebeka, Šarlota, Tamara, Valérie, Vilma a Zuzana
Pěkný jména, máš tam i jméno naší malé ![]()
@zorietka tak Magdalena a Dortota JSOU JMÉNA příšerná..
Ale dejte to se líbí Vám, na okolí nehledte.. ![]()
@Sandra752 píše:
@zorietka tak Magdalena a Dortota JSOU JMÉNA příšerná..Ale dejte to se líbí Vám, na okolí nehledte..
To, že se ti ta jména nelíbí ještě neznamená, že jsou příšerná ne?
A ještě ten blicí smajlík. To jsi torchu přepískla. ![]()
Příspěvek upraven 30.10.13 v 12:05
@RyBANA spíše mi na základce vadilo to posměvačné Zoro bílý pes… ovšem na střední jsem ani tak netrpěla, když mi kamarád z vyššího ročníku začal říkat „čokoládko“ to mi nevadilo, naopak ![]()
@Sandra752 je pravda, že některá jména jsou možná méně hezká a oblíbená, ale každé jméno má něco do sebe ![]()
Mě se jinak líbí Nina, Anděla, Berenika, Šarlota, Valerie, josefína, Jasmína, Izabela.. ![]()
Ještě mě napadá, vy chcete tradiční nebo netradiční jméno??
když máte Kristýnku tak bych dala spíš nějaké klasické jméno než úplně netradiční ![]()