Nevhodný dárek od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
29.12.24 08:31

Ruku na srdce, jak moc rozumíš elektronice, když nechápeš ani proč se ti zpomaluje mac? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
29.12.24 08:32

Ale co má dělat, když se jí ten nový nelíbí? Vždyť píše, že ten její starý je vzhledově hezčí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17995
29.12.24 08:36

Tak asi pujdu proti proudu, ale ani ja bych v te situaci nebyla spokojena. Hrozne by me stvalo, ze vydal tolik penez a ja to chtela jinak.
Pokud opravdu chci drahy darek, je pro me dulezite, aby obe strany znaly parametry. Abych dostala to, co opravdu chci. Nechci dostat drahou vec a pak s ni byt spokojena. To radsi milou malickost a to, co chci, si koupim sama.
Je to otazka komunikace, ktera tu asi nezafungovala. Ne nevdeku.
Dostala jsem drahy sici stroj, muz mi ho chtel koupit, ja ho chtela. Ale vybirali jsme spolu, spolu jeli do prodejny, vyzkouseli, zvazovali.
Kdybych nasla pod stromeckem superdrahy stroj, ktery vybral sam (nevim podle ceho), ktery by nesplnoval neco, co jsem ocekavala, bylo by pro me taky tezke tvarit se nadsene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 08:46

Upřímně?? Já už bych ti nic nedala. Jednou jsi dárek dostala, nový, kvalitní a ty jsi ho nechtěla, tvůj problém.. mít chlapa, co mi koupi takovou drahou věc, tak jsem šťastná.
Já bych mu třeba o jiný dárek neřekla, bylo by mi to trapný…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
29.12.24 08:54
@Sadman píše: Více

Asi tak.
Moc nevím, co k tomu jiného říct. Počítače stárnou, nám v práci je obměňují automaticky po určité době (méně, než pět let). Ty počítače nejsou vzhledově stejné a ani být nemůžou. Naše děti třeba mají ipady s odstupem rok a každý vypadá malinko jinak.
Jinak diskuze je důkazem, že někomu se zavděčit prostě nejde a příště bych se na to vykašlala.

• Citovat
  • Upravit
4704
29.12.24 09:00

Apple ovce nebrat!!! :mrgreen:
napsal Fuki z iphonu (uz ctvrty) :think:

Jinak podobny gig udelal loni na vanoce tchan, kdyz dal tchyni novy ipad, ktery vyslovene nechtela, ze stary porad fungoval. A divne koukal, proc neni z darku nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.12.24 09:02
@Fukitol píše: Více

Upřímně, ženským, co tomu až tak nerozumí, bych to teda taky nedávala. Ono vysvětlovat, že technika se vyvíjí a to, co se vyrábělo před pěti lety a dnes už na trhu, jednoduše není, taky bych úplně nechtěla, no.

• Citovat
  • Upravit
4991
29.12.24 09:07
@Anonymní píše: Více

Taky jsem dostal dárek, který pro mě nemá nejmenší smysl a tak jsem letos taky bez dárků.

Na druhou stranu je pro mě dárek to, že se mnou partnerka byla na Vánoce, je na mě hodná a má mě ráda a tak jsou mi nějaký materiální věci těžce u zadečku.
Mně jen mrzí, že zbytečně vyhodila třeba 2000kc za něco co v životě nebudu používat a já počkám pár let než to někomu dám :D

Ona mi dělá radost úsměvem…ne věcmi.

A ps…jako chlap jsem od žensky na vánoce dostal dobrý dárek jednou…takže asi tak. Ženy moc dobře ty dárky nevybírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
29.12.24 09:09

Tak viděl že už blbne tak super nápad a pořídil nový. Vzala bych si nový a starý mu dala a spokojeni by byli všichni. nebo bych si starý nechala jako rezervní. Rozhodně bych takový dárek neřekla at si nechá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
29.12.24 09:14

A ty se s tim starym nekde vystavujes, ze je pro tebe tak dulezity vzhled, vice nez novy model? Obecne mi prijde jako buranstvi vraceni darku nebo vyjadrovani nespokojenosti, natoz to nechtit a dozadovat se dalsiho. Jde ti o prachy nebo o co? Priste bych ti dala tycovej mixer a kosmetiku z Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.12.24 09:14
@Mango_Lassi píše: Více

tchyni asi nejvic sebralo to, ze ji vubec neposlouchal a ignoroval, co chce/nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24946
29.12.24 09:21

;) zde nemám vyhraněný názor - on měl lépe poslouchat, ona měla lépe komunikovat..
a NE - nevěřím, že nový Mac má úplně stejné parametry jako ten pět let starý!!

dárky jsou tu holt věčné téma - někdo je frfňa (třeba já), partnerův syn mi koupil třeba designově krásný diář, který do práce opravdu potřebuju, ale tahám ho všude s sebou, takže potřebuju, aby byl malý a měl celý týden na jedné dvoustránce - tenhle tam má dva, max. tři dny.. tím pádem je o půlku širší, vím, že to myslel dobře a nechám si ho, naštěstí má barvy, co miluju a ta velikost ještě hraničně ujde, ale jsou prostě věci, které si potřebuju vybrat sama (parfém, peněženka, boty, šperk…) - takže to řeším posíláním linků, jsem schopna dost hodin googlit a hledat, až najdu přesně TO ONO… a pak člověka prostě mrzí, když dárek nesplňuje parametry…
ale zas furt lepší, než nějaký nový pracholap na poličku, to jsem zakázala už před x lety :mrgreen: už v době výrobků z MŠ jsem z toho byla KO, že už to fakt nemám absolutně kam dávat…

já bych si ten novej asi na Alze vyměnila za designově pro mne příjemnější a dárek bych si nechala… starý bych prodala a za to můžete s přítelem někam zajet a užít si spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24946
29.12.24 09:25
@Justin Case píše: Více

co to bylo??

to je celkem škoda peněz, ne? já jsem pro upřímnost, řekla bych, jestli se nebude zlobit, že bych si to vyměnila za to a za to…
aby doma ležela nová nevyužitá věc za dvojku je škoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4991
29.12.24 09:29
@Lucy75 píše: Více

Já ji fakt nechci zklamat. Na to jak jsem extrémně upřímný tak vím, že tohle se teď nehodí. Takže to dám stranou, počkám pár měsíců a pak to prodám.
Vrátit to dle mě není tak lehké protože to je skrze dodavatele a luxusní pánská šála.

Měla by s tím zbytečně moc starosti. To raději podekuji, počkam a paK ji prodám a za ty peníze ji vezmu na oběd ;)

Co se týká toho aby se to neopakovalo, tak jsem ji po rozbalení řekl, že to moc nevyužiju, ale děkuji a že příští rok dáme strop na dárek 500kc. Já to poruším, ale tj ona nemusí vědět a alespoň nebude utrácet za nesmysly.

Nechcete někdo luxusní CK sálu i s čepicí?:D za levno!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24946
29.12.24 09:34
@Justin Case píše: Více

ježííš, tak to bych neocenila v žádném případě..
ale holka to myslela dobře a je to luxusní dárek škoda, že se ti netrefila třeba do barev nebo vkusu
to teda plně chápu, achjono…
kdyby k tomu přidala jako druhý dárek aspoň láhev tvého oblíbeného pití a parádní klobásku, co ;)

já pro jistotu Nikdy nedávám jen Jeden dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí