Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
11.9.25 17:21
@Kuff píše: Více

8o ježiš

Člověk neví, jestli být rád za to, že se netahá a nehádá o děti, anebo být vzteklej, že je ten druhý tak odpískal.

Edit: A víš, co je děsný? Že konec ještě nemusí být ani po rozvodu. Za rok za dva může přijít s tím, že co takhle návrat. Moje zkušenost. Ale „naštěstí“ můj ex nebyl natolik kvalitní člověk, abych byť jen na chvíli zvažovala, že bychom byli zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
11.9.25 17:27

@Keron občas stačí popsat realitu - to jen k tomu bulíkování.

• Citovat
  • Upravit
119
11.9.25 17:38

@Velryba černá Tak by to bylo v poradku a nemohl bych proti tomu rict ani popel, bohuzel to u zen byva tak, ze to dost pribarvi, nekdy i hodne ohnou, pridaji detaily, ktere se nestaly a clovek pak jen nestaci zirat, jak spatny vlastne byl cely jejich vztah. Takove to omlouvani si te nevery, zrady. A milenec vsechno basti, protoze nezna druhou stranu a jeste to bulikovani prikrmuje, aby dosahl sveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
11.9.25 17:40

@Keron nejsou všechny ženy stejné, jako ani muži.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.25 17:42

@Keron nebo se jen to dva nepohodnou, nepochopí a každý to zná po svém :nevim:.. jen blb to bere, že z jedné strany můžeš soudit, ale těm co přebírají to samozřejmě vyhovuje o tom žádná

• Citovat
  • Upravit
119
11.9.25 17:42

@Velryba černá To nikde netvrdim. Nastwsti existuji i takove, ktere nepodvadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
11.9.25 17:49

@Keron pravda, dokonce existují i tací muži. :D

• Citovat
  • Upravit
779
11.9.25 17:52
@Keron píše: Více

Můj ex mě dokonce těsně po rozchodu, ještě jsme nebyli rozvedeni, ale už se odstěhoval jinam, údajně aby přemýšlel, jestli budeme spolu nebo ne (hehe) požádal, jestli bych mu nepomohla. Protože v žádné práci nevydrží déle jak 3 roky a jestli bych nemohla k jeho psychologovi a neřekla svůj názor na to, kde dělá chyby.

Napochodovala jsem a celé to bylo divné. Psycholog po mě pořád chtěl, abych nalézala i to pozitivní, což jsem nechápala, když jsem měla mluvit o tom, kde vidím příčinu neschopnosti mého ex si udržet jakoukoli práci.

Celé sezení pak psycholog zakončil slovy, že jsem strašně negativní člověk, že na svém manželovi nevidím nic kladného a že je opravdu nemožné se mnou žít.

Až pak mi došlo, že mě i psychologa ex nabrífoval k něčemu jinému, že mě i jeho takto zmanipuloval, aby měl jako omluvu pro okolí, proč opouští mě i rodinu, to, že i sám psycholog řekl, že se přece se mnou nedá žít.

To já jen k tomu přibarvování a dramatičnosti, kterého jsou schopni muži.

Proto říkám, že to je kus od kusu a ne podle pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 18:10

@botl2 tohle přece nemůže normální profesionál říct :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.25 22:20
@botl2 píše: Více

Já nesoudím, nikoho.
Navíc ty holky mají doma ty vztahy většinou tak špatné, že pokud ti chlapi nejsou hloupí, tak to musí vědět.
Pokud by ty holky měly hezký a funkční vztah a ničily si ho nevěrou, tak bych jim k tomu něco řekla.
Podle mě když ti dva spolu už nespí, volný čas tráví většinou každý sám, včetně dovolených, utíkají spíš před sebou než k sobě, tak už je asi jedno, jestli jsi věrná nebo nejsi, protože ten vztah z mého pohledu neplní základní funkci.
Já jsem ale přesvědčená, že můj vztah s manželem funkční byl, než si on někoho našel. Proto to nedokážu odpustit. protože si myslím, že jemu opravdu nic nechybělo. Přišla jedna menší krize- oba jsme měnili práci, oba za mnohem náročnější, doma 3 malé děti, my oba přetížení a podráždění, protože toho bylo moc. No a v práci se objevila chápavá a podporující kolegyně. Která nechápala, co ta jeho krá. va doma tak prudí, když o chce zůstávat na pracovních akcích, večírcích až do rána a když se chce o víkendech věnovat sám sobě (což nikdy nedělal, neb byl 15 let dost prorodinný typ). Takže ta krá. va se přece měla sama starat po večerech o 3 malé děti, zvládat práci, která byla psychicky náročnější než jeho a jeho měla nechat ŽÍT! Dost banální příběh…

• Citovat
  • Upravit
70
11.9.25 23:03
@Anonymní píše: Více

V podstatě s tebou souhlasím, mám to teď v obráceném gardu, jedna menší krize, protože JÍ přidali práci, a do měsíce už vesele zanášela.
Když on jí tak moc rozumí, je tvůj přesný opak, tys nechtěl to, nebo ono, s ním mám to všechno, je to silnější než já, strašně jsem se zamilovala, musíte mě respektovat… Její slova.

Ode dne D uběhlo cca. 6 měsíců.

Teď mi je hlavně smutno. A jsem unavený jak nikdy v životě. Zlepšuje se to, to cítím. Ale radovat se že života zatím nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 07:25

Podívej, ber to tak, ze tato žena si tě už nezaslouží. Přestaň se ponižovat a čekat až se vrátí. Nech jí to její štěstí. Nech ji jit. Bud hrdý..
Za par let a s odstupem to její “štěstí” může vypadat úplně jinak. A ty v té době už třeba budeš šťastný a spokojeny s někým jiným. Lepším. Věř mi.
Jestli ji s tebou bylo opravdu zle, tak ať je šťastná s někým jiným. Pokud to u vás nebylo špatné, pokud ten vztah byl dobrý a kvalitní, tak ona na to časem dojede. Ale ty to nikam netlač. Férově se rozdělte, v ničem ji neustupuj a neproslapavej ji cestu, aby to měla jednodušší. Dej ji hned pocítit tvrdou realitu- finanční i materiální. Čím dřív ona procitne, tím líp pro tebe. Ale ja bych ji nechala odejít.
Ne kvůli ni a jejímu štěstí. Ale kvůli tobě. Protože tebe už si nezaslouží. Odhodila tě jak hadr. Tuhle už pust. Tu už nechceš.

• Citovat
  • Upravit
392
12.9.25 07:44

Nikdo nikomu nepatří.
A pokud si myslí, že ji jiný da víc, pak se zaměř pouze na sebe a nech ji s hrdostí jit.
Věř mi, ze jsou na světě ženské, které tě ocení. Ted to možná vidíš černě, ale každy konec, je novy začátek - mnohdy i o moc lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.9.25 08:31
@Anonymní píše: Více

To není o soudu. Já prostě nedokážu utěšovat někoho, kdo brečí, že její ženatý milenec s ní nebude na její narozeniny, protože jede s dítětem na zápas.

Proč ty holky nemají funkční vztahy? To všichni ti jejich partneři nestáli od začátku za nic a je to chyba jen těch chlapů?

Nechápu, že to všechny „řeší“ milencem. A taky, že jim ti chlapi na to nepřišli. Myslíš, že to ty chlapy neraní a neublíží jim to? Fakt si to oni zaslouží, jen proto, že žijí v nefunkčním vztahu?

To není odsuzování. Jen tomu fakt nerozumím. A hlavně tak velkému množství kamarádek v nefunkčních vztazích a s dlouhodobými milenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.9.25 08:36

@botl2 Taky to nechapu. Dobrovolne si vsichni vzajemne nicime zivoty. Muze za to doba? Vykaslete se na mobily a socialni site, odlozte to a venujte se sobe, partnerovi, detem… Ty dnesni vyplachy mozku jsou silena vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí