Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3305
11.9.25 14:22
@Keron píše: Více

A že jich takových je. Vidí snadnou příležitost, dá trochu té pozornosti, hezkých slov a už to jede. Ty ženy jsou rády za takové chvilky. Někdy je to ale tak, že žena po tom chlapovi vystartuje ( moje zkušenost ) a slabí muži můžou snadno podlehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
11.9.25 14:55
@Josef_t píše: Více

Romantická duše s takovým pragmatikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.9.25 15:06

Jako od emimina už jsem nic nečekal, ale tohle vlákno má pro mě velkou hodnotu. Díky všem! Sice v mé situaci mi to nepomohlo :mrgreen:, ale rád si přečtu, že názory na vztahy, život, a třeba morální hodnoty, se mnou sdílí víc lidí. Občas si v mé sociální bublině připadám jako jednorožec.

Kerone, Luku, Muži :lol:, Steve a další, držím vám palce :pankac:, já jsem tu šanci lepit něco rozbitého nedostal. Ale to je má karma, nestěžuju si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
11.9.25 15:25
@Venetia píše: Více

Samozřejmě, že jsem děsně romantická. :andel:

Svému nevěrnému muži jsem hledala pro něj (a tím pádem i jeho milenku) bydlení v nejbližším okolí, aby děti měly to pendlování chůzí tak do deseti minut.

To je ta pravá romantika :lol:

Ale tuším, jak to myslel. Vlastně hezky. Že jsem takový snílek s růžovými brýlemi a nevnímám drsnou a tvrdou realitu života, jinak už bych ní byla dávno semletá, smutná, nebo alespoň lehce melancholická.

Nic ve zlém, @Josef_t :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
11.9.25 15:38
@botl2 píše: Více

Aha…já to pochopila, že tím myslí svou manželku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
11.9.25 15:39

@Venetia

asi jo, myslel, jen jsem to nepochopila já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.25 15:42
@Kuff píše: Více

Ahoj. Já teda neprošel nevěrou manzelky nebo o tom nevím a ani netušil. Žena dobře věděla, že by to byl konec děti ne děti. Stala by se že mě pěkna svině, znám se.
Jen se trochu připomeň tvůj příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.25 15:45

Jj, vzpomínám tvůj příběh. Jak jsi byla daptana doma.
Mě se líbilo, jak jsi psala, děti si tvého nového na pláži našly.
To bylo dobrý. Takže super pro tebe. A pak si posteskl a, že díky věku už n ešlo mít dítě s novým. Tak tipují, že je tobe dnes kolem 50let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
11.9.25 16:02
@Steve718 píše: Více

Jo, je to tak. Ten nový by byl skvělý otec. Takhle je ale skvělým otcem alespoň mým dětem.

Zejména ta nejmenší si ho omotala kolem prstu. On je strašně pyšný, když mu někdo říká, jakou má šikovnou a krásnou dceru. Někdo dokonce, že mu je podobná. :lol: Ale je fakt, že ona po něm převzala za tu víc než dekádu spoustu gest.

Je neuvěřitelné, jak se někdo dokáže tak radovat z něčeho, co jiný zahodil jako bezcenné.

Pozor, není to Mr. Bezchybný. Je ješitný a musí mít poslední slovo (za což bych ho někdy zabila) a větší osobní krize po smrti jeho bratra z jeho strany taky proběhla. Ale vzhledem k tomu ranci kvalit co má a taky tomu, že naštěstí nešlo o nevěru, tak se to dalo zpracovat. Oboustranně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.9.25 16:06
@Steve718 píše: Více

Tak to se omlouvám :zed:. Nějak jsem si to vsugeroval.

Můj příběh nestojí za řeč, i když některé drobnosti jsou unikátní. Ale ještě není konec, jsme na prahu rozvodu. Konkrétně řešíme svěření syna(16) do mé výhradní péče, což manželka podepsala. Tak asi tak jí to teď myslí. Víc nechci psát, nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.25 16:23

Tak gratulka je štěstí a to že by si někdy zabila, je takové to posílení vztahu.
Mě taky řekne žena, někdy jsi zlatej a někdy bych tě zabila.
Užívej života.
Trefil jsem věk.
To já mám 2 kluky. Ale dcerku bych bral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.25 16:35
@Kuff píše: Více

Neomlouvej se. Vždyť jen kecame tady.
Neva. Nějaké tajemství není na škodu.
Tak přeji rychlý rozvod a lepší nový život.
S nevěrou počítám že jsi se už smířil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.9.25 16:40

@Kuff Pane kolego, myslim na tebe a drzim ti pesti! Taky jsi si prozil svoje a zaslouzis obdiv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.9.25 16:43

@LukeR1 Nikdy to nepochopim. Je mi jasny, ze ta ranena duse mu taky nabulikuje pekny nesmysly, ale sam bych do neceho takoveho nesel dokud by si nevyresila situaci doma. A to neni muj nazor az ¨po nevere¨, takovy nazot jsem mel vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.9.25 17:08
@Keron píše: Více

Diky moc, ještě není konec. To nejhorší peklo už je snad za mnou, i když vyhlídky na budoucnost nic moc. Nějak bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí