Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:
No jsem sice chlap, ale docela se mi zvedl kufr a otevírá kudla v kapse, tak takového mazlíka jako ty, tak toho by chtěla mít doma určitě „každá“ ženská, opravdu…![]()
ad.2 - Tak když ji miluješ, tak chceš pro ni zajisté jen a jen to nejlepší, tak se s ní rozejdi, buď za toho správného a hodného chlapa, ne že z ní děláš krávu a vysmíváš se ji do tváře… Ona si opravdu chlapa, který ji bude plnit její přání narozdíl od tebe zaslouží, ale evidentně ji nemiluješ dostatečně, spíš jsi sobec zahleděný do sebe a myslíš jen na svoje přání, tužby a potřeby, nic jiného v tom není, jinak by jsi se k tomu postavil čelem a vyřešil to jako chlap, ne jako srab…
PS: Možná by to tu některé zajímalo, mě teda určitě, jak to děláš, že o tvý milence neví?? Na co se vymlouváš, když jsi s milenkou, nebo za ni jdeš?? Jakto, že tvé drahé polovičce nevadí, že jsi celou noc pryč??
Konečně… hned je mi líp, když vidím, že normální chlapi ještě nevymřeli ![]()
radek9 píše:
etatinek :Ano .. jsem bezcharakterní hazl.
Nejsem chudáček a už vůbec mi není ubližováno.Aby jsi Ty mohl být ten hodný a správný, tak musím být i já .. ten zlej .. tak to prostě je.
Nemusíš se namáhat a zbytečně si vymýšlet můj osud .. skutečnost je mnohem horší
.. nestojím Ti za jedinou větu
R.
Radku, promiň, nechci do tebe nějak rýt, je to tvoje věc, jen prosím ještě jednu otázku, proč se svou ženou jsi, kvůli dětem, nemáš kam jít, nebo proč teda? Jen mě zajímá ten důvod, proč radši nejsi sám a neužíváš si svobodného života, kdy si můžeš vrznout bez výčitek a neubližovat tím své ženě ![]()
Ahoj,
když jsem včera viděla ty Radkovi příspěvky a jeho zmatené a nic neříkající odpovědi, tak první, co mě napadlo, že přišel akorát provokovat a chlubit se.
Jinak je to chudák bez kouska hrdosti. Neumí přiznat pravdu ani tady, natož doma své úžásné, chytré a plodné ženě. ![]()
Když ti na ní tak záleží, radši od ní odejdi, tebe si nejspíš nezaslouží.
A pořád čekám na tvoji odpověď ohledně zahýbání, kdyby ti nasazovala parohy tvoje žena, budeš také tak strašně tolerantní???
Tak nějak jsem doufala, že když se do zakladatelčiny debaty připojil muž, že se dozvím něco zajímavého. Něco, co mi pomůže pochopit, proč chlapi zahýbají a jak by to řešili. No očividně zase nic ![]()
Příště by asi bylo lepší se do těchto druhů diskuzí nezapojovat. ![]()
Zakladatelko, napiš jak pokračuješ a jak se to dál vyvíjí. A omlouvám se za toto trapné odbočení od tématu.
To je najednou příspěvků, člověk nestačí číst. Co říct k Radkovi. Mám z tebe vyloženě pocit, že se nevěrou rád chlubíš a myslíš si, jaký jsi chlapák. Jsi na svou nevěru dokonce hrdý. Jo, je dobré slyšet i názor chlapa, ale ty tvé příspěvky jsou vyloženě o chlubení. Pokud má tvoje žena 1000 chyb, tak mi tady vypiš alespoň polovinu a já ti dám palec nahoru, ale jen za to, že těch 500 chyb dokážeš najít. Takový dáreček jako ty, bych nechtěla a věř mi, že by jsi pěkně rychle letěl k milence a to s pěkně modrým zadkem. Nikdo si nezaslouží být podváděný kvůli tomu, že má nějaké chyby, pokud se tedy nepodvádíte navzájem. Ty si myslíš, že jsi bezchybný? Ono se ale říkává, že s milenkou se často chlubí ti, kteří ji ani nemají a chtějí být in. Zakladatelce jsi chtěl naznačit, že vlastně všichni chlapi jsou takoví jako ty, takže potřebují víc žen a je to normální. V muslimských zemích můžeš mít i víc manželek a nikdo tě tam neodsoudí, takže ti radím se tam odstěhovat a nemusíš se rozčilovat, když tě tady odsoudí nejen ženy, ale i chlap: e-tatínek.
Příspěvek upraven 18.02.11 v 09:36
Laaja píše:
Tak nějak jsem doufala, že když se do zakladatelčiny debaty připojil muž, že se dozvím něco zajímavého. Něco, co mi pomůže pochopit, proč chlapi zahýbají a jak by to řešili. No očividně zase nic
Příště by asi bylo lepší se do těchto druhů diskuzí nezapojovat.
Zakladatelko, napiš jak pokračuješ a jak se to dál vyvíjí. A omlouvám se za toto trapné odbočení od tématu.
Jo, to je pravda, nějak se odbočilo od zakladatelky a řeší se Radek.
radek9 píše:lulushka píše:radek9 píše:Radku, promiň, nechci do tebe nějak rýt, je to tvoje věc, jen prosím ještě jednu otázku, proč se svou ženou jsi, kvůli dětem, nemáš kam jít, nebo proč teda? Jen mě zajímá ten důvod, proč radši nejsi sám a neužíváš si svobodného života, kdy si můžeš vrznout bez výčitek a neubližovat tím své ženě
Nejsem chudáček a už vůbec mi není ubližováno.Aby jsi Ty mohl být ten hodný a správný, tak musím být i já .. ten zlej .. tak to prostě je.
Nemusíš se namáhat a zbytečně si vymýšlet můj osud .. skutečnost je mnohem horší
R.To, že máme vztahovou krizi mě neopravňuje k tomu opustit ženu a 3 malé děti. Kdo by je živil a staral se o ně ?
R.
Užívání svobody skončilo v mládí.
Moje řešení (milenka) není pro mnohé skousnutelné, ale já na nic jiného prostě nepřišel.
(možná jsem málo hledal a zkoušel - kdo ví ?)
Možná jsi měl vztahovou krizi řešit jinak než milenkou. Kdybychom všichni vztahové krize takto řešili, tak kde bychom byli. Na co nějaké vztahy, manželství - zbytečnost.
Tak já musím napsat, že po přečtení Radkových příspěvků myslím, že jeho zde podaný život je fikce, všechno psáno velmi obecně, vzletné laciné věty o partnerství a sobě samém, ale konkrétní příklady a vysvětlení (po našich mnohým dotazech) žádné. Čím to? Fantazie evidentně pracuje na plné obrátky i pokročilém věku, nejen předškoláčkům. ![]()
Zakladatelko, jak jsi na tom? Už víš, co uděláš? Každopádně - drž se. ![]()
radek9 píše:Nelisa píše:
Tak já musím napsat, že po přečtení Radkových příspěvků myslím, že jeho zde podaný život je fikce, všechno psáno velmi obecně, vzletné laciné věty o partnerství a sobě samém, ale konkrétní příklady a vysvětlení (po našich mnohým dotazech) žádné. Čím to? Fantazie evidentně pracuje na plné obrátky i pokročilém věku, nejen předškoláčkům.Zakladatelko, jak jsi na tom? Už víš, co uděláš? Každopádně - drž se.
Myslíš si to spatně …
R.
Bohužel je to skutečnost ..
Děkuji za potvrzení domněnky. ![]()
Mmch, proč jsi sem začal přispívat, když nereaguješ jinak než obecnými frázemi či otřepanými klišé?
Jasně … my ti to tu všechno baštíme. A tu o Karkulce umíš taky tak věrohodně ??? Příběh i podání bys měl maličko vypilovat, neboť má drobné trhliny. Člověk, který nevěru zažil a je jedno na jaké straně, ti tohle prostě nesežere… ![]()
radek9 píše:Nelisa píše:
Tak já musím napsat, že po přečtení Radkových příspěvků myslím, že jeho zde podaný život je fikce, všechno psáno velmi obecně, vzletné laciné věty o partnerství a sobě samém, ale konkrétní příklady a vysvětlení (po našich mnohým dotazech) žádné. Čím to? Fantazie evidentně pracuje na plné obrátky i pokročilém věku, nejen předškoláčkům.Zakladatelko, jak jsi na tom? Už víš, co uděláš? Každopádně - drž se.
Myslíš si to špatně …
Bohužel je to skutečnost ..R.
Příspěvek upraven 18.02.11 v 09:46
LucieHo píše:radek9 píše:Možná jsi měl vztahovou krizi řešit jinak než milenkou. Kdybychom všichni vztahové krize takto řešili, tak kde bychom byli. Na co nějaké vztahy, manželství - zbytečnost.lulushka píše:radek9 píše:Radku, promiň, nechci do tebe nějak rýt, je to tvoje věc, jen prosím ještě jednu otázku, proč se svou ženou jsi, kvůli dětem, nemáš kam jít, nebo proč teda? Jen mě zajímá ten důvod, proč radši nejsi sám a neužíváš si svobodného života, kdy si můžeš vrznout bez výčitek a neubližovat tím své ženě
R.To, že máme vztahovou krizi mě neopravňuje k tomu opustit ženu a 3 malé děti. Kdo by je živil a staral se o ně ?
R.
Užívání svobody skončilo v mládí.
Moje řešení (milenka) není pro mnohé skousnutelné, ale já na nic jiného prostě nepřišel.
(možná jsem málo hledal a zkoušel - kdo ví ?)