Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@oholola2 ale je jedno co omezite, jestli hospodu nebo jak píšeš časopisy a kosmetiku a kdoví co… jen bych si to prostě psala a pak viděla, bez čeho se obejdu a jestli mi ušetřených xy stačí na sedačku
@kate02 píše:
tak to je překleppodle mě tam místo i má být u
Ale já si asi koupím nový dygytálky
dygytálky
![]()
@kubykula hodně,tak krabičku a půl na den minimálně, dohromady, ale poslední dva týdny kouřím já už tak dvě tří denně..
Co jinýho, hlavně ty cigára omezit. máme známý, ti mají už kolik let příjem asi 40000, za bydlení dají 4000, 1 dítě(teď ve školkovém věku), a taky permanentně nevycházejí. a problém vidím taky v tom, že chlap kouří krabku denně, možná víc. a v hospodě je 4krát týdně, a když se pořádně namete, tak zve celou hospodu na panáka
ona s ním chodí, když někde upíchne malýho na hlídání. občas jdou i sním do zahradní restaurace. no před výplatou nemají ani korunu. na dovolené byli na Slapech, ovšem dali za to víc než my za Tatry. Propili tam prý asi 12000 ![]()
Příspěvek upraven 19.04.14 v 21:26
@oholola2
hele netuším kolik stojí cigarety.. nekouřím čili to fakt nevím - kolik - stovku?
Tak tu stovku vem a zapal.. schválně jak ti u toho bude to si ty cigára rozmyslíte..a ono jak píšeš 500,– za hospodu no jo to není tolik - ale jak často? Jestli jednou za měsíc no dobře..ale jestli jednou za týden? To máme měsíčně 2000,– do roka 24 000,– a to je docela fajn částka…no a tak si prober vše za co utrácíte…
do jednoho sloupce to čeho se rozhodně nevzdáte, do druhého to čeho se vzdáte a do třetího to co zvládnete aspon omezit…no a položky z druhého a třetího sloupce převést na spořící účet..
@Cuddy píše:
V diskuzi o libani deti ve skolce cili strkani jazyku do ust.
A jo
Já věděla, že tu profilovku znám.
@Burj Chalifa píše:
To to musíš krásně voněta líbat
jo krásně voním i líbám, a svým tělem můžu pít i ze záchoda a stejně budu sexy
nevím co se do mě furt navážíš, chci rady jak ušetřit né tvý soudy, dík.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat