Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj dnes sem měla s manželem debatu o jménech a hrozně se mu líbí jméno Carmen, co si o tom myslíte? Já bych chtěla Klaudii ale to se zase nelíbi jemu…no doufám že to bude chlapeček:-D
@monulka frosty Tak to by si rozumněl s mím přítelem..ten chce SOLEDAT A MEredith ![]()
@monulka frosty A co se týče toho jména..pokud se Vám líbí tak proč ne?!Ale zní mi to jako z nějaké telenovely ![]()
@Sandra752 Koukala jsem na to, zatím mě napadá pro holčičku-Ornella Waleria, Ornella Hella, Nina Laila, Pinelopi, Josefína Pia, Melania Mona, Ornella Ljuba
napadá mě jich více ale to je jen ve zkratce ![]()
Chlapeček-Olivier, Oliver, Allan, Prokop, Andreas, Benjamin, Bruno, Charles, Christian, Damian, Dennis(chichi můj manžel),Eliáš, Hugo, Jonnah, Joel, Jürgen, Thorsten, Ralph, Marco, Oscar, Vilém, Vilhém, Lukazs ![]()
@Sandra752 mně se to nějak hromadí v hlavě, pak kouknu na stránky, jestli to jméno vůbec existuje a dávám to postupně dohromady
navíc mě to hrozně baví, hodně kamarádkám jsem vymýšlela jména, nejvíc tedy pro dvojčata a vyšlo to
nemáš zač! ![]()
Ai skusím přítelovi navrhnout tu Ornellu a pak mu řeknu že chci aby měla jména dvě..myslím, že proti nebude..můžu se ještě zeptat, zda říkáte Charlottce Lye oběmi jmény? ![]()
@monulka frosty proč to nespojíte? Dala bych tedy Claudii, ne s K ale s C..A máte z toho Claudia Carmen ![]()
@Sandra752 Charlottě říkáme- Charlo, Charlinko, Charlottko, Šájo, Lyanko, Lyjčo, Lyjuš, Lyan, Charlyj(spoj obou jmen) atd.
Ornella je krásný jméno, asi to znovu budu měnit
Udělala bych z toho Ornellu Lennu, ale to mi už neprojde
![]()
Nekterych deti je mi teda fakt uprimne lito uz ted. V dospelosti si diky rodicum uzijou.. ne nadarmo se rika, ze se jmeno je vas osud.
@Lolllo píše:
Nekterych deti je mi teda fakt uprimne lito uz ted. V dospelosti si diky rodicum uzijou.. ne nadarmo se rika, ze se jmeno je vas osud.
Další taková…jak kdyby na světě nebylo milionů sraček, proč litovat dítě, které vybočuje z řady jen tím jménem… ![]()
@anlendy. Tak mi přítel zatrhnul jméno Ornella
Jediný co z toho vzal byla Mia, Nina, Laila a Josefína.. ![]()
Nevím jestli jsou to atypická jména, ale pro naše okolí asi ano dle reakcí… Kluk bude Alex a holčička bude Rosálie… Máme cizí příjmení, tak je to ok… Kdyby jsme byli Novákovi, tak by to bylo divný…
@RyBANA
Ja myslim, ze dite by melo z rady vybocovat necim jinym nez smesnym jmenem.