Neustale sny o byvalem priteli

Petunye
19.3.15 11:07

Neustale sny o byvalem priteli

Ahoj.Rada bych, kdyby mi nekdo vysvetlil, proc se mi strasne casto zda o byvalem.Byl to s prominutim hajzl.Byla jsem s nim 8 let.Ze zacatku to bylo fajn, jenze postupem casu to bylo horsi a horsi.Ja blazen, touzila jsem po rodine, chtela jsem mimco a byla jsem schopna ho mit i s nim, ken abych ho mela. Bohuzel, ja nemuzu prirozene otehotnet. I kdyz v tomto pripade dekuji bohu, ze jsem neotehotnela s nim. Porad na me rval, pak mi bral penize a dokonce ae mi vysmival, kvuli me neplodnosti.No a ted uz mam pritele, je moc hodny a mame dceru po IVF.Jsem stastna. Ale nechapu proc se mi casto zda o tom byvalem???nenavidim ho a prala bych si ho videt trpet, za to co mi a me mamce vyvedl..Jinak ale na nej vubec nemyslim. Nevzpomenu si na nej cele dny a v noci se mi zas o nem zda. Paradox je, ze o priteli ktereho miluju, se mi nezda skoro vubec. A toho smejda vidim pomalu v kazdem druhem snu. Vetsinou se mi zda, ze s nim normalne o necem mluvim a rikam mu, ze mam dceru. Jakoby se mu s tim v tom snu chlubim.Snad je to tim, ze mam zaznamenano v hlave, jak se mi smal, ze dite mit nemuzu. A nekdy v tom snu na nej rvu, protoze k nam furt leze a ja ho tu nechci. Kdybych mohla udelat neco, aby se mi o nem uz nikdy nezdalo, udelam to.Je tu nekdo, kdo se venuje vyznamu snu? nebo proc myslite, ze jsou ty sny porad dokola?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
19.3.15 11:21

Protože jsi s ním byla 8 let a poznamenalo tě to. Zbytečně se tím netrap, pokud by to byl problém, doporučuji terapii, ale pokud tomu sama nebudeš přikládat váhu, nic to neznamená. Buď ráda, že máš život v pořádku a ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová