Nevěděla jsem, že jsem těhotná

1165
19.3.13 16:37

Nevěděla jsem, že jsem těhotná

Ahoj všichni, kdo sledujete pořad na TLC - nevěděla jsem, že jsem těhotná.
Zajímaly by mě Vaše názory, jestli je opravdu možné, že tolik žen - tlustých i štíhlých a převážně inteligentních nepozná celé těhotenství, že jsou těhotné, až když začnou rodit a převážně porodí doma a až mají mimčo v náručí, tak zjistí, že byly těhotné 8o
A nejedná se jen o prvorodičky, ale i o ženy, které porodily třeba své třetí dítě!
Sleduji to poměrně pravidelně a nechápu, že ženy necítí pohyby dítěte ani nic jiného. A těch příběhů jsou tam fakt mraky. Co si o tom myslíte vy? Nebo máte v okolí někoho, kdo byl na tom podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1581
19.3.13 16:40

Jo, vždycky na to zírám, nechápu a ani moc nevěřím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Ahoj, v okolí mám takhle jednu, kterou znám naživo.. Ta to teda poznala při preventivní prohlídce (ne ona, dr) a za necelej měsíc se jí v termínu narodil syn. Ani tlustá, ani hubená, taková normální holka… No samozřejmě šok jako prase, pro všechny. Osobně to nechápu, jak to někdo může nepoznat. Pohyby atd.. Ale asi to možný je no… Já bych se v tomhle případě děsila hlavně těch možných problémů, na který se díky nevědomosti o těhu nepřišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792

Jee kde je ten porad? jak se to jmenuje? jeste jsem to nevidela, ale uz kolikrat jsem o tom slysela a taky mi to prijde divne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219

Taky to sleduju :-)
a je opravdu možné že někdy to prostě neví pokud má cyklus nepřibere nemá chutě a navíc ji lékaři řeknou že dítě nikdy mít nemůže tak aj tomu věřím bylo to zrovna nedávno
taky to holčina co přestala sportovat měla cyklus a přibrala myslela si že je to díky tomu sportu no nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.3.13 16:41

Ahoj, tenhle pořad sleduji pravidelně a pocity mám z toho smíšené. Na jednu stranu se mi tomu nechce věřit, ale na druhou stranu si říkám, že je možné vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
19.3.13 16:43

Stejně to nechápu :D já nemůžu pomalu už sedět, jak mě mimino tlačí, o pohybech nemluvím…

Spíš je zajímavý, že nebyl jediný případ, kdy by s miminkem pak byl problém… (anebo to do tv nedávají)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek

V okolí nikoho nemám, pár příběhů jsem už četla. Asi to možné je, nedávno jsem viděla nějakou modelínu v osmé mesíci a neměla skoro žádný bříško.

• Citovat
  • Upravit
1165

Holky já na to zpočátku zírala s otevřenou pusou, i manžel :mrgreen: sleduju to tak přes rok a nepříjde mi zase, že by toho tolik bylo vymyšleného :think: ale ty pohyby dítěte - mně se úplně vlní břicho - to mi příjde strašně divný :zed: no a pak ta prenatální péče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.3.13 16:44

Jak se ten pořad jmenuje?

• Citovat
  • Upravit
1165
19.3.13 16:44

@Seizdra no prosím.. to musel být teda hroznej šok 8o asi bych to dalších 9 měsíců rozdýchávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.3.13 16:45

Mám v okolí známou, co přišla na těhotenství v 5 měsíci. Teda její doktor, měla normálně menstruaci a myslela si, že má něco se střevy ( pohyby),bývala dost silná.
Ovšem nevím, nedovedu si představit, že by žena nepoznala pozdější těhotenství, vždytˇ 3 kila dítěte třeba, z masa a kostí, jeho pohyby, někdy doslova kopance to se v tom břichu jen tak schovat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 16:45

Holky je to na programu TLC a jmenuje se „něvěděla jsem, že jsem těhotná“ americký pořad, vypovídají tam ty, co těhotné byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 16:47

@berry4 Hlavně mně fascinuje, že nemá ani takový to vnitřní tušení, víš co myslím. A ty pohyby vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.3.13 16:47

@berry4 Hlavně mně fascinuje, že nemá ani takový to vnitřní tušení, víš co myslím. A ty pohyby vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí