Nevěra - proč jsou všichni moralisti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
5.12.11 08:03
Radka1112 píše:
Tak já se teda přiznám at si mylslíte cokoliv.Byla jsem těhotná a jak bylo psáno ujela. :) A upřímě,nevadí mi to.Jsme lidi a je to krásný.A tten kdo to nejvíc odsuzuje se do toho jednou určo dostane taky. :palec: Nevěra je prevít ale CHEMIE JE CHEMIE. :palec: A málo kdo podvede jen tak bez důvodu a fyziky.

Jo holka, já vím jistě, že se do toho nedostanu, proto jsem se i v těhotenství cítila dobře, ty jsis sama sebe asi moc nevážila,když jsi podvedla s stejně se nervovala celé těhotenství :* Takže on to tak nádhernej pocit asi nebyl viď… :lol: Nesuď dle sebe ostatní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.12.11 08:08
Radka1112 píše:
A upřímě,nevadí mi to.Jsme lidi a je to krásný.A tten kdo to nejvíc odsuzuje se do toho jednou určo dostane taky. :palec: Nevěra je prevít ale CHEMIE JE CHEMIE. :palec: A málo kdo podvede jen tak bez důvodu a fyziky.

souhlasím: chemie je chemie a člověk si může říkat stokrát, že je to špatně, svědomí ho hryže, ale stejně někdy holt, ten rozum selže jsme lidi ne stroje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
5.12.11 08:11

Mě osobně nevěra strašně vadí,příjde mi že tomu druhému strašně ublížíte a strácí se to nejdůležítější a to je pro mě důvěra,ale nikoho neodsuzuji,je to věc každýho a každý to bere jinak.Jen je pak hrozný,když se kvůli nevěře rozpadne rodina a odnesou to děti :x (např.jak uvádí monika32)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.12.11 08:11

ale to neznamená, že s nevěrou souhlasím, vím sama, že bezdůvodný krátký románek může ublížit mnoha lidem, jen nikdy neříkej nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 08:29
monika32 píše:
Radka1112 píše:
Tak já se teda přiznám at si mylslíte cokoliv.Byla jsem těhotná a jak bylo psáno ujela. :) A upřímě,nevadí mi to.Jsme lidi a je to krásný.A tten kdo to nejvíc odsuzuje se do toho jednou určo dostane taky. :palec: Nevěra je prevít ale CHEMIE JE CHEMIE. :palec: A málo kdo podvede jen tak bez důvodu a fyziky.
Jo holka, já vím jistě, že se do toho nedostanu, proto jsem se i v těhotenství cítila dobře, ty jsis sama sebe asi moc nevážila,když jsi podvedla s stejně se nervovala celé těhotenství :* Takže on to tak nádhernej pocit asi nebyl viď… :lol: Nesuď dle sebe ostatní :mavam:

/ :? Přečti si pořádně holčinko co jsem psala.Já psala o sobě a ani v nejmenším jsem nenarážela na kohokoli tady.Holt na to mám,tak jsem si užívala. :mavam: Najdou se takový :mavam: co by si třeba ani neškrtly.O to tady ale nejde,že :mavam: A věř mi,že jsem se ani v nejmenším nenervovala kvůli nevěře,takže tak.A věř mi,že keci tvého tiiiipu jsou mi uplně fuk,proto jsem s klidem napsala,že nevěra existuje,jelikož se děje.A nepřipadá mi to tak hrozný jako třeba vražda.je to lidský.Takže :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.12.11 08:50

Já teda klidně přiznám, že nevěru odsuzuju. Podle mě je to určitý druh zbabělosti a slabosti. Je to - ať to obhájíte jakkoli - podvod. Protože někomu lžete.
A věta „nikdy neříkej nikdy“ je taky takové určité klišé. Hezky to zní. Nicméně tím „říkáním“ to začíná. Když mám nějak nastavenou morálku, že je pro mě něco nepřijatelné, vnitřně si „řeknu nikdy“, tak jako myslící bytost, ne králík, mně nějaká chemie nechemie nezajímá. že to je otázka morálky svědčí i to, že „v určitých rodinách“ se to děje a „v určitých ne“. A není to tak, jak tu určitě rády některé podotknou, že „se to neví“. Za svoji rodinu bych v tomto směru dala ruku do ohně, a opovažte se mě nařknout z naivity.
Mám i kamarádky, které mají vztahy nastavené podstatně volněji, než já, ale hodně říká (jsou svobodné): vztah s ženatým/zadaným mám blok, to bych nikdy… A to by de facto byly na té méně vinné straně, ony vdané (zadané) nejsou.
Prostě morálka je něco, čeho si vážím, devalvovat to jako moralizování je obhajování si toho, že takovou morálku nemám. ;)
A můj manžel to z pozice muže,kteří údajně - jak tu někdo bude tvrdit - mají s monogamií ještě víc potíží - vidí stejně.
(ani mi nepište, že co vím… - vím - a vždycky si říkáme, že se těm lidem divíme, že si ten klid a pohodu kazí).

• Citovat
  • Upravit
208
5.12.11 08:52

Nepsala jsem,že to čeká každého,ale vzhledem k tomu,jaké máš stupidní názory a keci,tak se na to pomalu připravuj.Ty jsi zřejmě hodně neštastná,tak ti přeji hodně štěstí,potřebuješ to. :mavam: JO A TĚHOTENSTVÍ NENÍ NEMOC :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.12.11 08:52
Radka1112 píše:
monika32 píše:
Radka1112 píše:
Jo holka, já vím jistě, že se do toho nedostanu, proto jsem se i v těhotenství cítila dobře, ty jsis sama sebe asi moc nevážila,když jsi podvedla s stejně se nervovala celé těhotenství :* Takže on to tak nádhernej pocit asi nebyl viď… :lol: Nesuď dle sebe ostatní :mavam:
/ :? Přečti si pořádně holčinko co jsem psala.Já psala o sobě a ani v nejmenším jsem nenarážela na kohokoli tady.Holt na to mám,tak jsem si užívala. :mavam: Najdou se takový :mavam: co by si třeba ani neškrtly.O to tady ale nejde,že :mavam: A věř mi,že jsem se ani v nejmenším nenervovala kvůli nevěře,takže tak.A věř mi,že keci tvého tiiiipu jsou mi uplně fuk,proto jsem s klidem napsala,že nevěra existuje,jelikož se děje.A nepřipadá mi to tak hrozný jako třeba vražda.je to lidský.Takže :pankac:

A co kdyby jsis to přečetla raději ty holubičko? Hele podváděj si, ale netvrď, že podvede každý. Já si narozdíl od tebe vážím nejenom sebe, ale i svého muže… Ty na to máš, hahaha o tom to není, kdo na to má a kdo ne, jen mezi náma, chlap se vyspí i s tou největší zgrebou, když mu roztáhne nohy, což ty jsi udělala, to není měřítko přitažlivosti a jestli ty si tím dokazuješ, že jsi krásná, pak jsi spíš neskutečně hloupá. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.12.11 08:54
Radka1112 píše:
Nepsala jsem,že to čeká každého,ale vzhledem k tomu,jaké máš stupidní názory a keci,tak se na to pomalu připravuj.Ty jsi zřejmě hodně neštastná,tak ti přeji hodně štěstí,potřebuješ to. :mavam: JO A TĚHOTENSTVÍ NENÍ NEMOC :palec:

Nešťastná budeš ty, když musíš svého muže podvést v těhotenství a na druhé diskuzy plakat, jak jsi to měla těžké, ani se nedivím. Já mám na rozdíl od tebe doma muže, který mi dá najevo, že jsem krásná a nemusím to hledat jinde jako ty ty kokokodáááák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
5.12.11 08:55
renule 13 píše:
Radka1112 píše:
A upřímě,nevadí mi to.Jsme lidi a je to krásný.A tten kdo to nejvíc odsuzuje se do toho jednou určo dostane taky. :palec: Nevěra je prevít ale CHEMIE JE CHEMIE. :palec: A málo kdo podvede jen tak bez důvodu a fyziky.
souhlasím: chemie je chemie a člověk si může říkat stokrát, že je to špatně, svědomí ho hryže, ale stejně někdy holt, ten rozum selže jsme lidi ne stroje

Naprosty souhlas.

A sleduji, ze se to tady opet zacinat hadat - tak se holky nepoperte a preji krasy den a uspesne vkroceni do noveho tydne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 08:55

To jsem psala POUZE pro MONČU…A už ti k tomu Moni nic psát nebudu,tohle je dost dětinský.papapapa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.11 08:58

Nevěra prostě k tomu životu patří … odsuzuju trochu jen ty blbce, kteří to dělají tak, že se jim na to přijde. (mluvím o jednorázové nevěře). Troufnu si říct že ženská chlapa podvede, když doma necítí to souznění, pouto,potěšení. V tu chvíli se žena „vrhne“ do náruče jiného kde tu útěchu najde.
Chlap je holt nastaven trochu jinak, nepotřebuje k sexu víc než chuť, a na něm už pak záleží, zda jí ukojí pouze doma nebo i jinde, a myslím že i tam platí čím víc jsou spokojeni doma, tím menší je riziko nevěry.
Jednorázovka pokud to není každou chvíli, tak stane se no. Jiné je ale dlouhododbá nevěra … tu jako už moc nechápu … buď chci to co mám doma, nebo to druhé … tímhle se trápí mnohem víc lidí než by mělo. To už je trochu hnus.

Taková jednorázová něvěra dokáže i posunout sex doma do jiných dimenzí :D. A to mluvím z vlastní zkušenosti. Sex s mým mužem je mnohem lepší :).
A že jsem si vyzkoušela později i 3jku ví,jen mi to jaksi nevěří :D.Ale to je věc jiná.
každopádně mě ta nevěra netrápí, s tím pánem se stýkáme v rámci kamarádství pořád (myslím všichni) a jeho to netrápí taky. prost jsme si v nouzi pomohli.

inkola

• Citovat
  • Upravit
784
5.12.11 09:15
Radka1112 píše:
Holt na to mám,tak jsem si užívala. :mavam: Najdou se takový :mavam: co by si třeba ani neškrtly.

jo, tady se s tebou asi dá souhlasit. máš na to žaludek, tak sis užívala. :roll:.
myslím, že takové ty bláboly, jako že kdo to nejvíc kritizuje, ten to určitě stejně dělá/udělá, ani nemá cenu komentovat. používají je všichni, kteří dělají něco, o čem (nejspíš) sami tuší, že to není úplně správné. možná si to pro sebe tak trochu omlouvají.

souhlasím s tím, co napsala mari1912 - když někoho opravdu miluješ, vážíš si ho a záleží ti na něm, tak většinou moralista jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.11 09:18

z mého pohledu by bylo docela zajímavé uvádět v diskuzních příspěvcích dobu trvání vztahu, samozřejmě, že pokud vztah trvá třeba 5 let, může někdo prohlásit, no mně by se to nestalo, usmívám se nad příspěvky typu já bych dala za muže ruku do ohně, ano jsou mezi námi i tací, kteří by nevěru nedopustili, ale jsou to vyjímky, bohužel je to realita, jen by mě zajímalo, kdyby tytéž příspěvky byly psané tak za 20-25 let, jestli by ty odpovědi byly stejné, s určitostí můžu říct, že asi ne. Přisuzovat monogamii k morálce, no nevím, je to lidský pud, a pokud není uspokojen doma, bude uspokojen někde jinde, až vám některým zde bude 50 a vašim mužům také tolik, a nedej bože chytnou druhou mízu, a začnou si dokazovat, jak jsou ještě mladí, aby se většina z vás nedivila, až po nich vyjede třeba třicítka která ty vaše vrásky mít nebude, a on nedokáže odolat, i přesto, že před 20 lety jsme byly přesvědčené, ten můj by to nikdy neudělal, a samozřejmě to platí i obráceně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.11 09:29

mám za sebou destiletý vztah - za sebe jsem věrná byla vždy, ale manžel nebyl. A to jsem si před tím taky myslela, že nám se to stát nemůže, že on by to nikdy neudělal. Udělal a to právě dlouhodobě, nebyl to jen „úlet“ A jak jsem sakra rychle přehodnotila svoje názory. Ono podvést je celkem snadné, rozhodně snazší než ten problém řešit doma, než si uvědomit - ano mám problém, mluvit o něm. Za mě - ano patří to bohužel k životu, i stát se to může, i zamilovat se může každý. Pro mě je ale zásadní jak se k tomu člověk postaví potom. To je totiž rozhodující. :think: A je fakt, že ženy a muži to mají posazené úplně jinak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky