Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
14.8.20 00:25
@Josefuna píše:
Jenze ono to se zahybanim dost souvisi, vis. Mas tu zeny, ktere zde psaly, ze sex maji z povinnosti a staci jim i jednou za mesic nebo mene. Takova proste nema potrebu zahybat, chapes to? Pak mas zeny, ktere maji rady casty a dobry sex a bud jedno nebo oboji doma nemaji, ty jsou potom k zahybani nachylnejsi. Nemuzes rict, ze vsechny zeny maji stejne sexualni libido. Ty utlumene nezahybaji, protoze sex jim nic nerika. Takze se tu muzes radovat z ruznych cisel, ale nevim, co z toho vyctes, kdyz neznas duvody nevery.

Prosímte co je to za výblitek?
Já se taky s expartnerem přemáhala k sexu.. Max 1× za měsíc… To ale nemá nic společného s libidem, ale spíš s tím partnerem. Věrná jsem mu nebyla a jsou muži, se kterými bych mohla pořád… Takže ve vztahu jsem byla utlumená, mimo vztah vůbec :lol:

• Citovat
  • Upravit
6956
14.8.20 09:25
@My Melody píše:
Jj, ja mysim, ze takovej aktivnej profitroll muze mit tady klidne desitky nicku, menit identitu jak ponozky a kdyz se jeden z nicku prozradi, zalozi se dalsi a tak dale, furt dokola. A kdyz diskutujeme pod nejakym clankem od anonyma, klidne to muze byt Izquerdo, anebo jinej troll, pravdu se stejne nedovime, muzeme jen typovat. :)

Přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.8.25 15:10

Minuly tyden jsem se poprve v zivote podival manzelce do telefonu. a videl jsem, co jsem nemel videt. erotickou korespondenci, sdileni prostych zazitku z toho stejneho dne, kdy jsem to objevil, dlouhe telefonni hovory.
na zenu jsem uhodil a priznala, ze se styka se svym znamym. uz pres rok.
nejprve priznala jednu neveru, kdyz jsem patral, praskly 3 dalsi. posledni z nich v kvetnu na jeji sluzebce.
tvrdi, ze se nechala proste uhnat. ona tvrdi, ze vsechny jejich intimni schuzky platil on - od hotelu, pres milenecke azyly.
kdyz to prasklo, odvezl jsem ji k nemu. bohuzel nebyl doma, ale z domu vysla jeho manzelka. kdyz jsem vybalil, ze vezu svou zenu a to z duvodu, ze maji vztah, ona ji tam samozrejme nechtela. odvezl jsem ji teda domu.
doma mi sama rekla, ze se to stalo jen jednou a ze to byla chyba. a ze z jeji strany to byl jen uspokojovani potreb, ktere ji doma chybely.
od te doby me neustale presvedcuje, ze me miluje a ze ji to hrozne mrzi.
jenze protoze jsem patral, praskly tri dalsi nevery, ty vsechny priznala a rekla, ze to uz je opravdu vsechno.
ma snahu. vola mi, pise me, snazi se me pripoutat.
s nim to podle vseho opravdu skoncila.
od te doby vedeme nekonecne dlouhe hovory. uz se nehadame. ona me porad ujistuje, ze me nechce zratit a ze je blba, ze to dopustila.

co ted? co si o cele situaci myslite? manzelcino chovani ted chapu jako minimalizaci skod, nejsem si jisty ze ji zrovna v tuhle chvili jde opravdu o nas vztah. je logicke, ze ji neverim, mam na to veskere pravo.
dotycnemu jsem mezitim zavolal. on mi rekl, ze po nem nikdy netouzila, ze on po ni jo, ale ona po nem ne. jenze to cele nedava zadny smysl.
mame spolu 3 deti - 13,11 a 9. myslel jsem, ze mame stastny a spokojeny vztah.
manzelku miluju, ale nevim, jak se mam s timto vyporadat. nevim, jak tomu mam porozumet.
co ted? co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
30.8.25 20:14
@pho001 píše: Více

Udělá to zas. Je to prostě záletnice.

Ty se musíš rozhodnout, jestli kvůli dětem zůstaneš s chronickou nevěrnicí. Třeba jen, dokud děti nevyrostou.

Nezávidím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.8.25 20:41
@pho001 píše: Více

No máš to těžký, jít do rozvodu 3 dětmi, chce hodně síly.
Tvá žena tě chce, bo jednodušší život..
Za mě já bych s takovou nebyl.
Přeji silné nervy v rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 22:26

Dej tomu, čas. Nerozhoduje se ze dne na den, pokud tě nějaké zhnusení, nebo cokoliv nevede k tomu, aby jsi ji okamžitě vyhodil na chodník, tak tomu ten čas dej. Pozoru co dělá, jak se chová, ve dělá pro záchranu, jeslti se opravdu snaží,.aby váš vztah udržela…dej tomu třeba rok, aby jsi zjistil jesltinto má smysl. Pokud sám píšeš, že ji miluješ, ještě chvíli vydrž. Pokud její snaha o záchranu opadne, rozved se.
Mozna moc nechápu, jestli to byla 1 nevěra a staly se tma 3 akty, nebo to bylo 3 různé nevěry s 3 různými muži…pokud ta druhá varianta, asi to nemá moc smysl. Pokud ta první, zkus dát šanci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 23:23

Jsme spolu 19 let.
Nevěrná jsem nikdy nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 23:29

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.25 01:14

Já o nevěře přemýšlím, devět let, děti a přemýšlím kvůli rozdílným potřebám. Já o tom ale doma mluvím, jen je mi to prd platné a asi to neudělám, nebo?

• Citovat
  • Upravit
373
31.8.25 02:06

@pho001 Ani jednou ti neřekla pravdu a neustále ti lhala a zapírala do poslední minuty to by ti mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
31.8.25 02:14
@Anonymní píše: Více

Jaký je v tom rozdíl zda chrápala opakovaně s jedním nebo jednou s několika? Pořád byla opakovaně nevěrná a ani jednou neřekla pravdu a zapírala do poslední minuty takovému člověku už bych nevěřil v životě ani slovo a trávit dalších X let s pocitem že pokaždé když vyjde ze dveří zda se zase s někým n e k u r v ý bych nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 05:51

Bylo to 4× s tim stejnym clovekem (tedy to je alespon aktualni verze). prisel, vyplakal se ji na rameno, pak ona jemu a pak ji zacal balit, az ji sbalil. kdyby se to stalo jednou a byl to jediny ulet, ktereho by litovala. prekousnul bych to. ale bylo to 4× (to je verze, se kterou pracuju ted) a podle korespondence zadna litost, sz d okamziku, kdy to prasklo. ted se vseho samozrejme lituje.
jenze to by to netrvalo pred rok. dokonce s nami jel na spolecnou dovolenou, kterou organizovala pro partu lidi manzelka. uz v dobe, kdy spolu meli aferku. puvodne ho nepozvala, jenze on ji pak zavolal, jestli muze s rodinou taky a ona na to kyvla. mohla rict, ze ne, ze to fakt neni dobry napad. sle ona ns zo kyvla (buhvi jak ta jejich domluva vypadala) a on jel. pamatuju si, ze si spolu docela povidali, at uz o cemkoliv.
manzelka rika, ze to bylo cele volani o pomoc zachrany naseho vztahu. snazim se v tom najit cokoliv, kde bych si mohl rict - ok v tomhle bode ji opravdu zalezelo na nas dvou. ale nevidim tam nic. jen konspirace, lzi a kudlu v zadech od cloveka, od ktereho bych takovou zradu nikdy necekal.
kdybych na to neprisel, budou v tom pokravovat dal, ackoli manzelka tvrdi, ze to spelo ke konci. jenze frekvence telefonatu a zprav rika neco uplne jineho.
porad si myslim, ze nevim uplne vsechno. vim, ze nas ted ceks boj, manzelka ale uz ted rika, ze nevi, jsk dlouho to vydrzi, nez se zhrouti. tak ten boj asi nebude taky tak vazny.
ja vlastne ani nevim, co ten boj ma obnaset. co od ni mam cekat?
odesel jsem z domu, bydlim u kamarada. premyslim o navratu, ale nevim jak bych se mel k manzelce chovat.
v zivote jsem se necitil takhle mizerne, rozpadl se mi cely svet.

Příspěvek upraven 31.08.25 v 06:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 06:12

Manzelku jsem ubezpecil, ze pokud bych odesel, nebude financne stradat. je matkou mych deti, a nepral bych si, aby jim jakkoliv poklesl zivotni standard. to jsem ji rekl, sby ji to pripadne zlehcilo rozhodovsni a stojim si za tim a nemusela ovlivnovat sve rozhodovani obavou o budoucnost.
ona presto stoji o zachranu. cele mi to nedava smysl. pokud prece takova vec trva pres rok, znamena to, ze ode me se musela davno odstrihnout. mozna ho opravdu nemilovala. nebo si mozna uvedomila, ze pro realny zivot s nim by to nebylo, protoze je vyhodnejsi zustat se mnou.(manzelka je velice racionalni clovek).
psal a volal jsem si s manzelkou jejiho milence a ta je podobne zhrzena. ale rekla, ze co vi, tak jsem na tom lip, ze moje zens me nikdy nechtela opustit: “ asi si ale můžete být jistý v tom, že vás opustit nechtěla nikdy a proč se to všechno takhle semlelo ví jen oni dva…”

ja tomu nerozumim, nevim o co manzelce v tuhle chvili opravdu jde. neverim ji nic, neverim ji ani tu lasku ke me.
nechci ji podezirat a nechci se dostat do stavu, kdy bych se uziral a mel potrebu ji porad kontrolovat, o takovy vztah nestojim. ale taky nestojim o vztah, ve kterem jsem porad v nejistote, jestli me ten druhy nekde nepodvadi.

v praci jsem si postezoval par lidem a uz se to rozkriklo. zacaly mi psat nezavisle dve kolegyne, ze by me chtely vzit na pivo, pricemz zamer je podle naznaku zrejmy. vim, ze by to byla hrozna hloupost na to reagovat, ale treba je na case, sbych se nekomu vyplakal na rameno pro zmenu zase ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 06:21

Pocitam s tim, ze se ted budu citit par mesicu fakt pod psa. a ze ta bolest bude ustupovat. mam ale strach, sby spolu s tou bolesti neopadaly i ty city, pokud mame zachranovat vztah.
jenze ja opravdu nevim, co bych od manzelky cekal, sbych uveril tomu, ze o to uprimne stoji. city ji ted neverim vubec, ty mi davala i pres ten rok trvajici aferu. netusim, jsk mi ma dokszat, ze o vztah stoji. jen vim, ze recma ne, ten proste neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 06:35

Ani nevim, proc to pisu sem a co od toho tady vlastne cekam. nejspis mozna jen pochopeni, ze nejsem uplny magor. a ze moje chovani je ted uplne v poradku. ze vsechna ta moje patologicka potreba dopatrat se pravdy (kolikrat to bylo, proc to neskoncilo, jake v to. byly city), je uplne normalni reakci, na kterou mam pravo.
chcili jsem dokonce zil i v tom, ze je to zpoloviny moje chyba. jenze neni. to bych akceptoval pri uletu, ktery by trval par tydnu. ale tohle byl regulerni paralelni dlouhodoby vztah. se vsim vsudy, all-inclusive. vlastne se divim, ze na manzelce nebylo temer nic poznat, chovala se ke me normalne. coz vlastne muze znamenat, ze normalne = stejne jis mi ukradeny nebo fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí