Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napis pres jakou firmu, juknu se a zkusim najit cislo na ucetni.
@Sailah píše:
jako vážně? necháš si sr*t na hlavu v přímém přenosu? Myslíš, že je těžký pučit si od kamaráda „firemní“ auto?
ale on ho nepřiveze. Zrovna zítra se firemní auto porouchá, na silnicích bude kalamita, město neprůjezdný…méďa už si něco vymyslí ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak se mám dopátrat nějaký pravdy?
Jediná pravda je, že je to zloděj a lhář.
@Anonymní píše:
Proč pořád po něčem pátráš?? Tobě ještě za celou dobu nedošlo, že ti lže a slovo pravda nezná?? Nevím, po jaké pravdě chceš pátrat pořád.
Nikdy se žádné pravdy nedopátráš…odejdi a žij a nepátrej po lžích…navíc pravdu máš před nosem jen ji nechceš vidět.. A mimochodem…pravdu ti řekla paní účetní nikdo pod jeho jménem tam nepracuje co víc chceš?
@Anonymní píše:
Já teda nevím, kolik budeš ještě muset založit diskusí abys to konečně pochopila, že ho máš kopnout do pérdele
![]()
@Anonymní píše:
vždyt Ty o pravdu nestojíš. Už Ti to tady ho hlavy tlučeme kolik měsíců mišáčku
@Reyne píše:
ale on ho nepřiveze. Zrovna zítra se firemní auto porouchá, na silnicích bude kalamita, město neprůjezdný…méďa už si něco vymyslí
Sakra jak jsem mohla být tak naivní! Kruci máš pravdu:D Bude důvod proč není…no..
@Anonymní píše:
Ted jsem mu volala a říkal že to musela být jiná účetní než pod kterou ta jeho firma spadá, že zítra přijede firemním autem abych mu věřila
muhehehe, to snad není pravda
kterékoliv auto ti za odpoledne upravím tak, že bude vypadat jako služební - stačí říct, jakou firmu tam chceš ![]()
@Anonymní píše:
Ted jsem mu volala a říkal že to musela být jiná účetní než pod kterou ta jeho firma spadá, že zítra přijede firemním autem abych mu věřila
@pipiinka píše:
Pisni na jake pozici dela, ze by mel fir. auto k dispozici?
Dělá tam prý stavbyvedoucího, jinak na razítku ten telefon na tu firmu je kratší o jedno číslo
@Anonymní píše:
ty voe… půjčí si od kámoše auto a bude doufat, že mu to uvěříš… a ty očividně uvěřit chceš…
A v jaké firmě dělá? Volala jsi přece do té jeho firmy, kterou měl uvedenou ve smlouvě, a ne do nějaké firmy, která dělá mzdy nebo účetnictví více firmám, protože na to by určitě kontakt ve smlouvě neměl a nebyl by ani na internetových stránkách…
@Reyne píše:
ale on ho nepřiveze. Zrovna zítra se firemní auto porouchá, na silnicích bude kalamita, město neprůjezdný…méďa už si něco vymyslí
ten fakt musí mít liánu omotanou kolem pasu, páč škaredý je jak noc, takže fakt nevím, co ji k němu pořád poutá..
Kromě teda peněz o které ji obral, ale ty už nikdy neuvidí..Sluníčková láska
![]()
@Anonymní píše:
nijak. kopni ho do řiti a začni žít normální život. nepotřebuješ jeho pravdu, ať se s ní třeba zadusí.
@Regina Hero píše:
no až nebude mít ani na jídlo a za dveřmi bude mít exekutory… tak třeba potom něco problikne…
To jistě, založí ho tím, co jí zbylo a dál bude „věřit“.Tohle je never endy storry ![]()