Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tomu nevěřím, ne v pozdější fázi, můžu pochopit, když je někdo silnější, že to nemusí vědět první měsíce, já nemít tu příšernou kovovou pachuť v puse, tak by těhotenství nic nenaznačovalo, pohyby, takové ty ne jen bublinky, když ležím na zádech a soustředím se, jsem začala mít až kolem 22.týdne, do té doby jsem ani extra břicho neměla, přibrala 4 kila, takže to bych chápala, ale v sedmém, osmém, devátém měsíci ![]()
Mámina kamarádka byla děsně hubená, děsně, když měla kalhotky, tak jí seděly na kyšlích a měla tak propadlé břicho, že tam měla dírua byly jí vidět chlupy, tak té se dovyplnilo to břicho, že něměl díru v kalhotkách a ty seděly na břiše, když začala rodit, nechtěli jí přijmoiut do porodnice a poslílali o dvě patra níž na psychiatrii pak hleděli na tu těhotenskou průkazku s otevřenou pusou
ale to už je 30let
@terinka4444 to nemusi byt ani o silenjsim nebo hubenejsim…ja jsem hubena dost..a pohyby sem necitila strasne dlouho…no jak rikam..takovy pohyby jaky sem mela do sedmyho mesice mam kazdej druhej den
kamoska 180cm/55kg na ni bys ted podle bricha ze je tohotna nepoznala..a to rodi za necely dva mesice.
@eTeresa tak tohle jsem asi viděla jen jednou, ale ne celý
a pak taky ten pořad s tou ženskou, co má snad 15 dětí, chodí na plastiky a žije z toho, že má tolik dětí. myslím, že se to jmenovalo supermáma? nebo tak nějak. docela psycho ![]()
@mikitaa a miminko vážilo kolik? teda jestli jsi už po porodu ![]()
@Mamango píše:
@mikitaa a miminko vážilo kolik? teda jestli jsi už po porodu
3 kg
ale teda ja vedela ze sem tehotna od zacatku…
@Mamango
asi jo, ale přesně nevím, jen že děti nějaké měla, ale snad už dospělé nebo hodně velké; to už nevím, dozvěděla jsem se to pár let zpět a tenkrát jsem se o podronosti nezajímala, to jsem ještě děti neměla a ani neplánovala
Teď když vím, co těhotenství obnáší bych se vyptávala více
Tak u pani v dobe prechodu bych to pochopila, ale u mlady holky, po tom 7 mesicu to preci prehlednout nejde ![]()
ted jsem skoukla jeden dil, pizza baby, tak ta byla dost silna a ta by to i prehlidnout mohla ![]()
Chichi moje švagrová zjistila že je těhotná ve 26.tejdnu
a to jen tim že jí bylo furt tak nějak divně v břiše, o druhé se snažili roky tak s tím už ani nepočítala
Příspěvek upraven 19.03.13 v 17:54
@Mamango hele ted mi dojel dil, kde mlada holka doma zacla rodit a kdyz ji sanitka nakladala tak ji koukaly mezi nohama nozicky, doktorka na to vyjevene koukala, tak to je teda dost pritazeny za vlasy, navic ji na konci rodili cisarem, coz by byl nesmysl kdyby uz bylo dite z casti venku prece, trosku nepovedenej dil a pak nejaka uplne mladoucka z casti asiatka, cpala se antikoncepci a stejne porodila, nevim takovy scifi mi to prijde ![]()