Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
30.10.13 11:42
@marmil píše:
@zorietka Leontýna je nádherné jméno :).

je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 11:42
@Magnumka píše:
Tak mi jí říkame buďto normálně Zoe nebou Zouí, Zoo, Zoouši…:D

To by na mě bylo málo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:45

@kolozubka Kristýnce ještě nikdo nikdy neřekl Týnko :-) jen Kiki, Kikinko, Kikuško, Kristýnko když zlobí tak Kristýno, Kikino… takže ani v případě Leontýny by to Týna nebyla, ale jen ta Lea, Leuška, Leonka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 11:48
@zorietka píše:
@RyBANA ano jsem Zora po babičce, kterou jsem ani nikdy nepoznala, protože umřela mnohem dřív, než se vůbec mí rodiče poznali :)…vím, že každému se líbí něco víc, něco míň… jsem ráda, že se můžu s někým o výběru jména pobavit, manžel už na to nervově nemá :D

Zora je super, i když je mi jasné, že spojitost s čokoládou (tuším) na základce nemusela být zrovna cool. Ale tak já jsem obyčejná Veronika a užila jsem si zase s příjmením no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 11:49

@Magnumka také se mi nelíbí krátká jména, a k té naší Kristýnce, to musí být aspoň stejně dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 11:58

Tak mě by se ke Kristýně líbila: Aneta/Anita, Berenika, Berta, Brigita, Darina, Dorota, Ester, Etela, Irma, Karina, Klaudie, Liliana, Marina, Rebeka, Šarlota, Tamara, Valérie, Vilma a Zuzana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 12:00
@zorietka píše:
@kolozubka Kristýnce ještě nikdo nikdy neřekl Týnko :-) jen Kiki, Kikinko, Kikuško, Kristýnko když zlobí tak Kristýno, Kikino… takže ani v případě Leontýny by to Týna nebyla, ale jen ta Lea, Leuška, Leonka…

No vidíš, prostě každý jména vnímá jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
30.10.13 12:00

@zorietka tak z Tvého výčtu - máme doma Nicol takže mě by se Nikolka třeba líbila :lol: ale pokud chcete netradiční tak se mi hrozně líbí ta Dorota :palec: Dorotka, Dorinka to je opravdu krásné :srdce: jde to k příjmení a co se týče Doroty Máchalové :lol: - je uplně jedno jaké dáte jméno protože se vždycky najdou děti posměváčci a ti už si přezdívku vymyslí :lol:

• Citovat
  • Upravit
12272
30.10.13 12:02
@RyBANA píše:
Tak mě by se ke Kristýně líbila: Aneta/Anita, Berenika, Berta, Brigita, Darina, Dorota, Ester, Etela, Irma, Karina, Klaudie, Liliana, Marina, Rebeka, Šarlota, Tamara, Valérie, Vilma a Zuzana :mrgreen:

Pěkný jména, máš tam i jméno naší malé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.10.13 12:03

@zorietka tak Magdalena a Dortota JSOU JMÉNA příšerná.. :poblion: Ale dejte to se líbí Vám, na okolí nehledte.. ;)

• Citovat
  • Upravit
12272
30.10.13 12:04
@Sandra752 píše:
@zorietka tak Magdalena a Dortota JSOU JMÉNA příšerná.. :poblion: Ale dejte to se líbí Vám, na okolí nehledte.. ;)

To, že se ti ta jména nelíbí ještě neznamená, že jsou příšerná ne? :roll: A ještě ten blicí smajlík. To jsi torchu přepískla. :think:

Příspěvek upraven 30.10.13 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 12:05

@RyBANA spíše mi na základce vadilo to posměvačné Zoro bílý pes… ovšem na střední jsem ani tak netrpěla, když mi kamarád z vyššího ročníku začal říkat „čokoládko“ to mi nevadilo, naopak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 12:06

@Sandra752 je pravda, že některá jména jsou možná méně hezká a oblíbená, ale každé jméno má něco do sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.10.13 12:07

Mě se jinak líbí Nina, Anděla, Berenika, Šarlota, Valerie, josefína, Jasmína, Izabela.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
30.10.13 12:07

Ještě mě napadá, vy chcete tradiční nebo netradiční jméno?? :think: když máte Kristýnku tak bych dala spíš nějaké klasické jméno než úplně netradiční :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence