Nevěřím mu, nevím jestli nekazím vzah

Anonymní
8.9.14 11:51

Nevěřím mu,nevím jestli nekazím vzah

Ahoj, předem se omlouvám za anonymitu, ale je to osobní. Jsme s přítelem 3 roky, vychovává se mnou dceru, která mu říká tati.Jsme oba dominantní, tak je občas nějaká hádka, ale jinak vše klape a milujeme se. Plánovali jsme dítě, ale z toho momentálně kvůli okolnostem sešlo. Jde o to, že jsme ted byli na jedné akci s jeho kolegama a kolginěma. Staly se dvě věci kvůli kterým žárlím. Prví byla ta, že jsme se tam bavila s jedním jeho kolegou a on si myslel, že patřím k jeho šéfovi, vychvaloval ho, jak má stejné myšlení jako já a že je fajn, když jsme mu ale řekla že patřím k dejme tomu Pavlovi, hodil na mě soucitný pohled.Bylo vidět, že něco tají, tak jsem se ho zeptala.Jen mi řekl, že ho až tak nezná, ale jen ho jednou viděl i s partnerovým bratrem, že šli opilí s 2 holkama na pokoj. Zeptala jsme se s jakýma a ukázal na jednu s kterou jsme si docela rozuměla a na cigárku jsem se ji na to zeptala.Hned věděla o jakou akci šlo a do detailu mu řekla, jak to bylo. že měli pokoj kluci jinde, ale někdo jim tam slouložil tak neměli kam jí, tak je vzali k sobě. Tohle sedělo i s tím, co mi říkal partner po té akci. Jeslti mi řekl i o těch holkách si už nepamatuju :zed: Řekla mi, že kdyby něco bylo a něco by věděla, že by mi to naznačila, ale že vážně není co, že naopak o mě hezky mluvil…A druhá věc-mluvila jsme s jeho kamarádem dejme tomu Karlem, s kterým občas jdou na nějakou akci. Řekl, že Pavel chodí ve vší počestnosti..Tak jsme se zeptala na jednoho dalšího zadanýho kamaráda třeba Tomáše o kterým vím, že zahýba(od partnera)A ten kamarád Karel mi začal vyprávě, že je to nejvěrnější kluk kterýho zná :zed: Že jako Pavel v pohodě, ale že zkátka ten kamarád má uplně jinou mentalitu, no jako by řekl, že ten můj Pavel až tak věrnej není. Hrozně mě trápí, jak ten můj musí být nevěrnej, když ten Tomáš je jakože děsně věrnej podle něho a přitom vím, že ojede co může..Partner je na mě naštvanej, že vyzvídám a že mě nemůže potom nikam brát. Že je čistej a nevidí tomu Karlovi do hlavy, proč to takhle řekl..Nevím co si myslet. Myslela jsem, že mě spíš uklidní, ale kdyby to tak dělal, tak by tím prý přiznal, že udělal někde botu, ale tu neudělal tak at nežárlím a že dělám scény :nevim: Ach jo, nevím co si počít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
8.9.14 11:56

Tak v tomhle tvého přítele celkem lituju, tobě nebylo trapné se vyptávat? Já bych se musela hanbou propadnout…a co teprve tvůj přítel. Jak si myslíš, že se musí cítit, když se jeho přítelkyně na večírku vyptává kolegů, jestli ji nepodvádí? :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.14 11:57

Ztratila jsem se v tom…ale jestli das na kecy od kolegu, ktere potkas jednou na nejake akci vic, nez na sveho chlapa, tak potes koste :nevim:
Jinak z prvni situace bych si moc hlavu nedelala, par takovych firemnich party mam za sebou, vetsinou kazdy spal tam, kde padnul :mrgreen: a pokud tam byla aspon postel, tak mel docela stesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.9.14 11:57
@Teruna000 píše:
Tak v tomhle tvého přítele celkem lituju, tobě nebylo trapné se vyptávat? Já bych se musela hanbou propadnout…a co teprve tvůj přítel. Jak si myslíš, že se musí cítit, když se jeho přítelkyně na večírku vyptává kolegů, jestli ji nepodvádí? :zed: :zed: :zed: :zed:

přesně tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.9.14 11:59

Tak tohle nedam - na co se vlastne vubec ptas?

ale zase jsem si vzpomnela na scenku Mozna prijde i kouzelnik, kdy byl Labus u psychiatra Kaisera (byl tam Lada, Luda a Iveta…) :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1189

Kazíš! Tohle už je přes čáru… Chudák partner!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Počkej, takže akce, pánové nemohli jít spát, protože postel obsazená, tak se naháčkovali do vedlejšího dámského pokoje? Chápu to dobře?

:nevim:

No nevim, no, to jsme dělávali taky (já už teda dlouho nikde nebyla), že s eprostě ještě večer šlo někam k někomu na pokoj a kromě opileckých řečí a maximálně velmi neobratného opileckého flirtování se nic moc nedělo… :nevim:

tak ti nevím. Z jedné dvou poznámek si dělat tak závažné závěry… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Teruna000 píše:
Tak v tomhle tvého přítele celkem lituju, tobě nebylo trapné se vyptávat? Já bych se musela hanbou propadnout…a co teprve tvůj přítel. Jak si myslíš, že se musí cítit, když se jeho přítelkyně na večírku vyptává kolegů, jestli ji nepodvádí? :zed: :zed: :zed: :zed:

Ale já se nevyptávala, to ten kuk začal sám a já se jen té holky zeptala, protože mě to naštvalo..No a ten jeho druhej kamarád taky začal sám..já se jen zeptala na toho kamaráda

• Citovat
  • Upravit
20385

Kazis, protoze tohle je trochu (dost) pres caru a rozhodne byt Tvym pritelem, tak se zamyslim nad tim, co jsi udelala. A byt Tebou, tak se omluvim a uz nic takoveho neresim.

Jestli Ti je neverny, tak to stejne nezmenis. A kdyz to zjistis, tak mas jenom dve moznosti ;)

A jestli Ti enverny neni, tak byt jim, tak me Tvoje neduvera neskutecne urazi a zrani. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.14 12:01
@Hanka1 píše:
Tak tohle nedam - na co se vlastne vubec ptas?ale zase jsem si vzpomnela na scenku Mozna prijde i kouzelnik, kdy byl Labus u psychiatra Kaisera (byl tam Lada, Luda a Iveta…) :mrgreen: :lol:

Díky, to sedlo :lol: Máš pravdu, je to zmatené

• Citovat
  • Upravit
15995
8.9.14 12:02
@Emilie píše:
Počkej, takže akce, pánové nemohli jít spát, protože postel obsazená, tak se naháčkovali do vedlejšího dámského pokoje? Chápu to dobře?
:nevim:

*No nevim, no, to jsme dělávali taky (já už teda dlouho nikde nebyla), že s eprostě ještě večer šlo někam k někomu na pokoj a kromě opileckých řečí a maximálně velmi neobratného opileckého flirtování se nic moc nedělo… :nevim: *

tak ti nevím. Z jedné dvou poznámek si dělat tak závažné závěry… :nevim:

Tak tak, pripadne se spolecne :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.9.14 12:03

Tak tohle se hodně nepovedlo no… :roll:
Souhlas s @Teruna000

Příteli je to jistě více než nepříjemné.

Ovšem co se týká toho zda-li je ti nevěrný tak na to bys musela přijít jinak. Kolegové ho jen tak dobrovolně neshodí. To se nedělá.

Soucitný pohled od jeho kolegy při zjištění, že patříš k němu se nemusel týkat nevěry. Třeba ho nemusí prostě jen jako člověka nebo kolegu. :nevim: :think:

Hele chlapi podváděj dnes a denně. Já jsem v tomhle docela „vostrá“. Věřím v ženskou intuici. Jakmile žena něco tuší tak to nakonec vždycky je pravda. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.9.14 12:03

No kazíš ten vztah, raději si promluv s partnerem a buď mu věříš, tudíš s ním zůstaneš a nebudeš řešit s jeho kolegama jeho věrnost a nebo mu nevěříš a pak je to na tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
8.9.14 12:05

Zakladatelko, vždyť ty jsi všechno pokazila tím vyptáváním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.14 12:07

@Cmochy
Jo já šestý smysl mám hodně vyvinutý..ale bohužel jsem podezíravá a jak čtu, tak asi hoodně :oops: Je mi to trapné, nechápu proč mám takovej strach, že hned věřím cizím lidem co se týče nevěry..
No a právě on se tak soucitně podíval a pak mi řekl, že přítel šel na ten pokoje.Nic víc. Ale tak co bylo tam už nevěděl..myslel si, že tam šli prostě dovádět. Asi to nemyslel špatně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky