Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já už fakt nemám sílu, dneska si zaplatil telefon místo aby mě peníze dal, páč mu prej přišla exekuce
a malá má co jíst, nebo všechny tvoje peníze prošustruje on?
@Antonie Bolavá
to bych mela cteni na rok.Ve zkracene verzi by to nebylo?
Kdyby tam neměla fotku myslím si, že to je moje kámoška… Má teď už bohužel manžela a ten jediný co uměl naflákat dvě děcka miliony dluhů, nažrat se za její prachy popřípadě ji odvezl na nákup a ona musela zaplatit benzín
pak jí kradl peníze nepřispíval na domácnost nepřispíval na děti o děti se nezajímal skončilo to když jí ukradl kreditku s pinem přesvědčil ji že ji ztratila a nechal jí to zablokovat. V průbehu toho co jsem napsala se vzali a udělali si druhé plánované dítě. Nebylo jí rady ani pomoci má co chtěla exekutory na krku. děcka oblečený hůř jak v děcáku rozmazlený a neschopný, protože na jejich výchovu nestačí. U soudu o děti u kterého jsem byla předvedla to jak je omezená. Je mi jí líto mám jí ráda, ale tím co dělá si neustále víc a víc podřezává větev. Máš pocit, že ti lže? Rozejdi se s ním tečka. Chlapů na světě je…
@Babišovka jsem zalezlá v mých uzavřených
Ale někdy mi to nedá a musím ven ![]()
Na smlouvě je razítko kde musí být kontakt. Tak buď googlit firmu nebo přímo zavolat.
To není miišák, ne? to je ta, co jí chlap říká, že chodí do práce a neplatí mu, ne?
@dani24687 píše:
To není miišák, ne? to je ta, co jí chlap říká, že chodí do práce a neplatí mu, ne?
Je to mišák ![]()
@Olion píše:
Na smlouvě je razítko kde musí být kontakt. Tak buď googlit firmu nebo přímo zavolat.
Zbytečná práce, ten je schopnej vypraviti i fiktivní pohřeb rodičům.
@pipiinka píše:
@Antonie Bolavá![]()
to bych mela cteni na rok.Ve zkracene verzi by to nebylo?
no horkotěžko, ale asi tak:
Mladá holka s malým dítětem, nabrnkla si chlapa. Pak se jí začaly ztrácet peníze z účtu. Její nový přítel se zapřísahal, že to on ne, ukazoval výpisy z účtu, kde měl miliony. Ona to nahlásila, že jí ty prachy mizí a z fotek od bankomatu na ní koukal její drahý. Ale pořád ho miluje. Od té doby už několik měsíců dokola slibuje, že jí prachy vrátí, ale smůla se mu lepí na paty, takže holka ho pořád živí. Účet mu zablokoval finančák
@Antonie Bolavá píše:
no horkotěžko, ale asi tak:
Mladá holka s malým dítětem, nabrnkla si chlapa. Pak se jí začaly ztrácet peníze z účtu. Její nový přítel se zapřísahal, že to on ne, ukazoval výpisy z účtu, kde měl miliony. Ona to nahlásila, že jí ty prachy mizí a z fotek od bankomatu na ní koukal její drahý. Ale pořád ho miluje. Od té doby už několik měsíců dokola slibuje, že jí prachy vrátí, ale smůla se mu lepí na paty, takže holka ho pořád živí. Účet mu zablokoval finančák
A taky bratra v podnájmu syn prodal barák, ale prachy pořád nikde.
@Petra Z tebe tu vidím prvně a to máš tolik příspěvků