Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.11 10:09

Ahoj všem,
chci jen napsat, jak se vyvíjí situace, dneska jsem byla v manželské poradně, dost dobře jsem si tam s těmi dvěma dámami popovídala. Zatím si chci dát čas na rozmyšlenou, co dál, jen jsem se dozvěděla, že zřejmě pokud to trvá rok a půl, tak už se nejedná o zamilovanost,ale o vztah, a to už je možná definitivní. Ona se podle nich kvůli němu nikdy nerozvede, tak ať se trápí sám. Docela mi to pomohlo, většinou jsem si ověřila to, na co jsem za ty dva měsíce sama přišla.
Manžel se o něco snaží, píše mi, že nás má rád, že se máme vrátit domů, ale to by to měl chlapec moc jednoduchý. Tři dny proti roku a půl je opravdu málo.
Děkuji všem za podporu

• Citovat
  • Upravit
10178
24.2.11 10:12

To máš pravdu, jen ho nech podusit, v klidu popřemýšlej, času máš dost :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XY2
128
24.2.11 11:11

Jen tak dál :-)

Víte co mě fakt baví, že po světě chodí miliony různých chlapů, ale ty vzorce chování, pokud se týká o nevěru, její zatloukání, provalení a následné řešení, jsou více méně pořád stejné :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
24.2.11 11:17

jo, někteří chlapi jsou všichni stejní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.11 12:13

Ahoj všem,
tak píši další vývoj,včera jsem byla pro nějaké věci.Manžel vypadal, jako když 3 dny nespal,zřejmě asi ani nejí.Tak jsme se domluvili, že si bude malýho brát dvakrát v týdnu, kdy nemá kroužky,a dle možností o víkendu.Myslím,že se na něj paní vybodla,když zjistila,že je volný.Koukal a ani nevěděl,co má říkat.Také jsem mu oznámila,ať si zařídí vlastní účet,do teď jsme měli společný a všechno zařizování bylo na mě.Myslím,že by mu prospěla návštěva té poradny,jako mě,ale to odmítl už v prosinci,když jsem to ještě chtěla řešit s ním.Bylo mi ho i líto,ale před ním jsem nedala nic znát.Zítra jede na návštěvu ke tchýni,tak jsem zvědavá,jestli se jí pochlubí.Teď sice bydlím u rodičů,ale to nemůže být na dlouho,budu si muset najít nějaký byt.Rodiče mají 3+1,ale bydlí tam ještě můj starší svobodný brácha, tak je to trochu komplikované.Naštěstí malýmu jsem to včera vysvětlila,proč nejsme doma,jeho reakce byla,že chce jít dnes domů,aby mu taťka vypálil něco na počítači,takže jsem byla překvapená,jak to vzal,ale myslím,že mu to bude chvíli trvat,než mu to dojde. Omlouvám se za elaborát,nějak jsem se rozepsala. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6453
25.2.11 13:08

Zakladatelko, drž se, hlavně nepolevit a pokud by to šlo tak si najdi podnájem. Obdivuji tě, že se zaobíráš tím, jak se chlap cítí, že jsi nešla a nenaprášila dámičku jejímu muži, že něděláš scény…já bych asi byla přesně ta hysterická uřvaná semetrika…asi bych „popradila“ nenechat se přemluvit moc brzo, on se bude asi tvářit jako nejvíc poslušný a nejvíc litující pejsek, ale dej mu to fakt sežrat. i když by tě měl v bytě chvilku jen navštěvovat apod…nezaslouží si, aby tě měl snadno zase doma. Přeji hodně sil, jestli ho opravdu chceš zpátky tak myslím, že je to na dobré cestě. doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.2.11 20:42

taky ti držím plaečky.At to dopadne jak si přeješ. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.2.11 10:41

Ahoj,
rozhodla ses dobře, tak ho nech vydusit. Asi mu konečně došlo, co se děje a teď to hraje přes city. To si měl, ale uvědomit dřív!!!
A stejně bych to práskla i na tu jeho milenku. Jsem fakt zlá, ale byli v tom oba a tvůj manžílek by třeba ještě dostal přes hubu.
Jenže, jestli to vůbec stojí za tu námahu a další problémy, asi ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.11 10:32

Ahoj všem,
tak jsem si nemyslela,že mám doma takovýho slabocha.Včera se vrátil od tchýně,pochopitelně tam vůbec nic neřekl.Paní se to doma bojí říct,že by ji manžel zabil,protože bere prášky na nervy,ale ona si spíš nechce komplikovat život.Teď mi manžel napsal,když jsem mu nabídla,že si může odpoledne vzít malýho,že se nemám bát,že už se to brzo všechno vyřeší,že už je mu všechno jedno,tak nevím,co chce udělat.Dala jsem mu včera najevo,že se bude muset o sebe starat sám,dokonce mu vadí,že je doma sám,když jsem byla doma sama já a on si psal s milenkou,tak mu to nevadilo.Mám sto chutí to napsat jejímu manželovi,aby se ten můj tak netrápil,přijde mi to,že je na ní závislý a neví, co s tím.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5077
28.2.11 12:41

Ahoj,
jen ho nech, ať si v tom pěkně vymáchá nos!! Zkouší to na tebe přes city a nějakou manipulaci.
A že ti zahýbal tak dlouho, na to měl, co?! To bylo v pořádku.
Tchýně se to stejně dozví a s tou milenkou, jestli to řekneš manželovi, je na tobě. Zhorší se situace, ve které jste teď nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
28.2.11 18:30
Anonymní píše:
Ahoj všem,
tak jsem si nemyslela,že mám doma takovýho slabocha.Včera se vrátil od tchýně,pochopitelně tam vůbec nic neřekl.Paní se to doma bojí říct,že by ji manžel zabil,protože bere prášky na nervy,ale ona si spíš nechce komplikovat život.Teď mi manžel napsal,když jsem mu nabídla,že si může odpoledne vzít malýho,že se nemám bát,že už se to brzo všechno vyřeší,že už je mu všechno jedno,tak nevím,co chce udělat.Dala jsem mu včera najevo,že se bude muset o sebe starat sám,dokonce mu vadí,že je doma sám,když jsem byla doma sama já a on si psal s milenkou,tak mu to nevadilo.Mám sto chutí to napsat jejímu manželovi,aby se ten můj tak netrápil,přijde mi to,že je na ní závislý a neví, co s tím.
Zakladatelka

AHOJ.

No možná ti to nedošlo, ale zkouší tě citově vydírat tím, že spáchá sebevraždu, ale tohle zkouší dost chlapů, taky tou zkoušej přes vyhrožování, že ti seberou dítě a už ho neuvidíš, nebo že ti nebudou platit alimenty a BEZ NĚJ pojdete hlady. Já bych mu to osobně nežral, sice se najdou určití lidé, co kvůli nešťastné lásce spáchají sebevraždu, ale tohle jsou opravdoví slaboši a nevyzrálí lidé, co to nemají v hlavě v pořádku a vztah s něma tak i tak nemá budoucnost, no a těch je naneštěstí velmi málo… :roll: :-?

A nebo jsem to blbě pochopil já… :roll: :zed:

Osobně bych si ošéfoval, aby jste měli samostatné účty a on tě neobral o peníze, tzn. aby ti nepřišly na účet nějaké peníze a on je nevybral… :wink: 8-)

Dále já osobně bych to tomu manželovi milenky řekl, ať si holka milá zlatá taky užije menší vzrůšo, když ho mohla zažívat s tvým manželem poslední rok a půl, tak proč né trošku i se svým manželem?? :twisted: :-D

Za další bych to té tvé tchýni taky řekl, nač to tajit, ať ví jakýho má povedenýho synáčka a klidně bych ji řekl, že důvod vašeho rozchodu/rozvodu je jeho nevěra, že tě dlouhodobě podváděl, dělal z tebe blbce, nevážil si tě a psychicky ti ubližoval, a že už jsi to déle nehodlala trpět… :think: :hug:

No a to je asi tak všechno, jen doufám, že teda manželovi ještě neuklízíš, nevaříš, nepereš, nežehlíš atd… PA :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5077
1.3.11 09:01

Ahoj,
otázkou je, jak moc ji to chceš zavařit.
Je fakt, že já jsem v některých chvílích hrozná mrcha a prostě bych to práskla. Jenom je mi líto jejich dětí, že je do toho zatáhnu, i když bych nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.11 09:07

Ahoj,
myslím,že když to ona zavařila mě,tak proč já bych to neměla zavařit jí.A proč by mi mělo být líto jejích dětí,měla si to uvědomit včas,že to není jen o těch dvou,ale že se tím změní i životy všech ostatních.Buď to dopadne tak,že se to rozsekne i u ní,a můžou být konečně spolu,nebo ona couvne,bude chtít zachránit svoji rodinu,a dá pokoj.Myslím,že už nemám co víc ztratit.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
10178
1.3.11 09:11

Já bych teda taky byla ludra a práskla ji jejímu manželovi, jako je fakt, že děti za matku nemůžou, ale já bych to asi nevydržela :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.3.11 09:58

Chápu, že to bolí. Jen si myslím, že utíkat žalovat jejímu muži je pod tvou úroveň. Kdyby bylo v životě tisíc takových, co si začnou se ženatým, vždycky to bude o tvém manželovi, ne o nich. Tvůj muž musel chtít a on podvedl tebe, ne ona. Začala jsi žít po rozumné úvaze (a určitě to nebylo snadné rozhodnutí) svůj život a v tom bych vytrvala. To je pro něj největší trest, že o vás přišel. A může vyhrožovat konečným řešením jak chce, měl si rozmyslet dřív, co dává v sázku. Hodně sil :kytka: jinak se v tom budeš plácat pořád. A věř, že bude líp. Ať už s ním nebo bez něj.

Anonymní píše:
Ahoj všem,
Zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria