Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lhal ti už dost, už se s ním vůbec nebav, protože ve lhaní je jako doma, nezvedej mu telefony, odřízni ho ze života, jinak se ho nikdy nezbavíš, já jsem se svého lháře úspěšně zbavila a život je zase hezký.
Misacku, tak co? Uz prijel Meda Beda stavbyvedouci ve firemnim autiiii
?
@wildcherry píše:
Misacku, tak co? Uz prijel Meda Beda stavbyvedouci ve firemnim autiiii?
jak na sviňu nebude žádné volné ![]()
@lucindaluckatá píše:
Lhal ti už dost, už se s ním vůbec nebav, protože ve lhaní je jako doma, nezvedej mu telefony, odřízni ho ze života, jinak se ho nikdy nezbavíš, já jsem se svého lháře úspěšně zbavila a život je zase hezký.
to je zbytečné Mišáčkovi psát, to už jsme jí říkaly tisíckrát..Je to jak do dubu ![]()
@Silwinka87 tak to je škoda. Ono jde o to, co ona chce, pokud s ním chce být, tak je zbytečné to řešit, má ho jako multipack, lhaní je jeho součást a buď ho bude chtít i za cenu celoživotního obelhávání, okrádání, nebo ho prostě nebude chtít, ale to už je jenom na ní.
@lucindaluckatá píše:
@Silwinka87 tak to je škoda. Ono jde o to, co ona chce, pokud s ním chce být, tak je zbytečné to řešit, má ho jako multipack, lhaní je jeho součást a buď ho bude chtít i za cenu celoživotního obelhávání, okrádání, nebo ho prostě nebude chtít, ale to už je jenom na ní.
jenže ona zakládá neustále další a další diskuse o tom, jak jí lže atd. Dělá ze sebe akorát blbku..
Tvl, já nestačím zírat, ono to má celé pokračování
![]()
mišáčku, ty jsi neuvěřitelný případ. Jsi si jistá, že znáš jeh správné jméno?
![]()
Tak co, už přijel firemním autem?
@Silwinka87 tak o tom asi ráda mluví a hrabe se v tom, zbytečný něco radit, dokud se sama nerozhodne. Byla jsem stejná, on mě miluje, on by mi přece nelhal, on má přece jenom smůlu, nedaří se mu. Lidi jsou zlí a lžou a pokud na to nemá žaludek, tak opustit, pokud na to žaludek má, tak ať si ho nechá a nechá si sypat sračičky do hlavy.
@wildcherry píše:
ty pocem, tebe si chci odchytnout uz dyl.Co znamena ten tvuj podpis? Jsem zvedava jaxvina
to je tajemství, děsně tajný
![]()
@Reyne píše:
to je tajemství, děsně tajný![]()
bezva tak teď nebudu spát
vyklop to ![]()