Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
1.3.11 10:40

Možná pro něj bude další trest, že ho nakope do koulí jeho milenka, za to, že to prasklo, a pak její manžel!!! :mrgreen:
Taky bych si řekla, proč mám trpět sama?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
1.3.11 11:44

Myslím, že říct to jejímu manželovi asi není řešení, kdyby on nechtěl, mohla by se ona stavět na hlavu, jsou v tom vždycky oba, a i kdyby se vrátil co dál, udělá jednou, udělá i podruhý, protože si bude vědom toho, že jednou mu to v podstatě prošlo,pokud by mi situace dovolila, kopla bych ho někam a rozvedla se, chlapů je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
1.3.11 15:27
Háta_x píše:
Chápu, že to bolí. Jen si myslím, že utíkat žalovat jejímu muži je pod tvou úroveň. Kdyby bylo v životě tisíc takových, co si začnou se ženatým, vždycky to bude o tvém manželovi, ne o nich. Tvůj muž musel chtít a on podvedl tebe, ne ona. Začala jsi žít po rozumné úvaze (a určitě to nebylo snadné rozhodnutí) svůj život a v tom bych vytrvala. To je pro něj největší trest, že o vás přišel. A může vyhrožovat konečným řešením jak chce, měl si rozmyslet dřív, co dává v sázku. Hodně sil :kytka: jinak se v tom budeš plácat pořád. A věř, že bude líp. Ať už s ním nebo bez něj.

Pravda, ona podváděla svého manžela, takže úplně stéjná prasárna, já bych to práskl a basta… A žádný, je to pod mou úroveň, tak na to nehraju, prostě proč by měla trpět jediná zakladatelka?? Dyť ona nic neudělala a vyšla ze všech čtyř z toho úplně nejhůř a přitom nezaviněně… Ti dva si spolu užívali léta a teďka má trpět za to jen zakladatelka?? 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
Sisule
1.3.11 18:04

Hm etatínku … tady nejde o to, že ona ublíží milence, ale o toho cizího pána …proč se má trápit někdo čtvrtej ? vyřídila se svým vlastním mužem a zbytek nechala na božích mlýnech ..ono na tu paní taky dojde, tak proč si s ní špinit ruce a posílat tu špínu dál ? Ten její manžel za nic nemůže tak jediný dobrý bych si já řekla, že aspoň tohle dobrý z toho bylo, že jsem já neublížila dál.
No každej to máme jinak.

• Citovat
  • Upravit
7584
1.3.11 19:31

Já bych to manželovi milenky taky neřekla. Nevím, jestli bych jí nějak nepohrozila, že to udělám. Ale jen, aby měla strach. Jinak ne.
Manžel zakladatelky je trouba a nechala bych ho to vyžrat. Jinak se nezmění. A to vydírání .. že by si mohl něco udělat. To je hrozný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
1.3.11 22:55
Sisule píše:
Hm etatínku … tady nejde o to, že ona ublíží milence, ale o toho cizího pána …proč se má trápit někdo čtvrtej ? vyřídila se svým vlastním mužem a zbytek nechala na božích mlýnech ..ono na tu paní taky dojde, tak proč si s ní špinit ruce a posílat tu špínu dál ? Ten její manžel za nic nemůže tak jediný dobrý bych si já řekla, že aspoň tohle dobrý z toho bylo, že jsem já neublížila dál.
No každej to máme jinak.

Hm, tohle je sice v určitém slova smyslu pravda, ALE… Ale já bych nemohl žít s člověkem, který mě dlouhodobě podvádí, neváží si mě, nemiluje mě, lže mi, dělá ze mě blbce, nespí se mnou a věnuje svůj volný čas milenci na úkor mě…

Ber to tak, že ten chlap se taky trápí, má doma chladnou ženu, nechápe to, proč?? Co dělá špatně a třeba by to chtěl napravit. Žena s ním nespí (říká si, vzal jsem si snad frigidní ženskou??), věčně ji bolí hlava, je nevrlá, hysterická, chladná, ten chlap nutně nemůže být v tom vztahu spokojenéj…

Podle mě tím, že mu to zakladatelka řekne, se mu konečně „otevřou oči“ a pochopí… Dokáže už pak podle toho reagovat a podle toho se zachovat a třeba to „rozřízne“, no a co ty víš, třeba tím paradoxně tomu chlapovi pomůže, protože bude mít důvod od té ženy odejít, najít si jinou ženskou, se kterou se budou „na stará kolena“ milovat a bude konečně šťastný…

Dokud to ale vědět nebude, tak se bude trápit a bude mu to vrtat hlavou, no a jeho ženuška s milencem, si po prvotním šoku budou a můžou opět spolu užívat jako léta před tím, takže ho klidně můžou podvádět další roky a roky… No já osobně bych to CHTĚL VĚDĚT!! Nesnesl bych žít dlouhodobě oblbován a být za blbce!! A po deseti letech zjistit, že mi byla žena celou dobu nevěrná s jiným/a a ja ji byl celou tu dobu věrný?? Že ona si užívala jinde, zatím co já trpěl nedostatkem lásky, něhy (sexu??), jen kvůli tomu, že jsem ji to slíbil a svůj slib jsem chtěl dodržet??

Takže asi takhle, není všechno jen černobílé a není to jen o ubližování a práskání, ale o pomáhání (k nový, lepší budoucnosti) a informování (bonzovat se nemá, ale informovat se musí)… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
1703
2.3.11 08:30
etatinek píše:
Sisule píše:
No každej to máme jinak.

Hm, tohle je sice v určitém slova smyslu pravda, ALE… Ale já bych nemohl žít s člověkem, který mě dlouhodobě podvádí, neváží si mě, nemiluje mě, lže mi, dělá ze mě blbce, nespí se mnou a věnuje svůj volný čas milenci na úkor mě…

Ber to tak, že ten chlap se taky trápí, má doma chladnou ženu, nechápe to, proč?? Co dělá špatně a třeba by to chtěl napravit. Žena s ním nespí (říká si, vzal jsem si snad frigidní ženskou??), věčně ji bolí hlava, je nevrlá, hysterická, chladná, ten chlap nutně nemůže být v tom vztahu spokojenéj…

Podle mě tím, že mu to zakladatelka řekne, se mu konečně „otevřou oči“ a pochopí… Dokáže už pak podle toho reagovat a podle toho se zachovat a třeba to „rozřízne“, no a co ty víš, třeba tím paradoxně tomu chlapovi pomůže, protože bude mít důvod od té ženy odejít, najít si jinou ženskou, se kterou se budou „na stará kolena“ milovat a bude konečně šťastný…

Dokud to ale vědět nebude, tak se bude trápit a bude mu to vrtat hlavou, no a jeho ženuška s milencem, si po prvotním šoku budou a můžou opět spolu užívat jako léta před tím, takže ho klidně můžou podvádět další roky a roky… No já osobně bych to CHTĚL VĚDĚT!! Nesnesl bych žít dlouhodobě oblbován a být za blbce!! A po deseti letech zjistit, že mi byla žena celou dobu nevěrná s jiným/a a ja ji byl celou tu dobu věrný?? Že ona si užívala jinde, zatím co já trpěl nedostatkem lásky, něhy (sexu??), jen kvůli tomu, že jsem ji to slíbil a svůj slib jsem chtěl dodržet??

Takže asi takhle, není všechno jen černobílé a není to jen o ubližování a práskání, ale o pomáhání (k nový, lepší budoucnosti) a informování (bonzovat se nemá, ale informovat se musí)… :lol: :-D

ano, nikdy nic není černobílé, jestliže někdo není ve vztahu spokojený, hledá útěchu jinde, nicméně řešit to práskáním, a k čemu by to bylo dobré, co když je partner nevěrné manželky spokojený, nebo si prostě žijí každý po svém, i takové případy jsou,pak by zakladatelka udělala ze sebe v podstatě chudinku, a jen by se ponížila,prostě čas prověřil její vztah,který jak zjistila nefunguje, a je pouze na ní se s tím vyrovnat a tuto situaci vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
2.3.11 23:54

já bych to manželovi dotyčné neřekla. Milenka se teď bude permanentně bát, že se to manžel dozví, takže patrně vycouvá sama. Navíc bude mít zakladatelka něco v záloze a to napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.11 11:17

Ahoj všem,
tak jsem se v pátek ráno probudila a zjistila,že manžela nechci zpátky,ani kdyby se plazil po kolenou.Těch 14 dnů,co jsem u našich,mě o tom přesvědčilo,protože kdyby měl zájem o obnovu,choval by se jinak.Zatím mu vyhovuje,že to nikdo neví,uvidíme,jak se bude tvářit,až se to všichni dozví,jak se mu bude líbit,že ten jeho obrázek ideálního muže dostane trhliny.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
LucieHo
7.3.11 11:26
Anonymní píše:
Ahoj všem,
tak jsem se v pátek ráno probudila a zjistila,že manžela nechci zpátky,ani kdyby se plazil po kolenou.Těch 14 dnů,co jsem u našich,mě o tom přesvědčilo,protože kdyby měl zájem o obnovu,choval by se jinak.Zatím mu vyhovuje,že to nikdo neví,uvidíme,jak se bude tvářit,až se to všichni dozví,jak se mu bude líbit,že ten jeho obrázek ideálního muže dostane trhliny.Zakladatelka

Držím pěsti a přeji ti pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
7576
7.3.11 11:37

Mám ráda ženské, které vědí, co chtějí :potlesk: Hodně sil :kytka:

Anonymní píše:
Ahoj všem,
tak jsem se v pátek ráno probudila a zjistila,že manžela nechci zpátky,ani kdyby se plazil po kolenou.Těch 14 dnů,co jsem u našich,mě o tom přesvědčilo,protože kdyby měl zájem o obnovu,choval by se jinak.Zatím mu vyhovuje,že to nikdo neví,uvidíme,jak se bude tvářit,až se to všichni dozví,jak se mu bude líbit,že ten jeho obrázek ideálního muže dostane trhliny.Zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
7.3.11 15:55
Anonymní píše:
Ahoj všem,

Moje řeč!! Hezky ať začne i on pykat za to co ti udělal a způsobil… Ne že bude furt za toho hodného, milujícího a věrného manžela… A kašli na něj, vážně ti bude mnohem, mnohem líp bez něj, věř mi!! Papa… :mavam: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 09:39

Ahoj všem,
tak Vám píšu další vývoj.Již měsíc bydlím u rodičů,ale 1.4.se stěhuji do podnájmu.Manžel byl o víkendu u tchýně,tak jsem v pátek volala švagrovi,aby si ho umravnili,aby mi tady neskákal ze střechy,tak mi v pátek tvrdil,jak s tím nesouhlasí,že ho přemlouvají,aby se vrátil a on si je beran a nechce si nechat říct.Ale v neděli už tam za ním milenka jela vlakem a přijela s ním zpět.Ale nejvíc mě vytočilo,jak rozhodil malýho,protože ten přijel domů a byl divnej,tak jsem se ptala,co se stalo,a on že musí tatínkovi domluvit,že s nima jela domů a taťka jí sahal na nohu a to se nedělá,že se musí mamince omluvit,tak jsem mu hned vynadala,že pokud chce tohle dělat,tak ať si s tím klukem nejdřív promluví,je to prostě vůl,já už nemám slov. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
7576
21.3.11 11:09

To teda je :roll: Držím pěstě, ať se ti daří :kytka:

Anonymní píše:
Ahoj všem,
tak Vám píšu další vývoj.Již měsíc bydlím u rodičů,ale 1.4.se stěhuji do podnájmu.Manžel byl o víkendu u tchýně,tak jsem v pátek volala švagrovi,aby si ho umravnili,aby mi tady neskákal ze střechy,tak mi v pátek tvrdil,jak s tím nesouhlasí,že ho přemlouvají,aby se vrátil a on si je beran a nechce si nechat říct.Ale v neděli už tam za ním milenka jela vlakem a přijela s ním zpět.Ale nejvíc mě vytočilo,jak rozhodil malýho,protože ten přijel domů a byl divnej,tak jsem se ptala,co se stalo,a on že musí tatínkovi domluvit,že s nima jela domů a taťka jí sahal na nohu a to se nedělá,že se musí mamince omluvit,tak jsem mu hned vynadala,že pokud chce tohle dělat,tak ať si s tím klukem nejdřív promluví,je to prostě vůl,já už nemám slov. Zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
21.3.11 11:51

Tak to teda vůl je :pocitac: ohrabávat milenku před vaším synem…to se tedy projevil. Myslím, že je dobře, že se ho zbavíš, takový chlap za to fakt nestojí :cert:
Jinak na manžela té milenky, bych zkusila někde sehnat mail a zkusila ho trochu naťuknout, jestli je v manželství spokojený…a zkusila tím z něj vytáhnout nějaké informace, jestli něco tuší…podle reakce bych se pak rozhodla, jestli mu to říct nebo ne.. :think: Nebo se zeptat nějakého jeho kamaráda - jestli by ses k němu dostala…
Jinak je super, že budeš mít vlastní bydlení, gratuluji a ať se ti tam líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí