Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmm tak z toho moudřejší fakt nejsem milej Radku…fakt ne řekl jsi své drahé alespoň pár, nebo jeden z těch tisíců důvodů který tě ŽENE (jak toto „miluji“) do postele jiné?
a ta jiná je dokonalá? proč tedy nechceš být s tou na kterou se těšíš?
Mi to přijde prostě akorád srabácký - pokud jsi radši s milenkou tak buď trochu chlap,ženě to řekni, vem si kartáček, spodky a táhni k milence
Pokud to ženě říct nechceš tak asi ani jeden z těch tisíce důvodů není tak hroznej aby se ti chtělo stávající vztah opustit…
pokud na milenku myslíš jenom ve smyslu jak si pěkně zaš..š tak je to divný, nedospělý a zajímal by mě názor, jak by jsi se k tomu stavěl když by to tak dělala manželka.
radek9 píše:lulushka píše:Já bych nepsal .. je bych hledal, kde jsem udělal chybu ..radek9 píše:Zajímalo by mě co bys napsal z pozice podváděného chlapa
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..
95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??
No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..
Jo takhle a co teda ženská má udělat, aby měl chlap právo jí podvést? Ty píšeš, že svou ženu miluješ, ale podvádíš ji s jinou? Promiň, já nevím jaký k tomu máš důvod…ale tohle je teda láska, která hory přenáší…a ona tebe taky podvádí, že jsi jí dal někdy důvod? Nikdo není dokonalý, že?
Přesně takovýho miláčka bych poslala někam…
Vsadím se že oboustraně tolerantní takto nebude.
lulushka - přesně tak - čekám tady na to jako na smilování
dozvíme se holky svatý grál!!!
Radek nám ho napíše!! ![]()
Takže jasná otázka:
co za ženin hrozný hřích předchází nevěře muže?
lépe řečeno - co je podle chlapa důvod pro to aby si našel milenku a cítil, že je to v pořádku a vlastně spravedlivé? a neměl výčitky? - alespoň tak mi to u tebe přijde…
předpokládám
málo sexu
málo porozumění
málo pozornosti …
všechno kydy podle mě,ale když už tak dobře, ale proč sakra když už ten chlap má milenku tak nejde za svou ženou a neřekne té nešťastnici:
málo jsi chtěla sex, mám jinou, mrzí mě to, tady si vezmu svých pár švestek a jdu…
to neudělá žádnej, protože to jsou srabi a vyhovuje jim komfort doma a těšení se na šu..ní s milenkou
to nemá řešení asi prostě
radek9 píše:
ale život není o našich přáních - to mi došlo už v 18.. jí ještě teď ne … a to je možná ten důvod mých záletů …
Tak tohle opravdu nechápu. Život není o tvých přáních, tak proč milenka? Ty jí máš proto, že musíš?
radek9 píše:Nelisa píše:radek9 píše:
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..
95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??
No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..Tak a teď tady budeš „snězen za živa“…
![]()
![]()
Každopádně bude zajímavé sledovat pohnutky z druhé strany.
Takže můj první dotaz zní - jaké zásadní chyby či chyb se tvá polovička dopustila, že jsi jí nevěrný?
A druhý - proč by se s tebou neměla rozejít?právě jsem dokopal 3 předškolní děti do postelí, uvařil na zítřek a v rámci možností uklidil byt (samozřejmě, že ne tak dokonale jako žena) … při tom jsem vypil lahvinku červeného a myslím jen na to, jak snad zítra konečně prošu..m celou noc s milenkou ..
Já vím, že budu .. ale nějak mi to nevadí ..
ad1. z jejího pohledu žádnou z mého asi tisíc .. kde je pravda ? nikde ..
ad2. měla .. je krásná, mladá, vzdělaná, plodná .. aby si konečně našla chlapa, kterej jí bude plnit její přání .. asi bych jí to i přál, protože jí miluji, ale život není o našich přáních - to mi došlo už v 18.. jí ještě teď ne … a to je možná ten důvod mých záletů …
Ahoj Radku, chtěla bych se zeptat, když píšeš, že máš asi tisíc důvodů proč jí podvádět … proč vlastně jsi s ní? .. myslím, že tisíc důvodů je sakra hodně s ní nebýt … že ji miluješ, ale vždyť jí vlastně ubližuješ … Promiň, ale tohle bych nechtěla, tohle by mě velmi ranilo.
Já tedy naštěstí takovou zkušenost nemám (ťuk, ťuk, ťuk), ale podle mého názoru když opustíš byt dáš jim prostor kde se mohou vesele scházet dál a bez problémů
Vím že je to rada na houby, ale abych jim to ještě usnadnila, to bych já osobně neudělala
Jukla jsem na tvůj profil a koukám, že tam máš jenom příspěvky na nevěru .. že by sis obhajoval svou nevěru
… a nebo je to jenom prča, co? ![]()
Kamik4411 píše:
Jukla jsem na tvůj profil a koukám, že tam máš jenom příspěvky na nevěru .. že by sis obhajoval svou nevěru… a nebo je to jenom prča, co?
Ano .. obhajuji .. v mém případě je vina asi z 90% na mé straně.
Prča to bohužel není ..
radek9 píše:Kamik4411 píše:Ano .. obhajuji .. v mém případě je vina asi z 90% na mé straně.
Jukla jsem na tvůj profil a koukám, že tam máš jenom příspěvky na nevěru .. že by sis obhajoval svou nevěru… a nebo je to jenom prča, co?
Prča to bohužel není ..
jo ale u ostatních chlapů jen 50% ![]()
tak teď jsem opravdu zmatená
tak je ta vina chlapa 50% nebo 90% ?!!!
a já od této diskuze čekala, že se dozvím něco kloudnýho od chlapa sakra
Mišmiš píše:
tak teď jsem opravdu zmatenátak je ta vina chlapa 50% nebo 90% ?!!!
a já od této diskuze čekala, že se dozvím něco kloudnýho od chlapa sakra
se mi zdá, že se nám do toho Radek nějak zamotal ![]()
radek9 píše:Kamik4411 píše:Ano .. obhajuji .. v mém případě je vina asi z 90% na mé straně.
Prča to bohužel není ..
A těch tisíc důvodů rovnajících se deseti procentům viny obsahuje co? Uveď pro inspiraci.
A máš v plánu do budoucna některou z nich opustit, případně to táhnout na obě strany, dokud to půjde? Nebo dokud jsou děti malé? Že bys třeba byl pro zachování rodiny? Nebo je ti milý komfort domacího krbu? Tohle mě vážně zajímá. ![]()
lumpe … zabila bych tě … ![]()
Předpokládám, že to tvá manželka neví … promiň je to prasárna … počkej až na to přijde … jsi synem smrti … ![]()