Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6453
17.2.11 21:11

lulushka - no jo má to chudák těžký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.11 21:15

Radek

A ještě jenom jeden poslední dotaz. Když ti vadí tisíc důvodů na manželce .. proč šuk.š s jinou… těch tisíc důvodů je v milování? něco ti nedopřeje? .. nebo to jsou běžné věci? … promiň zajímá mě to, protože mám taky doma chlapa …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.2.11 21:16
lulushka píše:
Mišmiš píše:
tak teď jsem opravdu zmatená

tak je ta vina chlapa 50% nebo 90% ?!!!

a já od této diskuze čekala, že se dozvím něco kloudnýho od chlapa sakra
se mi zdá, že se nám do toho Radek nějak zamotal :lol:

Nezamotal .. jenom Ty máš problém porozumět textu … STATISTICKY … a v mém případě … je ROZDÍL frajerko ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.2.11 21:19
radek9 píše:
lulushka píše:
Mišmiš píše:
tak teď jsem opravdu zmatená

tak je ta vina chlapa 50% nebo 90% ?!!!

a já od této diskuze čekala, že se dozvím něco kloudnýho od chlapa sakra
se mi zdá, že se nám do toho Radek nějak zamotal :lol:
Nezamotal .. jenom Ty máš problém porozumět textu … STATISTICKY … a v mém případě … je ROZDÍL frajerko ..

Se hned nečerti frajere, proč nám ten rozdíl teda nenapíšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.2.11 21:19

Kamiku taky mám doma chlapa (kupodivu :lol: ) a taky chci tedy vědět v čem dělá ta nešťastnice chybu…abych se jí vyvarovala, třeba dělám taky 1000hrůz kterýma ženu naše manželství do záhuby

no pochybuji, protože ač dělám více než 6tisích chyb tak mám doma CHLAPA kterej mi každou jednotlivě vyjmenuje, já se chytnu za rypec (a že se mám za co chytnout) a zkusím nápravu.....(a nazapomenu mu vyjmenovat jeho chyby aby to bylo fér)

jo a když náprava nejde, protože to prostě nejde, nebo se mi prostě nechce tak ten CHLAP to buď toleruje, nebo by měl opakovaně vysílat prosby na změnu…pokud mu vadí, že ženská něco dělá špatně tak se s ní má rozvést a ne mít milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.2.11 21:21

Radku - máš na ten tvůj statistickej výlev nějaký rozbor, nějakou vědeckou práci s podloženým průzkumem?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.2.11 21:23
Mišmiš píše:
Kamiku taky mám doma chlapa (kupodivu :lol: ) a taky chci tedy vědět v čem dělá ta nešťastnice chybu…abych se jí vyvarovala, třeba dělám taky 1000hrůz kterýma ženu naše manželství do záhuby

no pochybuji, protože ač dělám více než 6tisích chyb tak mám doma CHLAPA kterej mi každou jednotlivě vyjmenuje, já se chytnu za rypec (a že se mám za co chytnout) a zkusím nápravu.....(a nazapomenu mu vyjmenovat jeho chyby aby to bylo fér)

jo a když náprava nejde, protože to prostě nejde, nebo se mi prostě nechce tak ten CHLAP to buď toleruje, nebo by měl opakovaně vysílat prosby na změnu…pokud mu vadí, že ženská něco dělá špatně tak se s ní má rozvést a ne mít milenku

no navíc když jsme se brali, tak jsme se znali, že jo a brali jsme si jeden druhého, takového jaký je, takže ač má každý člověk tisíce chyb, tak prostě všechny nikdy nenapraví, že jo, jednou jsme takový jací jsme a snažíme se být lepší, ovšem k tomu nám ten druhý musí říct co děláme špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.2.11 21:24

Z tvých psaní je znát, že už jsi docela nad věcí, že máš ten prvotní šok za sebou. Na tvém místě bych nikam nešla, ale žila bych si po svém, věnovala se svým hobby, sportovala, chodila s kamarádkami na vínko a tak. Nikdo nikoho nemůže nutit, ani dávat ultimáta, aby ho chtěl a miloval, manžel/ka není majetek. Jednak přijdeš na jiné myšlenky a jednak mu dokážeš, že nejsi žádná slepice, která by mu pořádala scény a házela kufry ke dveřím jiné rodiny. Jestli si chlapi něčeho cení, tak žen na úrovni (i když je to sakra těžké vydržet). Hodně štěstí a vyrovnanou mysl :huban:

Anonymní píše:
Bohužel byt je služební a ještě vázán na jeho práci, takže bych měla asi odejít já. Snažím se to ustát kvůli malýmu, ale je to těžké, když si s ní celé večery mailuje, a mě tvrdí, že to není pravda. Nakonec jsem došla k závěru, že největší chudák je on, on se v tom plácá, k ní jít nemůže, já už vím, že nemůžu očekávat zázraky a jsem smířená i s variantou rozchodu, možná proto jsem klidnější. Zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.2.11 21:26
radek9 píše:
Já bych nepsal .. já bych hledal, kde jsem udělal chybu ..Příspěvek upraven 17.02.11 v 20:33

Aha… a kde udělala tvá žena chybu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.11 21:27

Končím .. nevěra není dobrá, vždycky jeden z nich je raněnej … a to není spravedlivé.
Jo a na každého jednou dojde :pankac: .. teda doufám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.2.11 21:32

Chlapi jsou nevěrní z různých důvodů, ne jen kvůli sexu. Jen si třeba chtějí zvednout sebevědomí. Třeba jsou doma pod pantoflem, vaří, uklízí…tak to chtějí manželce „dát sežrat“, že dělají něco zakázaného. Chtějí změnu, třeba jen proto, že ta žena jinak „voní“. Ani nemusí být mladší a hezčí než vlastní manželka. Znám chlapa, co měl krásnou chytrou manželku a zahýbal jí se starší, silnější ženou. Chlapi důvod nepotřebují. Jsou to prostě jiná stvoření a my to těžko pochopíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.2.11 21:33
lumáťa píše:
Chlapi jsou nevěrní z různých důvodů, ne jen kvůli sexu. Jen si třeba chtějí zvednout sebevědomí. Třeba jsou doma pod pantoflem, vaří, uklízí…tak to chtějí manželce „dát sežrat“, že dělají něco zakázaného. Chtějí změnu, třeba jen proto, že ta žena jinak „voní“. Ani nemusí být mladší a hezčí než vlastní manželka. Znám chlapa, co měl krásnou chytrou manželku a zahýbal jí se starší, silnější ženou. Chlapi důvod nepotřebují. Jsou to prostě jiná stvoření a my to těžko pochopíme.

konečně někdo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.2.11 21:36

takže mi z toho vychází že radek je
pod pantoflem

každopádně je jiné stvoření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.2.11 21:36
radek9 píše:
lumáťa píše:
konečně někdo …

Tak my se to teda nedozvíme :nevim: tak jsi podpantoflák, potřebuješ si zvednout sebevědomí nebo prostě ten důvod nemáš? Já vím jsem zvědavá, ale už to tu bylo napsáno, taky máme doma chlapy, tak ať víme na čem jsme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.2.11 21:54
radek9 píše:
lumáťa píše:
konečně někdo …

Já taky souhlasím. Dá se zahýbat proto, že je to „nové“, kvůli lechtání v žaludku, protože ona se dokáže tak krásně usmát…

Pak ale nevykládej, že je chyba na straně podváděné ženy :nevim: To je jen tvá snaha omluvit vlastní slabost.

Víš, pro mě je nevěra porušením smlouvy. Pokud zjistím porušení smlouvy, smluvní vztah ukončím.
Pokud někdo není schopen kompromisu a nadhledu a odepřít si bláznivé motýlky v žaludku, nemá v dlouhodobém vztahu co dělat. Vztah je místy trochu dřina a odříkání, ale výsledky jsou podle mě mnohem lepší a hlubší, než jakékoliv podlamování kolen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí