Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
26.1.14 10:16

Ahoj holky :kytka:
Nám se líbí Kryštof :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.4.14 12:59

@sona9 NEJKRÁSNĚJŠÍ :-)… tohle jméno jsme měli nachystáno pro chlapečka… no ale máme dvě holčičky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.5.14 13:48

My máme pro chlapečka Maximus a pro holčičku Victorie…a v rodině je s tím obrovský problém. Prý proč takové jména když sme češi :zed: :nevim: ale my si to stejně nenecháme vykecat…co vy taky vám jména někdo vymlouval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.5.14 13:50

Urcite ne, ani nemel kdo:-D ale urcite bych si to od nikoho vymluvit nenechala. Dejte jmeno jaky se vam libi. Bude to vase dite :-D na ostatni bych se vyprdla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.5.14 13:50

Ahoj, kamarádka má taky s manželem ryze česká jména a přijmení, má dva syny a jeden se jmenuje Hector a druhý Magnus…takže buď v pohodě :), a taky jim to vymlouvali a oni se zlomit nenechali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.5.14 13:51

@JitusO Máme Žofii a taky na nás okolí koukalo jako na zjevení, ale Sofii by bral každý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.5.14 13:54

Victorie? A příjmení je české?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.5.14 13:55

Mě se hrozně líbí Sophie Nela…a nebo jen Sophie..:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.5.14 13:55

Tak my mame Miu, a kazdej mi doted rika, ze to neni jmeno pro dite ale pro kocku, na lidi kaslu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.5.14 13:57

ALe je fakt že Sophii má každej…a nebo se mi líbí Anežka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.5.14 13:58

@hanka.br. není příjmení ani moc české…muž má příjmení polské(já vlastně taky jako jeho žena :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
8.5.14 13:59

My teda jeste prcky nemame, ale moc se mi libi Amalie, Klementyna, Leontyna, Justyna a pro kluky Janek, Jonas, Zacharias, Maxim a Kristian :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.5.14 13:59
@JitusO píše:
My máme pro chlapečka Maximus a pro holčičku Victorie…a v rodině je s tím obrovský problém. Prý proč takové jména když sme češi :zed: :nevim: ale my si to stejně nenecháme vykecat…co vy taky vám jména někdo vymlouval?

Nevymlouval, protože jsme nikomu dopředu neřekli, jaká jména máme vybraná. ;) Sice máme tradiční jména, ale určitě bych si do výběru nenechala nikým kecat, jména jsme si vybrali s manželem a líbí se nám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 14:00

Maximus bych asi nedala, spíš Maxim se mi líbí, bylo to u nás jako záložní jméno ;) Victorie je pěkné, ale opravdu záleží na tom, jak moc české to příjmení je. Koneckonců je to ale jen vaše věc a jelikož se teď dávají většinou cizí nebo neobvyklá jména, za pár let se nad tím nikdo podivovat nebude. My dali synům jména Benedikt a Teodor. Ze začátku se Ben nikomu moc nezamlouval, ale nedali jsme se a teď nikdo nereaguje špatně. Maximálně se cizí lidi zeptají, jestli je to jméno po nějakém našem předkovi, jestli jsme ho dali z úcty k dědečkovi apod. Řekneme, že ne a je po všem ;) Prosím a zachování anonymity, nechci, aby někdo, kdo jména našich kluků zná, mě znal pod mým nickem, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.14 14:05

Mám syna Sebastiana - to mě nikdo nemohl vymluvit, a pokud bude další kluk chtěla bych aby se ty jména hodily k sobě, takže asi Sebastian, Kristyan. Holčičku jsem chtěla Viktorii, ale to už dává každý. Možná Amanda, Izabela,.. zatim nad tim moc nepřemýšlím, budu řešit až v těhotenství. Jinak mě doma Sebastiana nerozmlouvali, ale přemýšlela jsem nad Dominikem - tak to ne, prý byl někdo takový v rodině. Dá se říct že jsem si za tim stála celé těhotenství, ikdyž ke konci jsem byla na vážkách, syn má příjmení po mě, německé. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence