Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Půáček píše:
@opozice jj. Je to takjak jsi psal, nevěry jsou tady podávány jak přes kopirak. Ale fakt si myslím, že není nic černobílé.. .tak hezký den
někdo napíše příběh, že protějšek je nevěrný a už se na něho snesou šťabajzny a radí rozchod a vůbec není, co a jak a proč se to stalo.
![]()
@opozice píše:
někdo napíše příběh, že protějšek je nevěrný a už se na něho snesou šťabajzny a radí rozchod a vůbec není, co a jak a proč se to stalo.![]()
Souhlasím. Ono přiznat si i svůj díl viny je pro některé nadlidský výkon, snazší je hodit to všechno na toho druhého.
@terien píše:
Souhlasím. Ono přiznat si i svůj díl viny je pro některé nadlidský výkon, snazší je hodit to všechno na toho druhého.
proto jsem napsal, že to neodsuzuji a byl bych tolerantní. Jsou daleko horší životní situace, než se rozvést pro nevěru, ale to ti cca mladší / 25-35/ ještě nechápou.
@Půáček píše:
@LaPaloma nenapsala bych to lip! Já to nechtěla moc rozebírat, ty duvody. Ale vlastně jsem se tenkrát ani nedivila. A to jsem hodně proti neveram. Oni v manželství jinak žádnou nevěru nemeli. . . taky si myslím, že to manželovi otevřelo dost oči a to, co označila terapeutka za skutečnou příčinu, i ten manžel potvrdil. A to, ze to po 5 letech zvládli (teď po 8 si myslím, že jsou už úplně v pohode) je dáno tím, že oba chtěli. . .ted mají zase fajn život a myslim si, že mají víc než slušnou šanci, ze spolu už zustanou. Když to shrnu, nedivím se, že měla romanek a vlastně ji neodsuzuji a jsem ráda, že to zvladli. Paradoxně se k sobě chovají lépe, než předtím
@teerax no tak, asi to budu muset uvést na pravou miru. Sice jsem to už někde výš psala, ale znova. To horší období, trvalo 5 let. Teď je to 8 let od toho romanku. Do poradny (jednotné cislo) chodili tak 2 měsíce. Tam jim řekli, že nejprve musí vědět, jestli spolu chtějí být a pokud ano, musí se snazit. V depkach se opravdu 8 let nepotaceli. A vzhledem k tomu , jak žijí dnes, tak je dobré ze se tech 5 let snažili i přes jeho občasné tezsi stavy. Takže opravdu to, jak dneska všichni řeší problémy ve vztazích rozchodem a smitec, nevidím jako jedinu správnou cestu. A tímto dávám za pravdu opět @opozice , protože bych řekla, že to vážně odpovídá te mladší generaci. Howk.
Před půl rokem jsem obnovovala diskusi ohledně mé kamarádky a jejího nevěrného muže, který „obohacoval“ svojí 20 letou kamarádku.
Nakonec to dopadlo tak, že moje kamarádka bohužel musela ukončit těhotenství kvůli vývojovým vadám plodu a zhruba 14 dní po tom jí manžel oznámil, že odchází (ještě s dovětkem, že je rád že to těhotenství nedopadlo
), takže jí na stole přistály rozvodové papíry.
Odstěhoval se k té své 20 leté milé, která mu ale po 2 měsících dala vale, protože prý údajně byl na ní už „moc starej“ (co vím z doslechu od společných známých). Takže ve finále je asi dobře, že jsem mlčela, nakonec to prasklo „samo“.
@Anonymní píše:
Před půl rokem jsem obnovovala diskusi ohledně mé kamarádky a jejího nevěrného muže, který „obohacoval“ svojí 20 letou kamarádku.Nakonec to dopadlo tak, že moje kamarádka bohužel musela ukončit těhotenství kvůli vývojovým vadám plodu a zhruba 14 dní po tom jí manžel oznámil, že odchází (ještě s dovětkem, že je rád že to těhotenství nedopadlo
Odstěhoval se k té své 20 leté milé, která mu ale po 2 měsících dala vale, protože prý údajně byl na ní už „moc starej“ (co vím z doslechu od společných známých). Takže ve finále je asi dobře, že jsem mlčela, nakonec to prasklo „samo“.), takže jí na stole přistály rozvodové papíry.
Achjo
to je hrozny
a pak tu píšou blbosti o tom, jak nevěra vůbec nezasahuje ten vztah
@someargue píše:
Achjoto je hrozny
Může a nemusí.
@someargue píše:
Achjoto je hrozny
Mezi nevěrou a debilitou je rozdíl
@terien píše:
Mezi nevěrou a debilitou je rozdíl
Co svět světem stojí, jsou dva základní druhy nevěry…
S tím nic nenaděláme ![]()
@Nnaud2 píše:
S tím nic nenaděláme
jaké to jsou? ![]()
@Nnaud2 píše:
S tím nic nenaděláme
Jaké prosím tě?