Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
19.3.13 17:08

@Becky00 to si nemyslím, spousta z nich čeká své třeba druhé nebo třetí dítě, jsou vdané apod. Mladé holky, jako třeba osmnáctky tam ani snad nebývají, spíše tak od těch 23 a výše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.3.13 17:09

Tak já jednu takovou znám. Nejsme žádné velké kamarádky, takže po podrobnostech jsem nepátrala, ale holka si to šla na prohlídku na gyndu a doktor se jí ptal, jestli ví, že je ve 30.týdnu 8o. Celou dobu kouřila, chlastala, cvičila na břicho a nosila nějaký stahovací kalhotky, protože si myslela, že děsně tloustne. Klučík se narodil naštěstí v pořádku. Kdybych jí neznala, tak tomu snad ani nevěřím :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:11

A u jedné těhotné, měl její manžel vasektomii, právě proto, že nechtěli mít své čtvrté dítě 8o chudák chlap, přijel za ní a hlavou se mu honilo, že ho podvedla… fakt šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:11

@lenholka my to máme na kabelovce UPC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
19.3.13 17:13

Moje spoluzacka ze stredni to zjistila myslim az v sedmem mesici, mi jsme ji to teda rikali ze je urco v tom, protoze pribrala a prsa se zvetsily, menses pry mela, ale myslim ze kecala a nechtela si to pripustit, v sedmym mesici kdyz ji prcek dosti kopl, tak se probrala z nevedomosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:14

@Kaculatko :mrgreen: :mrgreen: prej křeče a prdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.3.13 17:15
@Mamango píše:
@lenholka my to máme na kabelovce UPC

fak?? my to asi mit v nabidce nebudem, ale stejne to prolistuju kdyby nahodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:16

@meringa tak to je teda štěstí, porodit takhle zdravý miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:17

@lenholka joo, jak je spektrum, a všelijaký o vaření, o zlatu atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.3.13 17:18
@Mamango píše:
A u jedné těhotné, měl její manžel vasektomii, právě proto, že nechtěli mít své čtvrté dítě 8o chudák chlap, přijel za ní a hlavou se mu honilo, že ho podvedla… fakt šílený.

To je strasne :-) nevi, ze je tehotna a jeste je v podezreni, ze zahla :-) to musel byt strasny sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.3.13 17:19

@Mamango hmm tak mame kdejakou kravinu ale tlc nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 17:26

Holky tady je odkaz na you tube - je to ale v angličtině, ale i tak je to pochopitelné :mrgreen:
 http://www.youtube.com/results?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
19.3.13 17:32

@Mamango A ještě je super ten pořad 6 malých McGhees ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
19.3.13 17:33

Slyšela jsem (z dobrého zdroje) o jedné, co si myslela, že je v přechodu (věkově to odpovídalo) a proto nemá MS, tloustne (ani dříve nebyla extra štíhlá), je podrážděná a přecitlivělá a pak si myslela, že slepák a ejhle ono porod 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.3.13 17:33

Hele od sestrenky kamoska ted porodila v sedmym mesici nekde v nemecku na verejnych hajzlikach…taky sem cumela jak puk…no bude dost dlouho splacet zdravotni peci v nemecku. teda dle popisu asi zadnej vykvet inteligence…a jinak..ja chapu ze si nekdo pokud ma menzes nevsimne tak do toho sedmyho mesice…to ja si tema pohybama do ty doby jista nebyla..resp. takovy pohyby mam ja neustale :mrgreen: :mrgreen: pak uz to bylo nezamenitelny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí