Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
XY2
128
17.2.11 13:27

Ale souhlas s tím, že změna jeho nebo její práce je nutná. Kdyby vše zůstalo při starém, tak i kdyby to skutečně skončilo (jako, že tomu bych v takovém případě nedala ani 1% šanci - jenom by to asi líp tajili), tak by ses utrápila ty…i když to překonáte, tak důvěra už nikdy nebude 100%, ale dá se s tím naučit žít…do práce chodit musí, a kdyby stále pracovali spolu, tak bys denně 10 a víc hodin přemýšlele, co, s kým a kde zrovna dělá…to je na střelení do hlavy…moc dobře si na ten měsíc pamatuju a už bych to nikdy nechtěla zažít.

Držím pěsti…každá žena je silnější než si myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
17.2.11 13:56
XY2 píše:
V mé obdobné zkušenost (jejich „nadstandarní“ pracovní vztah trval 7 měsíců a i ona kolegyně byla současně v dlouhodobém vážném vztahu) se mi osvědčilo se hodit do naprostého klidu a setkat se s onou kolegyní. Upozorňuju, že slečna, je narozdíl ode mne, vysoká, hubená, vysportovaná blondýna a skvěle se obléká, ale řekla jsem si, že prostě nemám co ztrati… Jak už jsem tady někde psala, nejdřív spustila hysterák, že se se mnou o tom bavit nebude…no a když jsem jí naprosto v klidu oznámila, že mám kontakt na jejího přítele a protože nejsem mrcha a nechci ubližovat nikomu dalšímu, tak bych ho do toho nerada zatahovala, tak se děvenka uklidnila a „hezky jsme si popovídaly“. Řekla jsem, že přítele opouštím a že když ho tak vehementně chtěla, tak ho má a se vším všudy. Trošku jsem jí popsala realitu života s ním. Popřála jsem jí hodně štěstí a navrhla, že bychom spolu tak za 2 roky mohly jít na kafe a popovídat si, jaká to pro ní byla výhra :-))) Koukala na mě jako totální telátko…do 14 dní bylo po vztahu a do měsíce slečna odešla z práce. Nakonec jsem příteli odpustila (ale nezapomněla !) a jsme spolu dál. Vím, že se to může kdykoli opakovat, ale myslím, že já i on jsme si z toho docela dost odnesli a budeme se toho do budoucna vyvarovat…

Tedy smekám před tebou, já bych nedokázalabýt tak ledově klidná. Já bych toho svého poslala za tou potvorou a ještě mu nakopala zadek :-P

• Citovat
  • Upravit
5331
17.2.11 14:04

Souhlasím.Pokud by on podváděl tak přeci nebudu opouštět byt s dětmi.Nebo ho chudáčka ještě litovat že nemůže být se svou milou.Šel by a taky bych mu donesla kufry k té jeho .Pokud by se rozhodl že vše změní, včetně práce a svého přístupu tak nevím..Ale kdyby mě někdo 1 a půl lhal tak bych asi už tomu člověku nevěřila.Něco jiného je sexualní ulet když ten člověk ví že udělal chybu, zvláště u muže a něco jiného románek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.11 14:09

Zakladatelko, můžeme ti tu říct své názory, ale konečné rozhodnutí je samozřejmě na tobě. Já bych svému neodpustila nevěru, hlavně takovou, která trvá už rok a půl a ještě spolu pracují. I kdyby ti slíbil, že to s ní ukončí a dušoval se, že je konec, tak stejně budeš přemýšlet pokud jeden z nich nezmění zaměstnání. Mému dnes už manželovi se ozvala po 5 letech, kdy se nestýkali, jeho bývalá (tehdy jsme spolu jen chodili), zrovna v době, kdy jsme se poprvé pohádali. Začala mu vypisovat, byl divný, vydržela jsem to 2 měsíce. Chtěla ho vidět, manžel se mne ptal, jestli si s ní může jít pokecat. Bylo mi jasné, že chce být s ní a poslala jsem ho za ní. Vykládala mu různé kraviny, že ho miluje bla bla bla. Nakonec jsme se rozešli, ale vydrželo to jen 14 dní. Prý mu řekla, že to raději nechají tak, jak to je. Cítila jsem se jako kus hadru, který mu je najednou dobrý. Manžel se dušuje, že spolu nic neměli, nevím. Mrzelo ho to dost, protože málem zahodil fungující vztah. To víš, že i teď mám strach, že se dámička zase ozve a vzpomene si. Teď bych jí ale vyškrábala oči a dala jí co proto. Já kdybych byla na tvém místě, tak bych odešla nebo jej vyhodila, ať si jde za tou druhou. Nevím, jestli bych byla tak rázná a šla za jejím manželem, to bych musela být v tvé situaci. Někteří chlapi jsou slaboši a srabi a některé ženské pořádné mrchy. Držím ti pěsti.

• Citovat
  • Upravit
XY2
128
17.2.11 15:23
Já si to taky myslela, když mi o nevěře někdo vyprávěl a byla jsem ještě mnohem radikálnější…ale jen do té chvíle, než se to stalo mě. Není nad osobní zkušenost, ale tuhle bych si pro příště klidně odpustila :wink:
LucieHo píše:
XY2 píše:
V mé obdobné zkušenost (jejich „nadstandarní“ pracovní vztah trval 7 měsíců a i ona kolegyně byla současně v dlouhodobém vážném vztahu) se mi osvědčilo se hodit do naprostého klidu a setkat se s onou kolegyní. Upozorňuju, že slečna, je narozdíl ode mne, vysoká, hubená, vysportovaná blondýna a skvěle se obléká, ale řekla jsem si, že prostě nemám co ztrati… Jak už jsem tady někde psala, nejdřív spustila hysterák, že se se mnou o tom bavit nebude…no a když jsem jí naprosto v klidu oznámila, že mám kontakt na jejího přítele a protože nejsem mrcha a nechci ubližovat nikomu dalšímu, tak bych ho do toho nerada zatahovala, tak se děvenka uklidnila a „hezky jsme si popovídaly“. Řekla jsem, že přítele opouštím a že když ho tak vehementně chtěla, tak ho má a se vším všudy. Trošku jsem jí popsala realitu života s ním. Popřála jsem jí hodně štěstí a navrhla, že bychom spolu tak za 2 roky mohly jít na kafe a popovídat si, jaká to pro ní byla výhra :-))) Koukala na mě jako totální telátko…do 14 dní bylo po vztahu a do měsíce slečna odešla z práce. Nakonec jsem příteli odpustila (ale nezapomněla !) a jsme spolu dál. Vím, že se to může kdykoli opakovat, ale myslím, že já i on jsme si z toho docela dost odnesli a budeme se toho do budoucna vyvarovat…
Tedy smekám před tebou, já bych nedokázalabýt tak ledově klidná. Já bych toho svého poslala za tou potvorou a ještě mu nakopala zadek :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
17.2.11 15:29
XY2 píše:
Já si to taky myslela, když mi o nevěře někdo vyprávěl a byla jsem ještě mnohem radikálnější…ale jen do té chvíle, než se to stalo mě. Není nad osobní zkušenost, ale tuhle bych si pro příště klidně odpustila :wink:
LucieHo píše:
XY2 píše:
Tedy smekám před tebou, já bych nedokázalabýt tak ledově klidná. Já bych toho svého poslala za tou potvorou a ještě mu nakopala zadek :-P

Snad si z toho vzal ponaučení a vyvaruje se do budoucna takovému chování. Držím pěsti. Taková rázná ženská, jsi mu dala pěkně za vyučenou :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15319
17.2.11 19:21

A kdo říká, že se s jejím manželem musí potkat osobně? 8-)
Já bych zas neměla nervy na to jít za slečnou či paní a popovídat si. To bych neustála v klidu a nerada bych byla za hysterku zrovna před takovou osobou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.2.11 19:25

R.

Příspěvek upraven 17.06.11 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 19:31
radek9 píše:
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …

Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..

95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??

No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..

:mrgreen: Tak a teď tady budeš „snězen za živa“… :lol: :lol: :lol:
Každopádně bude zajímavé sledovat pohnutky z druhé strany. 8-)
Takže můj první dotaz zní - jaké zásadní chyby či chyb se tvá polovička dopustila, že jsi jí nevěrný?
A druhý - proč by se s tebou neměla rozejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.2.11 19:39
radek9 píše:
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …

Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..

95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??

No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..

A všiml sis, že zakladatelka dala manželovi čas na rozmyšlenou a on očividně neví nebo nemá zájem ten svůj románek ukončit?!
Tak co s ním?? Dělat mu doma pomyšlení a snažit se a on si bude užívat jinde. Tobě by se líbilo, kdyby ti žena nasazovala parohy a ty ještě držel hubu a čekal jak se rozhodne a do toho jí platil na co si vzpomene a různě ji opečovával? Myslím že ne, ale třeba jsi hoooodně tolerantní :mrgreen:
Neber to prosím jako útok, také mě zajímá názor chlapa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
17.2.11 19:55

Tak já si teda nemyslím že to musí být chyba obou:někteří lidi jsou hnusný a zlý a partner může mít zlaté srdce a starat se jak chce a stejně bude chudák podváděnej a nakonec odkopnutej nebo hůř zůstane ve vztahu který bude stát za nic a bude tak žít celý život a čekat…Jediná chyba toho podváděného je často že si vzal špatného partnera a nevykopl ho už dřív.
Samozřejmě jsou případy kdy se dá pochopit ta nevěra:pokud žena odmítá bez důvodu sex, je chladná a bez zájmu o partnera..
Potom ani - zamyslela bych se sama nad sebou ..

Ale vzhedem k tomu že autorka píše o funkčím vztahu tak předpokládám normální hezký vztah.
A lhát mi partner takto a takovou dobu..tak bych už mu nikdy nemohla věřit.A důvěra je podle mě důležitá.
Pokud bych už měla být podváděná tak aspon s takovou uctou abych to nikdy nevěděla.

Nepíšu to z vlastní zkušenosti.Manžela mám super jsme si věrní a doufám že nám hezký vztah vdrží.Oba se snažíme.Ale vidím to okolo a já bych ze sebe rozhodně nedělala blbce se kterým si může každý dělat co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.2.11 20:05
radek9 píše:

Zajímalo by mě co bys napsal z pozice podváděného chlapa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.2.11 20:11

no tak radku fakt čekám na reakci a hlavně na vysvětlení co může udělat žena tak strašného, že se podílí plnými 50% na nevěře chlapa

na nevěře, kterou chlap tají rok a půl a žena nemá pocit, že by bylo ve vztahu něco špatně

to mě jako fakt baví :lol: :lol:

ona:„byl jsi mi nevěrný ty hajzle!!“
on: „ale 50% vinny máš ty!“
Ona: píše na emimino: holky zabila jsem chlapa pomůžete mi ho zahrabat? :lol:

zakladatelce se omlouvám za zlehčení tématu, ale tohle mě fakt dostalo

A zakladatelce radím všechno napráskat manželovi té dámičky a sama od frajera odejít (i když je to těžko realizovatelné) třeba to nakonec nebude definitivní - jestli to tak budeš chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.2.11 20:18

R.

Příspěvek upraven 17.06.11 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.2.11 20:24