Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
30.10.13 12:44
@zorietka píše:
@veverkas22 u nás Justýnka taky neprošla :? a Kristýnce říkáme od miminka taky housenko a až do teď :D

my přestali kolem roku, už nebyla taková zakuklená housenka :-) začala nám růst v motýla :-) ale plyšovou metrovou housenku má doteď a nedá bez ní ani ránu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.13 12:53

Tak ted jsem se mohla urazit :D (neurazila). Ja jsem Magdalena a má sestra je Nela. Beru to když mi někdo řekne, máš zvláštní jméno nebo nelíbí se mi. Ale když řekne, že je příšerný a ještě blijícího smajlíka?! No kde to jsme? :D. Myslela jsem, že i v diskuzích se udržuje nějaká slušnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.13 12:57

Mně se v poslední době hodně začala líbit Karin a Miriam, nechápu to :mrgreen: A doma mám Maxmiliana :dance: :D

Když jsem vybírala tu Gabrielu + Victorii, tak to byl taky boj na život a na smrt :-D. S manželem jsme se nemohli dohodnout, jaké jméno dát, ale myslím, že jsme zvolili dobře :-).

Ta Leontýna a Gabriela jsou asi nejhezčí. Magdalena je na mě moc dlohá - ale mám co říkat, Sebastian a Maxmilian jsou stejně dlouhá jména :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 12:57

@Magnumka Není příšerných jmen :lol: Jenom lidí..bez ohledu na to jak se jmenují. I tady v diskuzích se najdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.10.13 12:59
@Bisu píše:
@Magnumka Není příšerných jmen :lol: Jenom lidí..bez ohledu na to jak se jmenují. I tady v diskuzích se najdou :)

Ano, souhlasím :). Jenom mně to prostě čím dál víc překvapuje jak se někteří chovají. Já bych tohle nikdy napsat nemohla…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 13:05

@Magnumka Pokud se bavíme o dětech-našich dětech, tak mám o to menší pochopení ;) A že jsme špatně vybrali my? Jedině má dcera to může posoudit :think: Magdalenkám zdar :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 13:38

A jsem tam, kde jsem byla :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 13:44

@zorietka Jojo, je to tu názorová smršť a ještě chvíli a máš tu celý kalendář :lol: Osobně bych dala tu Gabrielu-hezky se hodí k příjmení i ke Kristýně(jsou podobného ražení, ale nebudou se plést)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 13:48

@Bisu taky to vidím na celý kalendář… začarovaný kruh, dokolečka dokola… ještě manžel do toho a vzdávám to… myslím, že až na porodním sále nějaké jméno padne, tam už mi to bude jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.13 13:55

@zorietka A oni tě nechají říct to až na sále? Já musela mít papír vyplněný při příjmu :zed: Líbilo by se mi pojmenovat dítě až když bych ho držela v náručí. Třeba by se jmenovala jinak :) Když to tak vidim, jsem ráda, že jsme vybírali je za 2jmen. A na kluka jsme neměli žádné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.10.13 14:00

@Bisu ne to ne, při příjmu, ale ze zákona prý matka nemusí hlásit jméno… no a kdyby to byl kluk, jakože prý na 99% ne, tak by to byl Kryštof :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
30.10.13 14:08

My máme doma Alexe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
30.10.13 19:54

@veverkas22 taky máme nikolku ( Nicol ) a říkáme jí všelijak jen ne Nicol :D je to nikoli, nikoleta, nikita, niki piki :mrgreen: a Laura? to se mi hrozně moc líbí :srdce: ale přítel to zavrhnul ( Laura a její tygři ) :mrgreen: nevím co mu na tom vadí…a moje segra se jmenuje Viktorie..kdyby se tak nejmenovala tak máme doma viktorku :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
30.10.13 19:55

@zorietka a co Viktorka?? nelíbí ;)

• Citovat
  • Upravit
55
30.10.13 20:31

@Nicolink Viktorka se nelíbí manželovi… prý Viktorka u splavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat