Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
19.3.13 16:48
  • Citovat
  • Upravit
72725
19.3.13 16:49

@Mamango mám v rodině holku, co to fakt nevěděla - ms měla podél plotu (aji před těhotenstvím), ale celé těhotenství, těhotenství přes čípky a kondom, navíc má cca 150 cm a cca 150 kg.. když měla křeče v břiše, skončila ve špitálu a ejhle, málem porodila na chirurgii :mrgreen:.. holce 22, zrovna měla před zkouškama, šok obrovský… ale zase na druhou stranu jí to donutilo zhubnout, teď má tak max 70-80 kg a je z ní kočka a šťastná máma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
19.3.13 16:49

No par dilu jsem videla… chapala bych to u holek, kde teda pokracovala pravidelna menstruace a byly oplacany, ale vetsinou bych si tohle dovedla predstavit tak u silne obezni zeny a ty pribehy mi prijdou neuveritelny. Jsou to amici, tak bych to brala s rezervou. Ve svem okoli jsem slysela jen o jednom takovem pripadu a to byla prave uz obezni holka, ktera diky kilum ani nemela pravidelnou MS a tak neresila, ze to par mesicu nedostala. Bylo ji 18 a dozvedela se to v osmem mesici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.3.13 16:50

No známá moje to nevěděla celé těhotenství, teda aspoň to tvrdila. Pravda, že přibrala tak možná 4kg, když začala rodit, tak ji mamka volala rychlou že asi slepák, přijeli, prohmatali břicho a že teda asi jo a odvezli ji na chíru a až tam zjistili že to není slepák ale porod a vezli ji do porodnice :mrgreen: Malá měla 2,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165

@eTeresa taky si to říkám, že by se všechny ty děti narodily úplně zdravé :think: ale asi je předmětem pořadu jen ta nevědomost. A to rodí normální 3kg miminka.. Taky už nemůžu sedět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Kdyz si vezmu, jak se malej mesic pred terminem otacel z boku na bok, jak to kolikrat bolelo tak, ze jsem myslela, ze se bricho roztrhne a malej se cisarsky porodi sam… Nerikam, ze to neni nemozne, ale myslim, ze spousta zen, ktere nemaji uplne idealni podminky pro dite (treba holky jeste ve skole), to radeji reknou pozde s tim, ze to driv nevedely, aby je to okoli netlacilo do potratu…

• Citovat
  • Upravit
4509
19.3.13 16:51

To asi u nas na cesky kabelovce neni k sehnani cooo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
19.3.13 16:52

Já můžu mluvit za sebe, na těhotenství jsem přišla v 5 měsíci a to jen proto že jsem nedostala jednou menstruaci a kamarádky chtěli vidět jak vůbec takový test vypadá :lol: víceméně to byla sranda.

Příznaky jsem neměla žádné, až do osmého měsíce. Pak to podle mně musí každá poznat. Já jsem neměla břicho - nikdo by to na mně do porodu nepoznal ale stejně jsem něco cítila. Navíc se udělá větší břicho v podbřišku, kde normální břicho není.
Jsem poměrně dost obézní ale pohyby jsem v tom 8 měsíci cítila.

Vůbec tomu nevěřím :nevim: že by se celé těhotenství dítě ani nehnulo? :nevim: a v posledních měsících se to fakt nedá zaměnit za pohyby střev :roll:

Mám trochu obavu že v tom bude psychika - nejsou srovnané s tím dítě mít - tak to prostě neřeší, a přiznat to nedokážou tak řeknou že o tom nevěděli :nevim: toť můj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.3.13 16:52

Videa se dají shlédnout i na youtube, ale bez překladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.3.13 16:53

Takovy porad asi na tv nemame skoda. Da se to dohledat na netu?
Neznam v okoli zadnou takovou mamku, ze by nepoznala tehotenstvi, ale minuly tyden o nekom mluvila tchyne :think: a parkrat jsem to cetla v novinach.
Je to strasne zajimave, kolkrat kdyz me maly surove :-) kope tak nad tim premyslim, jak to ty maminy nepoznaji :O
:think: takovy porad jak pises bych si pustila bohuzel nevedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
19.3.13 16:55

My mame kabelovku od Netboxu a TLC tam mezi hromadou dalsich kanalu je, divala jsem se na to hlavne na zacatku, kdyz jsem nevedela co s volnym casem, ted uz radsi cucim tady :-D
Vetsinou tam ty zensky mluvi o tom, ze si ty pohyby a bolistky vysvetlovaly jako normalni boleni, treba jedna nepoznala kontrakce, protoze ju bolivaly zada z prace, druha zas na nevolnosti brala leky ja nevim jaky… fakt nad tim zustava rozum stat, ze se jim ty deti narodi v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
19.3.13 16:56

Já to taky nechápu. Nevolnosti jsem sice neměla, že mám větší prsa a přibrala jsem tak 3 kila zatím, toho bych si třeba taky jako nemusela všimnout. Ale jsem ve 20tt a ty pohyby prostě cítím. A vidět už to taky tak nějak je, nemluvě o tom, že když si lehnu na břicho, tak se mrně vrtí jak blázen… to snad s ničím splést nejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
19.3.13 16:59

No holky ja ted obcas citivam takovy simrani, ktery bych s tema pohybama mohla srovnat :-D Ale zpozdeni mam jenom tri tydny, tak to asi fakt budou streva :-D Na to kdy jsem poprve pohyby syna v brisku citila nikdy nezapomenu a nedovedu si predstavit, ze si toho nekdo nevsimne, mozna je to tou jejich kvalitni stravou - tak se jim motaji streva kazdej druhej den, maji krece a prdy? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
19.3.13 17:02

A další věc, co nechápu, že 90% porodí doma! Nejčastěji do záchodové mísy, tak sakra, když maj bolesti jak kráva (podle jejich popisu), tak jedu na pohotovost ne?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:04

@martina.se tak s těmi kily to chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...