Nevěrný manžel kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
8.11.18 09:53
@Půáček píše:
@opozice jj. Je to tak :) jak jsi psal, nevěry jsou tady podávány jak přes kopirak. Ale fakt si myslím, že není nic černobílé.. .tak hezký den :)

někdo napíše příběh, že protějšek je nevěrný a už se na něho snesou šťabajzny a radí rozchod a vůbec není, co a jak a proč se to stalo. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.11.18 09:56
@opozice píše:
někdo napíše příběh, že protějšek je nevěrný a už se na něho snesou šťabajzny a radí rozchod a vůbec není, co a jak a proč se to stalo. :mrgreen: :mavam:

Souhlasím. Ono přiznat si i svůj díl viny je pro některé nadlidský výkon, snazší je hodit to všechno na toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.11.18 09:59
@terien píše:
Souhlasím. Ono přiznat si i svůj díl viny je pro některé nadlidský výkon, snazší je hodit to všechno na toho druhého.

proto jsem napsal, že to neodsuzuji a byl bych tolerantní. Jsou daleko horší životní situace, než se rozvést pro nevěru, ale to ti cca mladší / 25-35/ ještě nechápou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.11.18 17:48
@Půáček píše:
@LaPaloma nenapsala bych to lip! Já to nechtěla moc rozebírat, ty duvody. Ale vlastně jsem se tenkrát ani nedivila. A to jsem hodně proti neveram. Oni v manželství jinak žádnou nevěru nemeli. . . taky si myslím, že to manželovi otevřelo dost oči a to, co označila terapeutka za skutečnou příčinu, i ten manžel potvrdil. A to, ze to po 5 letech zvládli (teď po 8 si myslím, že jsou už úplně v pohode) je dáno tím, že oba chtěli. . .ted mají zase fajn život a myslim si, že mají víc než slušnou šanci, ze spolu už zustanou. Když to shrnu, nedivím se, že měla romanek a vlastně ji neodsuzuji a jsem ráda, že to zvladli. Paradoxně se k sobě chovají lépe, než předtím :)

Jo, třeba to je výhra. A třeba taky mohl každý z nich ta léta (8 LET!?!) prožít ne v depkách a po poradnách, ale někde jinde a mnohem šťastněji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
8.11.18 18:22

@teerax no tak, asi to budu muset uvést na pravou miru. Sice jsem to už někde výš psala, ale znova. To horší období, trvalo 5 let. Teď je to 8 let od toho romanku. Do poradny (jednotné cislo) chodili tak 2 měsíce. Tam jim řekli, že nejprve musí vědět, jestli spolu chtějí být a pokud ano, musí se snazit. V depkach se opravdu 8 let nepotaceli. A vzhledem k tomu , jak žijí dnes, tak je dobré ze se tech 5 let snažili i přes jeho občasné tezsi stavy. Takže opravdu to, jak dneska všichni řeší problémy ve vztazích rozchodem a smitec, nevidím jako jedinu správnou cestu. A tímto dávám za pravdu opět @opozice , protože bych řekla, že to vážně odpovídá te mladší generaci. Howk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.19 08:38

Před půl rokem jsem obnovovala diskusi ohledně mé kamarádky a jejího nevěrného muže, který „obohacoval“ svojí 20 letou kamarádku.

Nakonec to dopadlo tak, že moje kamarádka bohužel musela ukončit těhotenství kvůli vývojovým vadám plodu a zhruba 14 dní po tom jí manžel oznámil, že odchází (ještě s dovětkem, že je rád že to těhotenství nedopadlo :pocitac: ), takže jí na stole přistály rozvodové papíry.

Odstěhoval se k té své 20 leté milé, která mu ale po 2 měsících dala vale, protože prý údajně byl na ní už „moc starej“ (co vím z doslechu od společných známých). Takže ve finále je asi dobře, že jsem mlčela, nakonec to prasklo „samo“.

• Citovat
  • Upravit
4311
1.8.19 09:21
@Anonymní píše:
Před půl rokem jsem obnovovala diskusi ohledně mé kamarádky a jejího nevěrného muže, který „obohacoval“ svojí 20 letou kamarádku.

Nakonec to dopadlo tak, že moje kamarádka bohužel musela ukončit těhotenství kvůli vývojovým vadám plodu a zhruba 14 dní po tom jí manžel oznámil, že odchází (ještě s dovětkem, že je rád že to těhotenství nedopadlo :pocitac: ), takže jí na stole přistály rozvodové papíry.

Odstěhoval se k té své 20 leté milé, která mu ale po 2 měsících dala vale, protože prý údajně byl na ní už „moc starej“ (co vím z doslechu od společných známých). Takže ve finále je asi dobře, že jsem mlčela, nakonec to prasklo „samo“.

Achjo :( to je hrozny :,( a pak tu píšou blbosti o tom, jak nevěra vůbec nezasahuje ten vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.8.19 09:34
@someargue píše:
Achjo :( to je hrozny :,( a pak tu píšou blbosti o tom, jak nevěra vůbec nezasahuje ten vztah

Může a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.8.19 09:44
@someargue píše:
Achjo :( to je hrozny :,( a pak tu píšou blbosti o tom, jak nevěra vůbec nezasahuje ten vztah

Mezi nevěrou a debilitou je rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.19 23:23
@terien píše:
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
2.8.19 05:38
@pohledzdruhestrany píše:
Může a nemusí.

To je zas výplod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
2.8.19 05:55
@terien píše:

Co svět světem stojí, jsou dva základní druhy nevěry…
S tím nic nenaděláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.8.19 06:57
@someargue píše:
To je zas výplod

Pravdivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.8.19 19:49
@Nnaud2 píše:
S tím nic nenaděláme :nevim:

jaké to jsou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.8.19 15:23
@Nnaud2 píše:
S tím nic nenaděláme :nevim:

Jaké prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí