Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.11 11:04

Zbalit věci, vyhodit ho a obeznámit manžela milenky…ať si to holka taky užije. A pokud bude prosit a žadonit, že chce zpět- velmi radikální řešení- na čas by se vrátil do svých školních let- kam kdy jde, kdy přijde… telefon na stole, zapnuté vyzvánění, nejlíp změnit práci(ale to možná bude těžké vzhledem k trhu)nicméně, prostě zkončení vztahu s milenkou- a nejlépe před tebou. Oni budou kecy, že ho chceš ponížit ap. Ale má na výběr, ukončit to s ní nemusí, může se sbalit a jít… Jak milenka uvidí, že by měla „přítěžek“ (on chlap bude fňukat, jak jsi ho vyhodila, on nemá kam jít ap.) tak ji to přestane bavit- domů k manželovi si ho nenastěhuje a nepředpokládám, že by chtěla mít doma peklo… Tak Tvůj drahý zůstane jako kůl v plotě a ještě bude škemrat…a jestli ne? není ho škoda

„zažila jsem to na vlastní kůži“- 1 rok jsem dávala čas na rozmyšlenou, věřila, že to hcce ukončit, dokonce ho litovala, jak to má těžký… Až jsem udělala řez a v sobě to ukončila- teprve pak pochopil že mě ztratil, milenku poslal do horoucích pekel, odprosil mě, (po čase vše přebolí) dnes lituje, že mě ranil, snesl by mi modré z nebe, že jsem ho vzala zpět a jsem si jistá, že už to víckrát neudělá… Máme pěkný vztah, už o tom co bylo dokážeme mluvit i si dělat legryci(občas si rýpnu) Zapomenuto nebude nikdy, ale dá se s tím vyrovnat a žít…

• Citovat
  • Upravit
230
17.2.11 11:06

Ahoj, moje kamarádka měla taky takový problém. Nevím, jestli to u něj byla zamilovanost nebo to spolu táhli déle, ale ona mu zbalila kufry a odnesla je oné paní domů. Zazvonila a řekla, jestli ho chce, tak ať si ho veme. Tentýž den se jí můž vrátil domů i s kufrem. Také spolu pracovali a dodnes pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.11 11:07

neveru neodpoustet, proc taky? udělá to zas, promin ale neváží si tě. já bych nezvládla ani úlet, rok a půl trvající už vůbec ne, šmejdi zas…, přeji hodně sil zakladatelce a nám ostatním at nemusíme podobné zálety řešit

• Citovat
  • Upravit
476
17.2.11 11:08
Nelisa píše:Já bych na to šla přes jejího manžela, bude to rychleji vyřešené. Prostě bych mu poskytla základní informace, s kým spí jeho žena, jak dlouho, odkud se znají.

:palec: Udělala bych to úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.2.11 11:12

:palec: jenže je háček jestli se k zakladatelce muž vrátí ptž to vyřešil milenčin manžel a milenka to musela skončit a skončí tak sám tak proč by nešel zátky k manželce… nevrátí se tedy proto, že by vztah ukončil sám tž se tak rozhodl… :nevim: ?

Aimee910 píše:
Nelisa píše:Já bych na to šla přes jejího manžela, bude to rychleji vyřešené. Prostě bych mu poskytla základní informace, s kým spí jeho žena, jak dlouho, odkud se znají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.2.11 11:20
nortel píše: :palec: jenže je háček jestli se k zakladatelce muž vrátí ptž to vyřešil milenčin manžel a milenka to musela skončit a skončí tak sám tak proč by nešel zátky k manželce… nevrátí se tedy proto, že by vztah ukončil sám tž se tak rozhodl… :nevim: ?

To máš pravdu. Ale já bych to jejímu manželovi neřekla proto, aby se mi ten můj vrátil (něco jako…zase jsi mi zbyla jen ty), ale proto, aby i z něj přestali dělat paroháče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.2.11 11:22

tak ještě jednou. U nás to nebylo tak žhavé a nemáme děti. Jen jsem zjistila, že mi lže, že si s onou dámou dává kávičky (možná i něco víc). dala jsem mu ultimátum - já nebo ona. Slíbil, že já. za čas jsem začala zase pátrat a zjistila, že tomu tak není. Takže jsem mu sbalila kufry, postavila za dveře a zamkla.
tu noc spal u bráchy, další den se vrátil, jak zpráskanej pes. A od té doby je klid. Odpusila jsem, ale nezapomněla. Bohužel ta důvěra tam už moc není, ale pracuji na tom.
Chlapa pokud nepostavíš před radikální řešení, tak s ním nic nehne. A ten tvůj má veškerý servis od tebe a na pobavení milenku.
jak už psaly holky, buď budeš pořát ta druhá a nebo do toho řízneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 11:23
nortel píše: :palec: jenže je háček jestli se k zakladatelce muž vrátí ptž to vyřešil milenčin manžel a milenka to musela skončit a skončí tak sám tak proč by nešel zátky k manželce… nevrátí se tedy proto, že by vztah ukončil sám tž se tak rozhodl… :nevim: ?
Aimee910 píše:

To neznamená, že spolu musí zůstat, jen tam nebude ta přítěž milenky, chlap třeba zůstane sám, no a co? Jeho chyba, jeho volba, že si začal s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
17.2.11 11:26
nortel píše: :palec: jenže je háček jestli se k zakladatelce muž vrátí ptž to vyřešil milenčin manžel a milenka to musela skončit a skončí tak sám tak proč by nešel zátky k manželce… nevrátí se tedy proto, že by vztah ukončil sám tž se tak rozhodl… :nevim: ?
Aimee910 píše:

Jenže já bych s takovým chlapem, který nedokáže být věrný nezůstala. Takže v tomhle případě už bych neměla co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
17.2.11 11:28
Nelisa píše:
Aimee910 píše:
To neznamená, že spolu musí zůstat, jen tam nebude ta přítěž milenky, chlap třeba zůstane sám, no a co? Jeho chyba, jeho volba, že si začal s někým jiným.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.2.11 11:38

já bych taky neodpustila, ani krátký úlet, a dlouhý vztah už vůbec ne- proboha představa že spoulu byli každý den v práci, celé dny!!!! takže za mě neodpouštět, ale podle toho co psala zakladatelka se mi zdálo, že si ho chce „nechat“… takže za mě- když už nechat, tak at se rozhodne HNED a sám, ne proto, že ho milenka opustí, i když volba zavařit to milence je lákává, může to udělat až pak… :nevim:

Aimee910 píše:
Aimee910 píše:
Jenže já bych s takovým chlapem, který nedokáže být věrný nezůstala. Takže v tomhle případě už bych neměla co ztratit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.2.11 11:47

Ahoj,
vzhledem k tomu, že to trvá tak dlouho a manžel ani není schopný se rozhodnout, tak bych udělala rychlé a rázné řešení.
Jeho bych vyhodila z bytu, zbalila mu tašku a odnesla ji třeba k té milence.
Pokud by se rozhodlo, pro tebe, tak odejít z práce do jiné. Nesnesla bych, že se tam vidí denně.
A rozhodně bych to řekla jejímu manželovi. Oni „údajně“ nechtějí zničit rodiny, ale už se povedlo, tak ať za to pikají všichni, ne? Tohle si měli rozmyslet dřív, než spolu š.kali 1,5roku :pankac:
Zakladatelko, přeji pevné nervy a ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 11:58

Holky ale ten byt je služební, jak psala zakladatelka, to se pak těžko vyhazuje, prostě bych na to šla jednodušší cestou přes manžela milenky, abych z toho měla já co nejmenší nervy, budu je šetřit sobě, ne těm dvěma, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
17.2.11 12:43

Něvěra je „mrcha“ mužský jsou slaboši, že tak lehce podlehnout a ženský jsou sv-ně, protože si tím dokazují, že jsou lepší než ta druhá. :pankac:
Každopádně ho VYHOĎ i když je to služební byt a když nepůjde rozřízni to hned teď … já nebo ona… žádný do půlky března. Pokud mu odpustíš stejně vůči němu důvěra bude nahlodaná.
Změna zaměstnání bude nutná, protože by to určitě pokračovalo dál. Tím pádem i nový byt a možná nový společný život. Říct či neříct manželovi milenky … asi bych se s ním nechtěla setkat, ale rozhodně by to měl vědět. Potom pokud to není žádná třasořitka tak tvé drahé polovičce rozbije hubu.
Nenech si to, prosím, líbit. Tohle si nikdo nezaslouží. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XY2
128
17.2.11 13:19

V mé obdobné zkušenost (jejich „nadstandarní“ pracovní vztah trval 7 měsíců a i ona kolegyně byla současně v dlouhodobém vážném vztahu) se mi osvědčilo se hodit do naprostého klidu a setkat se s onou kolegyní. Upozorňuju, že slečna, je narozdíl ode mne, vysoká, hubená, vysportovaná blondýna a skvěle se obléká, ale řekla jsem si, že prostě nemám co ztrati… Jak už jsem tady někde psala, nejdřív spustila hysterák, že se se mnou o tom bavit nebude…no a když jsem jí naprosto v klidu oznámila, že mám kontakt na jejího přítele a protože nejsem mrcha a nechci ubližovat nikomu dalšímu, tak bych ho do toho nerada zatahovala, tak se děvenka uklidnila a „hezky jsme si popovídaly“. Řekla jsem, že přítele opouštím a že když ho tak vehementně chtěla, tak ho má a se vším všudy. Trošku jsem jí popsala realitu života s ním. Popřála jsem jí hodně štěstí a navrhla, že bychom spolu tak za 2 roky mohly jít na kafe a popovídat si, jaká to pro ní byla výhra :-))) Koukala na mě jako totální telátko…do 14 dní bylo po vztahu a do měsíce slečna odešla z práce. Nakonec jsem příteli odpustila (ale nezapomněla !) a jsme spolu dál. Vím, že se to může kdykoli opakovat, ale myslím, že já i on jsme si z toho docela dost odnesli a budeme se toho do budoucna vyvarovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí