Nevěra z pohledu chlapa

Anonymní
27.8.22 14:26

Nevěra z pohledu chlapa

Zdravím, zajímalo by mě, jestli věříte, že chlap může opravdu milovat ženskou, co má doma a přitom si užívat jinde? Případně se do některý zblaznit, ulitnout si a přitom stále milovat jen tu jednu, se kterou žije? Ptám se protože pro me by bylo nereálný spát s někým jiným než s přítelem. Nejlíp kdyby přispěl i nějaký muž, ať můžu trosku tu chlapskou duši pochopit. Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.8.22 14:29

Já nejsem chlap, ale myslím si, že když máš poměr s někým jiným, tak svého partnera doopravdy milovat nemůžeš, protože bys to pak neudělal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.22 14:30
@Anonymní píše:
Já nejsem chlap, ale myslím si, že když máš poměr s někým jiným, tak svého partnera doopravdy milovat nemůžeš, protože bys to pak neudělal.

To si prave taky myslím. Ale slycham z více stran, že chlapi tohle dokážou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
484
27.8.22 15:03

https://www.emimino.cz/…inym-473531/

To se stacilo zepat o 4 diskuze niz ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 15:10
@Rebísek píše:
https://www.emimino.cz/…inym-473531/To se stacilo zepat o 4 diskuze niz ;) :D

To leccos vysvětluje :D pan mi to zodpověděl až moc do detailu

• Citovat
  • Upravit
2395
27.8.22 15:17

Mně to tak nepochopitelný nepřijde, jsou různé stupně lásky… To jste fakt nikdy neváhali mezi více muži? Že jste měli rády oba, ale každého jinak? Nevím, no. Prostě když už někoho mám ráda, tak je to tak nějak napořád - ale stává se, že třeba potkám někoho, koho mám ráda víc. Proto třeba nechápu, že se někdo s někým rozejde, a už se dál nestýkají, nepřátelí, přetrhají vazby (chápu nějakou pauzu, když tam je nějaká bolest, ale to přejde, a vrátí se to ten pocit blízkosti, je škoda pak o takové lidi přijít). Kdo to takhle má, tak se podle mě v té dvojici nemilovali, dost možná ani pravou lásku nikdy nepoznali (třeba jeli jen na nějaké sexuální přitažlivosti), na jednu stranu je to škoda, ale zas asi pro ně je to lepší - co neznáš, to ti nechybí, že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 15:24

@Tomie Jasně, že jsem váhala, ale jak píšeš, měla jsem je jen RÁDA. Když jsem někoho doopravdy milovala, neváhala jsem.

• Citovat
  • Upravit
659
27.8.22 15:59

Ja si to zase predstavit dokazu. Neni to muj případ, parner ani ja nemáme potrebu hledat nekde jinde. Nicmene predstavme si situaci, kdy se najdou dva lidi, ktery si extremne vyhovuji. Rozumi si, miluji se, maji podobne priority v zivote, chteji byt spolu.

Avsak jeden z nich ma v sexu fantazie, ktere mu druhy neni schopen splnit (muze se mu to pricit, nemusi toho byt fyzicky schopen atd). Pokud jeto opravdu silny fetis, muze z toho byt ten dotycny silne frustrovany, protože bezny sex mu nestaci (nehlede na to, jak moc partnera miluje).

Neni lepsi domluvit se, at si na tyhle extra veci najde nekoho, za kym obcas dojde a vyradi se, a s partnerem dal provozovat „normalni“ veci? Nemyslim si, ze je zas az tak bezne narazit na cloveka, s kterym jsem kompatibilni, sdilim s nim stejne hodnoty a dokazu si s nim představit zbytek zivota. Zahodit tak cenne pouto jen proto, ze se mu po fyzicke strance neceho nedostava, je podle me hrozna skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30730
27.8.22 16:02

Za mě ne, nedokázal bych si užívat jinde. Nedokázal bych se ji podívat do oči :). A asi ani na sebe v zrcadle. Ja když jsem jednu fakt miloval tak pro mě ostatní zeny byly fakt totální nezajem, neměl jsem potřebu. Ale na druhou stranu to říkám jen z krátkodobého hlediska, neměl jsem žádný extra dlouhý vztah :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.8.22 16:31

Já taky nejsem chlap a myslím, že to jde. Nemusím být zamilovaná, abych mohla mít sex, pro mě to jsou odlišný věci, je to prostě potřeba, mám to ráda, a pokud mi to chlap dopřeje tak, jak chci já, pak bych asi neměla potřebu poohlížet se jinde. Já ale nejsem typ věrnýho člověka, no. Beru to tak, že když se mi někdo líbí a je to vzájemný, tak se spolu prostě vyspíme a nemusí z toho být láska na celej život. Většinou se taky jedná o dlouhodobější záležitosti, spíme spolu tak dlouho, než to vyšumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.22 12:47

Podle mě můžou. I ženy. Někoho miluješ, ale dokážeš oddělit sex a city. Spousta lidí to tak má nastavené a umí být nevěrní nenápadně a přítok normálně fungovat ve vztahu.
Zamilovaní se jinde už s láskou souvisí, takže tam tomu musíš dát dost energie, času, emocí a ty ti pak chybí doma, je to cítit, poznat, mnohem víc riskuješ. Tam bych řekla, že doma nemiluješ, maximálně už máš jen rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
14.9.22 00:11
@Tomie píše:
Mně to tak nepochopitelný nepřijde, jsou různé stupně lásky… To jste fakt nikdy neváhali mezi více muži? Že jste měli rády oba, ale každého jinak?

Ne. Je totiž rozdíl mít někoho ráda a být do něj zamilovaná (alias milovat). Ráda mám určitě víc mužů, ale top je jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
14.9.22 00:15

Sex je fyzická potřeba a láska je cit. Většina mužů to má oddělené, znám i dost žen s tímto nastavením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová