Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
17.2.11 21:58

Koukám, že tady vypadlo několik příspěvků…
Chlapi k nevěře důvod nepotřebují. Je jasný, když s ním žena nechce spát… ale chlapi nejsou jediní, kdo zahýbá. Dost často za to může ta milenka. Co nejvíc ženu vzrušuje - ženatý milý kolega v práci… Takže s ním flirtuje…a málokterý chlap to vydrží, žádný to nevydrží. Co nejvíc vzrušuje mladé holky ? Učitel, trenér,… a tak podobně, většina z nich jsou ženatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.2.11 22:24

Chuanitko, to nikdo neví dopředu, jak se v dlouhodobém vztahu bude chovat… Lidi se mění, po pár letech zamilovanost je v háji, doma unavená manželka, řvoucí děti… nebo naopak, unavený protivný manžel, co se jen vymlouvá na práci… Žena chce zpátky chlapa, kterého si brala a muž chce zase tu ženu, kterou si bral :-D

chuanitka píše:
radek9 píše:
lumáťa píše:
Chlapi jsou nevěrní z různých důvodů, ne jen kvůli sexu. Jen si třeba chtějí zvednout sebevědomí. Třeba jsou doma pod pantoflem, vaří, uklízí…tak to chtějí manželce „dát sežrat“, že dělají něco zakázaného. Chtějí změnu, třeba jen proto, že ta žena jinak „voní“. Ani nemusí být mladší a hezčí než vlastní manželka. Znám chlapa, co měl krásnou chytrou manželku a zahýbal jí se starší, silnější ženou. Chlapi důvod nepotřebují. Jsou to prostě jiná stvoření a my to těžko pochopíme.
konečně někdo …

Já taky souhlasím. Dá se zahýbat proto, že je to „nové“, kvůli lechtání v žaludku, protože ona se dokáže tak krásně usmát…

Pak ale nevykládej, že je chyba na straně podváděné ženy :nevim: To je jen tvá snaha omluvit vlastní slabost.

Víš, pro mě je nevěra porušením smlouvy. Pokud zjistím porušení smlouvy, smluvní vztah ukončím.
Pokud někdo není schopen kompromisu a nadhledu a odepřít si bláznivé motýlky v žaludku, nemá v dlouhodobém vztahu co dělat. Vztah je místy trochu dřina a odříkání, ale výsledky jsou podle mě mnohem lepší a hlubší, než jakékoliv podlamování kolen :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
17.2.11 22:47

Hele lidi, nešlo by s tím padáním serveru na Emiminu něco udělat?? Už mě to teda pěkně ser… Omlouvám se, že to píšu tady, ale nevěděl jsem, kde to mám napsat a ven ze sebe jsem to už potřeboval dostat…:(

• Citovat
  • Upravit
14721
17.2.11 22:55

Já tu odpověď lumatě prostě nedopíšu a nedopíšu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
17.2.11 22:57

hmm tak pořád jsem se nedozvěděla jak to milý Radeček myslel

já samozřejmě „chápu“ důvody proč chlap ženu podvede, ale nechápu, jak pak může říct, že za to z x procent může podváděná žena, nebo proč neukončí vztah s manželkou, evidentně jí jenom překáží v rozletu a hezkých chvilek s paní nebo slečnou co jinak voní…

a to, že se vytratí zamilovanost, chlap se jen válí, žena nemá náladu a čas, děti řvou.....jaký si to ti dva udělají takový to mají a je to všude tak proč to někde řešit jde a někde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.2.11 22:59

takže, lumaťo,
Já chápu, proč jsou lidi nevěrní. Věř mi. Jednorázovou nevěru bych dokázala zkousnout. Jsem si dokonce jistá, že můj chlap byl po dobu našeho vztahu několikrát ehm… v bordelu.

Ale prostě jeden a půl roku vztah nebo psát na emimino, že se těším na noc s milenkou a stejně je tím vinna moje manželka, to je nějak moc :nevim:

Přijde mi to nefér.
Třeba Radkova žena si možná vedle něj lehla, pohladila ho pohledem a řekla si, že má fajn chlapa. Že to sice není taková romantika a vzrušení, ale že vedle něj chce zestárnout. A co on? :roll: Přemýšlí, kam ho zítra strčí milence :-? Přijde mi to nefér. Prostě jak píšu, je to porušení smlouvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.2.11 22:59
Mišmiš píše:
hmm tak pořád jsem se nedozvěděla jak to milý Radeček myslel

On se jen přišel pochlubit, že má milenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.2.11 23:01
Háta_x píše:
Z tvých psaní je znát, že už jsi docela nad věcí, že máš ten prvotní šok za sebou. Na tvém místě bych nikam nešla, ale žila bych si po svém, věnovala se svým hobby, sportovala, chodila s kamarádkami na vínko a tak. Nikdo nikoho nemůže nutit, ani dávat ultimáta, aby ho chtěl a miloval, manžel/ka není majetek. Jednak přijdeš na jiné myšlenky a jednak mu dokážeš, že nejsi žádná slepice, která by mu pořádala scény a házela kufry ke dveřím jiné rodiny. Jestli si chlapi něčeho cení, tak žen na úrovni (i když je to sakra těžké vydržet). Hodně štěstí a vyrovnanou mysl :huban:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 23:04
chuanitka píše:
Mišmiš píše:
hmm tak pořád jsem se nedozvěděla jak to milý Radeček myslel
On se jen přišel pochlubit, že má milenku :mrgreen:

Taky si myslím, holt doma se pochlubit nemůže, tak honem pospíchá sem. :lol: Argumenty nulové, mlžení celkem slušné - asi má trénink z domova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.2.11 23:06
etatinek píše:
Hele lidi, nešlo by s tím padáním serveru na Emiminu něco udělat?? Už mě to teda pěkně ser… Omlouvám se, že to píšu tady, ale nevěděl jsem, kde to mám napsat a ven ze sebe jsem to už potřeboval dostat…:(

Souhlas, člověk něco rozepíše a pak nic. :roll: A znovu se mi to fakt psát nechtělo. Teda ne sem, ale když jsi to načal tady, tak se přidávám, dneska to blbne dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
17.2.11 23:19
radek9 píše:
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …

Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..

95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??

No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..

Radku, docela moc nechápu proč tu sem píšeš a proč zde pořád machruješ s milenkou, možná ti to nedochází, ale akorát tím nasíráš zdéjší ženské, teda pokud to není smyslem tvých příspěvků, což si myslím, že to asi ten pravý důvod je… A taky souhlasím, že si tady ulehčuješ svědomí, páč sice se tváříš jako, že jsi nad věcí a máš to na háku, ale skutečnost bude asi úplně jiná… I když možná jsi ten typ bezcharakterního hajzla, co to hraje na všechny strany a je on za toho chudáčka, kterýmu je ubližováno… :roll:

Ale abych odpověděl na tvoji otázku… Svědčí to o tom, že jsi na ženském foru, kde se řeší ženské problémy a drtivá většina, a troufám si tvrdit, že to je více než 95% lidí, je zde žen… Ale abych pravdu řekl, tak já s něma souhlasím, co taky s chlapem (ale platí to i obráceně pro ženu), který mě dlouhodobě podvádí?? Jednoznačně vykopat z baráku, a pokud ho mám ještě ráda, tak zabalit všech pět švestek, nakopat do řiti (aby se vzpamatoval a v dalším vztahu to už neudělal), a až pak ho vykopat z baráku… :wink:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
17.2.11 23:27
radek9 píše:
Nelisa píše:
radek9 píše:
Opravdu nechápu reakce věšíny … odejít, vyhodit, vyštvat, odepsat chlapa, kterej za to může …

Když vycházím z rovnosti a rovnoprávnosti muže a ženy (předp. že obě pohlaví jsou stejně zlé, hodné, dělají stejně chyb atd) … tak STATISTICKY VYCHÁZÍ, že u každého maléru a problému je chyba z 50% na straně ženskejch a z 50% na straně chlapů ..

95% zdejších reakcí je vždy jiného názoru … není to podivné ?? O čem pak to asi svědčí ??

No přiznám se .. píšu z pozice nevěrnýho chlapa, ale když čtu co čtu, tak jsem to napsat musel ..
:mrgreen: Tak a teď tady budeš „snězen za živa“… :lol: :lol: :lol:
Každopádně bude zajímavé sledovat pohnutky z druhé strany. 8-)
Takže můj první dotaz zní - jaké zásadní chyby či chyb se tvá polovička dopustila, že jsi jí nevěrný?
A druhý - proč by se s tebou neměla rozejít?

:-)) Já vím, že budu .. ale nějak mi to nevadí ..

právě jsem dokopal 3 předškolní děti do postelí, uvařil na zítřek a v rámci možností uklidil byt (samozřejmě, že ne tak dokonale jako žena) … při tom jsem vypil lahvinku červeného a myslím jen na to, jak snad zítra konečně prošu..m celou noc s milenkou ..
ad1. z jejího pohledu žádnou z mého asi tisíc .. kde je pravda ? nikde ..
ad2. měla .. je krásná, mladá, vzdělaná, plodná .. aby si konečně našla chlapa, kterej jí bude plnit její přání .. asi bych jí to i přál, protože jí miluji, ale život není o našich přáních - to mi došlo už v 18 :-) .. jí ještě teď ne … a to je možná ten důvod mých záletů …

No jsem sice chlap, ale docela se mi zvedl kufr a otevírá kudla v kapse, tak takového mazlíka jako ty, tak toho by chtěla mít doma určitě „každá“ ženská, opravdu… :zed:

ad.2 - Tak když ji miluješ, tak chceš pro ni zajisté jen a jen to nejlepší, tak se s ní rozejdi, buď za toho správného a hodného chlapa, ne že z ní děláš krávu a vysmíváš se ji do tváře… Ona si opravdu chlapa, který ji bude plnit její přání narozdíl od tebe zaslouží, ale evidentně ji nemiluješ dostatečně, spíš jsi sobec zahleděný do sebe a myslíš jen na svoje přání, tužby a potřeby, nic jiného v tom není, jinak by jsi se k tomu postavil čelem a vyřešil to jako chlap, ne jako srab… :zed:

PS: Možná by to tu některé zajímalo, mě teda určitě, jak to děláš, že o tvý milence neví?? Na co se vymlouváš, když jsi s milenkou, nebo za ni jdeš?? Jakto, že tvé drahé polovičce nevadí, že jsi celou noc pryč?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
7354
17.2.11 23:48

etatínek „mazlík“ je fakt přesný :potlesk:

Když přemýšlím nad tím, proč sem Radek píše - co chce asi zakladatelce ukázat? Že její manžel je také taková houba? Možná se jí pak bude lépe odcházet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.2.11 23:59

Třeba by tohle zakladatelce mohlo pomoct a nejen jí:

„Jak se efektivně vypořádat s partnerovou nevěrou“

http://www.novinky.cz/…neverou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.2.11 08:09
etatinek píše:
radek9 píše:

Radku, docela moc nechápu proč tu sem píšeš a proč zde pořád machruješ s milenkou, možná ti to nedochází, ale akorát tím nasíráš zdéjší ženské, teda pokud to není smyslem tvých příspěvků, což si myslím, že to asi ten pravý důvod je… A taky souhlasím, že si tady ulehčuješ svědomí, páč sice se tváříš jako, že jsi nad věcí a máš to na háku, ale skutečnost bude asi úplně jiná… I když možná jsi ten typ bezcharakterního hajzla, co to hraje na všechny strany a je on za toho chudáčka, kterýmu je ubližováno… :roll:

Ale abych odpověděl na tvoji otázku… Svědčí to o tom, že jsi na ženském foru, kde se řeší ženské problémy a drtivá většina, a troufám si tvrdit, že to je více než 95% lidí, je zde žen… Ale abych pravdu řekl, tak já s něma souhlasím, co taky s chlapem (ale platí to i obráceně pro ženu), který mě dlouhodobě podvádí?? Jednoznačně vykopat z baráku, a pokud ho mám ještě ráda, tak zabalit všech pět švestek, nakopat do řiti (aby se vzpamatoval a v dalším vztahu to už neudělal), a až pak ho vykopat z baráku… :wink:
:palec: asi máš všech pět pohromadě … šťastná to žena co tě má :lol: řekla bych, že většina chlapů by souhlasila s Radkem … jsi výjimka .. úchvatné :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí