Neustálý pláč kromě náruče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6020
4.3.11 16:50

Ahoj holky musím teda říct že mám podobný problém jako šebina a po dočtení všech rad a příspěvků mám taky pocit že jsem krkavčí matka… tak že se šebi vůbec nedivím že to nan ni tak zapůsobilo.

Souhlasím že mimi chce být u maminky cítí se bezpečně ale já mám děti dvě dvojčata Tomík je zlatej vydrží si hrát sám v postýlce ale maličká také neustále řve ale doslova řve vzteká se bohužel nepomáhá ani chování, drncání mazlení nic… a nejhorší je když pláčou oba a já potřebuju doma aspon něco málo udělat a dvě děti se fakt nosit nedaj :think: i když si je dá do lehátek a nosím si je do kuchyně a všude kde potřebuju zrovna být stejně malá pláče a když nepláče ona pláče malej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
9.3.11 12:54

no, tak nám postupně i to chování a chození po bytě přestalo fungovat… potvůrka! člověk jí dá prst a ukousla bz celou ruku! :evil:

takže začala škola… žádné chování!!! bála jsem se samozřejmě, zmatená všemi těmi názory o potřebě miminka cítit maminku, její teplo, tlukot srdce…
a že když nepřiběhnu, dojde k psychické deprivaci atd…
dr. mě ujistil, že mimčo už je teď samostatná bytost, schopna venku… a navíc, takhle bych byla za chvíli deprivovaná já, což pro malou není taky žádná výhra! :roll:
Takže malá holt pláče, jen chodíme zašumět do ouška, či promluvit na uklidnění a ujištění, že tam jsme pro ní… a hle, dítě snad i začalo chápat!!! Většinou jí trvá okolo půl hodinky, než usne! :palec: Jen občas má špatnou náladu :-? žádné prochozené noci k ničemu, teď už se i vyspíme :-)
Ale malá je teda vzteklá a má výdrž, to se musí nechat…
Pevné nervy všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.3.12 22:42

Tak tedy nevím jaké dítě máte vy, ale to první byl andílek. Ale teď mám 3 měsíční dceru která neustále pláče když není v náruči. Nikdy ji nenechávám samotnou, když vařím je semnou v kuchyni, když jdu do obyváku je semnou na pohovce či posteli, ale jakmile ji položím, byť pár cm vedle mě - řve, vezmu ji do náruče a ticho.. Takže co chcete dělat jiného než ji nechat chvili řvát? Stejně to člověk psychicky nevydrží dlouho a vezme ji aby neplakala. I když na ni mluvím, zpívám, prostě cokoliv, i když ji tak napůl držím aby cítila moji blízkost tak řve. Přestane teprve ve chvíli když ji zvednu a chovám, tak co s tím? nemůžu ani na wc, uvařit, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
16.3.12 11:32
Estrellia píše:
Takže co chcete dělat jiného než ji nechat chvili řvát?

Přivázat si ji do šátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.12 11:52

Ano jediné východisko, ale bohužel pro mě nereálné, ze zdravotních důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Johanka - nepřihl.
16.3.12 11:57

Co hacku?

• Citovat
  • Upravit
pepivaha
5.6.12 15:48

ahoj,mám 5 týdenního chlapečka a pokud nesmí,tak řve a řve a řve.Už nevím co dělat.je nakojený,přebalený,masíruju bříško,sám neusne,jen po otoálním vyřvání…jsme zoufalí-nevíme co už dělat.hračky ho v tomto věku nzaujmout,nošení nepomáhá ani dudel:-((

• Citovat
  • Upravit
787
16.7.12 19:03

Ahojky, mám 10 týdenního chlapečka a neustááááále řve. Já se asi zblááázním :,(.Dělala jsem metodu podle Karpa, ale nesnese ruky u těla. Karp tvrdí, že nelze dítě do půl roku rozmazlit nošením. Tak jak je možné, že ten můj synek při jakémkoli položení začne ječet a nezastaví ho ani 2 hodiny řevu, dokonce z toho ani neusne!!! Neudělám doma vůbec nic, nemám čas pro sebe ani chvilku. S usínáním má hrozné problémy, neustále mu vypadává dudel a budí se a taky ten moroův reflex-pořád sebou cuká a budí se a začne řvát. Už mi asi brzo hrábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.4.16 17:58

Holky, já se jen chtěla zeptat…malý je tedy celkem hodný, le přes den málo spí, jen tak hodinku maximálně..vstává v osm ráno a usne v deset večer…

mysíte, že je to „normální“, nevadí mu to? má možnost spát kdy chce, ale nespí..přes den se hodně dožaduje pozornosti, no moc se nenajím, ani neuklidím, je to děs:( je to s domácností horší než když jsem chodila do práce, muž asi divně kouká..:) ale to jsou fakt vzlyky, bud jídlo, pak krknutí, pak plína, pak chování, když dochovám a položím ho, chvíli klid, ale pak pláč…tak zase chovám a pak už je zase čas přebalit nebo nakrmit:)

při jízdě v autě nebo v kočáře je klidný..

ale chtěla jsem se zeptat - jakmile ho položím do kočárku, strašný řev… nevíte proč? :nevim: jakmile se rozjedeme a chvíli to drncá, ticho :D. Proč tolik řve jako tur, když ho obléknu a dm do kočárku? na celou chodbu je to vždycky árie prérie… přitom už by mohl vědět, ž po položení do kočáru přece budu „vozit“ a to je přece príma… tak je to vždy, tak proč ten hysterák ve chvíli, kdy v tom kočáru je?

když jedu, vždy klid. když zstavím, tak zase pláč, ale většinou je takový klid, že bud kouká nebo usne. pokud tedy vozím, a když usne, mohu si s kočárem i sednout do kavárny a buď spí nebo kouká a je zticha…

ale to vypravování se nechápu.

a taky to, jak málo spí…je to miminko a naspí tak osm a půl hodiny, vždyť je to hrozně málo :( (a ani já pak nemám na nic čas, protože odpadám s ním…:) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.4.16 18:04
@Niemeyer píše:
Holky, já se jen chtěla zeptat…malý je tedy celkem hodný, le přes den málo spí, jen tak hodinku maximálně..vstává v osm ráno a usne v deset večer…

mysíte, že je to „normální“, nevadí mu to? má možnost spát kdy chce, ale nespí..přes den se hodně dožaduje pozornosti, no moc se nenajím, ani neuklidím, je to děs:( je to s domácností horší než když jsem chodila do práce, muž asi divně kouká..:) ale to jsou fakt vzlyky, bud jídlo, pak krknutí, pak plína, pak chování, když dochovám a položím ho, chvíli klid, ale pak pláč…tak zase chovám a pak už je zase čas přebalit nebo nakrmit:)

při jízdě v autě nebo v kočáře je klidný..

ale chtěla jsem se zeptat - jakmile ho položím do kočárku, strašný řev… nevíte proč? :nevim: jakmile se rozjedeme a chvíli to drncá, ticho :D. Proč tolik řve jako tur, když ho obléknu a dm do kočárku? na celou chodbu je to vždycky árie prérie… přitom už by mohl vědět, ž po položení do kočáru přece budu „vozit“ a to je přece príma… tak je to vždy, tak proč ten hysterák ve chvíli, kdy v tom kočáru je?

když jedu, vždy klid. když zstavím, tak zase pláč, ale většinou je takový klid, že bud kouká nebo usne. pokud tedy vozím, a když usne, mohu si s kočárem i sednout do kavárny a buď spí nebo kouká a je zticha…

ale to vypravování se nechápu.

a taky to, jak málo spí…je to miminko a naspí tak osm a půl hodiny, vždyť je to hrozně málo :( (a ani já pak nemám na nic čas, protože odpadám s ním…:) )

Mám doma taky nespavce, říkala jsem to doktorce… no, politovali nás, ale některé děti to prostě tak mají. Hele, neblinká? Popřípadě neblinkal? Můj částečně nespal, protože ho trápil obsah žaludku zpátky v krku. Možná mu vadí rovná podložka - nedá se u kočárku trochu nadzvednout zádová část?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
29.4.16 18:16

@Niemeyer kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.4.16 19:37

Taky mám doma malou, co dlouho špatně spala, až teď, co jsou ji dva je to už ok. Jinak na chování si porid šátek nebo nositko, s tím se dá uklízet, vařit, žehlit a dělat většinu domácích prací ;-) mě malá rvala v kočáru permanentně, tak jsem koupila Manducu a šátek a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31059
29.4.16 19:48

@Niemeyer Dcera take skoro nespala jako mimino… Navic kdyz nespala, tak rvala… V kocaru jedine oranici, jinak rev. Je z ni takova skoro ctyrleta prechytrala motorova veverka, ale zatim vsichni zijem :mrgreen:. Syn jako mimino spal trochu vic, ale pro zmenu zasadne ve dne.

A jo, bylo a je to vycerpavajici :hug:, deti jsou pekny potvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.4.16 19:56

Nevím jak je starej, ale může to být moc volnýho prostoru, to by vyřešila zavinovačka… kdyby jen při cestě z bytu a né při zastavení, tak naší bylo tu chvíli teplo, páč se oblíká už ve vytopeným a šla do zimy, ale tomu zase neodpivídá moc počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.4.16 20:45

@dalmati nadzvednuto mám, to víš, občas bliná od té doby co dostává příkrmy…

@Lenek osm měsíců, korigovane sest a půl

@Balatonek v satku spi, ale my ho nesmime moc pouzivat ze zdravotnich duvodu:(

@Gosi teplo mu asi není, ale vadí mu oblíkání a vypozorovala jsem, že nemá rád čepice.

když ho chovám, je klidnoučké hodnoučké miminko, ale to by mi upadly ruce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí