Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
7.1.14 14:11

Ahoj maminky. za 2 mesice mam termin a nejak se s manzelem nemuzeme shodnout na jmene. me se libi Matěj. Manzelovi spis Mateo. Me se Mateo libi take, ale uz slysim okoli jak pomlouva. Mame prijmeni Tréšek. Tak ktere myslite ze by bylo lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
7.1.14 14:34

@synacek07 Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.1.14 14:45

@boball děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
7.1.14 15:21

My chceme Herberta - Bertika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.1.14 15:25

@Hermina.p

Herbert je úžasné jméno, také by se mi líbilo, ale jestli bude druhátko a kluk, tak nevím. A hlavně, k našemu příjmení se tak úžasně hodí ;)

P. S. Máš krásné jméno/nick, také jsme se o něm bavili :)

• Citovat
  • Upravit
1190
7.1.14 15:30

Diky jsi prvni komu se to libi. rodice jsou na mrtvici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
7.1.14 15:40

@synacek07 mateo znám u Rumunů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.1.14 15:40

@Hermina.p

Ještě se nám líbí Šimon, jenže první tři písmena jsou shodná s naším příjmením, takže by mu třeba mohli ve zkratce říkat ŠimŠim…

• Citovat
  • Upravit
169
7.1.14 16:25

@Hermina.p my zase budeme mít Huberta - Bertíka :) naši si už zvykli, když mu tak celé těhu říkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.1.14 18:09

@Silky123 my taky chceme Šimonka kdyz to bude kluk ale nejspis jo nemam nevolnosti a spis chute na sladke

• Citovat
  • Upravit
140
7.1.14 21:31

@matka3deti chutě na sladké se říká spíše holka. ale ja se ted presvedcila o tom ze je kazde tehotenstvi jine. grvni dite- zadne nevolnosti, chut na slane, dle prstynku kluk, dle sody kluk, bricho rozjete a nabrala jsem 24kg. a byl to kluk. nyni 2. tehotenstvi-vse mi smrdi, zvracim jeste i ted, nemohla sem citit maso, dle prstynku holcicka, chut na sladke, dle sody holcicka, bricho o5 rozjete jako u holcicky. uz mam nahore 14kg a to jsem teprve v polovine 7.mesice. a dle doktora ve 13 a 20tt kluk. takze proste kazde tehu je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
7.1.14 23:56

Holky, nám i na Gennetu řekli, že to je kluk a na porodním sále vykoukla holčička. V těhu jsem nemohla jíst nezdravé věci, neměla jsem na ně chuť, já čokoládomilka :), takž jestli bude nějaké příště, tak pořizujeme vše v neutrálních barvách :)

Do 5. měsíce jsem měla nahoře 5 kilo, ne a ne přibrat, celkem jsem nabrala asi 12,5 kg a do šestinedělí vše pryč plus další kila šla sama.

• Citovat
  • Upravit
65
8.1.14 00:05

@synacek07 Já ti nevím, jména Matěj i Mateo se mi docela líbí, ale v kombinaci s příjmením :nevim: Když to vyslovím nahlas, tak se tam sekám na těch dvou té za sebou. Nelíbí se vám nějaké jméno bez téčka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
12.1.14 23:17

@Silky123 Ježíš, to jsem si myslela že je v dnešní době skoro nemožný, to tam jako celé těhotenství viděli pindíka a narodila se holčička??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
12.1.14 23:21

@gala-dali

Jj :), ona byla pořád schovaná, měla jsem rodit KP, zase vše jinak, 14 dní před termínem se skoro čtyřkilové dítě 48 otáčelo, moje břicho žilo svým životem…

Prostě všechno bylo jinak :), takže teď už na to jaksi nedáme, pokud bude druhátko ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence