Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
30.10.13 12:09

@kolozubka Pro mě jsou příšerná a blicí smajlík jsem nepřepískla… :mrgreen: Hrůza… :cert: Každý máme na to právo-napsat svůj názor…stejný názor mám na jméno Anna, Nela apod…

• Citovat
  • Upravit
12272
30.10.13 12:10
@Sandra752 píše:
@kolozubka Pro mě jsou příšerná a blicí smajlík jsem nepřepískla… :mrgreen: Hrůza… :cert: Každý máme na to právo-napsat svůj názor…stejný názor mám na jméno Anna, Nela apod…

Mě je to fuk. Nakonec tu prezentuješ sebe. A já jsem prostě jen napsala svůj názor na tvůj příspěvek, na čož mám taky právo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
30.10.13 12:11

Já si hrozně přála Justýnku, když jsem byla těhotná, ale nebylo mi povoleno..tak máme nikolku, nikdo v okolí ji tu nemá, ale nakonec jí tak stejně nikdo krom „cizích“ neříká :-)jako miminko to byla Housenka a teď je to Nina :-) a kamarádka má Lauru Viktorii, to se mi moc líbí.. říká malé Lolo.. tak u druhého budu šilhat po Lauře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 12:16

@Nicolink je to tak :-)…už mi jde z toho hlava kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 12:18
@veverkas22 píše:
Já si hrozně přála Justýnku, když jsem byla těhotná, ale nebylo mi povoleno..tak máme nikolku, nikdo v okolí ji tu nemá, ale nakonec jí tak stejně nikdo krom „cizích“ neříká :-)jako miminko to byla Housenka a teď je to Nina :-) a kamarádka má Lauru Viktorii, to se mi moc líbí.. říká malé Lolo.. tak u druhého budu šilhat po Lauře :-)

Lolo říkali mé babičce. Jmenovala se Aloisie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.10.13 12:22

@kolozubka Prezentuju svůj názor, ale já se tě na nic neptala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
55
30.10.13 12:23

@veverkas22 u nás Justýnka taky neprošla :? a Kristýnce říkáme od miminka taky housenko a až do teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 12:24
@Sandra752 píše:
@kolozubka Prezentuju svůj názor, ale já se tě na nic neptala :mrgreen:

Já ti taky na nic neodpovídala :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 12:26

@Nicolink určitě spíše více tradiční, ale ať jich není pak deset ve třídě :mrgreen: Kiki teď chodí do školky a ve třídě je ještě jedna Kristýna, takže žádná hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 12:27
@Sandra752 píše:
Mě se jinak líbí Nina, Anděla, Berenika, Šarlota, Valerie, josefína, Jasmína, Izabela.. :mrgreen:

Za mě: pokud se tak jmenuje největší poklad mého života, slovo PŘÍŠERNÉ a :poblion: je opravdu nepřiměřené. Stačilo by třeba-ne, tohle se mi nelíbí, ale líbí se mi viz. citace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.10.13 12:31

@Bisu Hold můj názor…

• Citovat
  • Upravit
20296
30.10.13 12:37

@Sandra752 Každý názor se dá napsat slušně, tak aby druhého neurazil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 12:40

@Sandra752 I názor, jedno jak moc protichůdný, lze vyjádřit taktně a s ohledem na danou situaci :)

PS: hold=pocta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
30.10.13 12:42

Taky jsem chtela jmeno, ktere neni moc caste;-) zaroven ale, aby to nebylo jmeno typu Jessica- nic proti, jen to uz je na me moc cizi, kvuli vyslovnosti… pritel si pral jmeno bez hacku a carek. Nejsem uplne priznivec zdrobnelin, a tak jsem chtela, aby se jmeno v puvodnim tvaru hodilo jak pro malou holcicku, tak pro dospelou zenu;-) Me se hodne libila Anna, byla to moje babicka, Emilie zas prababicka- bohuzel je jich ted jak hub po desti:-( nakonec mame Miu, rikame ji cmelaku nebo normalne Mio, a co myslite? okoli i tak vymyslelo spoustu zdrobnelin- Miunka, Miuska- trha mi to usi, ale co nadelam:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 12:44

@88petra Můj syn si vymyslel oslovení sám a krom nás rodičů mu už nikdo ani nijak neřekne, taky mám radost :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze