Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale není to žádný parazit, však už vše platí on a peníze mi zase vrátí, navíc ted kupoval pozemek kde chcem začít stavět a automaticky ho máme napůl.
@misacek00 píše:
Ale není to žádný parazit, však už vše platí on a peníze mi zase vrátí, navíc ted kupoval pozemek kde chcem začít stavět a automaticky ho máme napůl.
a kupní smlouvu jsi viděla a ověřila? A za co to kupoval? Nebo už má ten účet zase volně k dispozici?
@misacek00 píše:
@misacek00 píše:
a výpis z katastru, kde jsi zapsaná jako spoluvlastník - ten máš?
@misacek00 Viděla si kupní smlouvu??? A za co ho jako koupil?
@misacek00 píše:
A kde na něj vzal? Nebo mu snad už finančák odblokoval účet? ![]()
@orionk Hlavně nestačí, aby jí viděla, pokud má být spoluvlastník, tak jí musela podepsat. Tak co jsi mišáčku podepsala?
Kupní smlouvu jsem viděla, zítra jdem s ní k právníkovi jestli je tam vše jak má být. Platil to jeho strejda jeho dobrému známému, protože na to chvátal, jinak peníze už má k dispozici tak mu to přítel vrátí.
@misacek00 Takže už je to zaplacené, smlouva ještě není ani podesaná, natož aby byla v katastru, tys jí nepodepisovala, ale budeš spoluvlastník, no děvče, ty jednou špatně dopadneš.
@misacek00 píše:
Kupní smlouvu jsem viděla, zítra jdem s ní k právníkovi jestli je tam vše jak má být. Platil to jeho strejda jeho dobrému známému, protože na to chvátal, jinak peníze už má k dispozici tak mu to přítel vrátí.
takže není to váš pozemek, ale strýcův… není podpis na smlouvě, není spoluvlastnictví…
@misacek00 píše:
Ne nepodepisovala, až to prohlídne právník.
nepřijde ti to divné? zaplatit a nepodepsat smlouvu?