Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21308
22.12.15 10:49
@Slečna Ferka píše:
Hele, je to blbý, ale nic nenaděláš. Testy si nech udělat dobrovolně, kdyby náhodou byl malej přítele, ať se to nerozmazává. No a pak se to pokuste nějak pořešit.

Myslíš, že by Tě přítel chtěl i s malým, i kdyby nebyl jeho, nebo by se naprdnul a poslal Tě do někam?

A hlavně: S KÝM CHCEŠ BÝT TY? Pokud Tě milujou oba, kdybych chtěla být cynik, tak řeknu - jsi v super pozici, prostě si necháš toho, čí bude to dítě.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 10:39

no, já být chlap, tak určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
22.12.15 10:50

No nemáš to lehký :think: Co bys vlastně chtěla Ty? Vychovávat mimčo s přítelem? I když by se třeba zjistilo, že není bio otec? A Tvůj kolega má o mimi zájem? Chtěl by být táta a být s Tebou? Nebo proč vlastně touží po těch testech? Ty si myslíš, že je spíš kolegy, ne? Podle vzhledu…

No pokud chceš být s přítelem, tak bych se snažila testy kolegovi rozmluvit a doma bych mlčela jak partyzán a mazala po sobě historii ;) Stejně se divím, že Ti za celou dobu na ten vedlejší vztah nepřišel, tak snad se nenajde nějaká dobrá duše, která by mu to později prozradila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
22.12.15 10:50

Tak to je průser… 8o

V dítěti vidíš kolegu, nebo „nikoho“? To, že se dítě nepodobá přece partnerovi neznamená, že není jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.12.15 10:53
@Anonymní píše:
Ano. Jsem moc špatná. Nejvíc me trápí, jak ublížím příteli. Kolega stojí o me i o dítě. Nechce mi nějak ublížit, nepíše mi výhrůžné smsky. Ale chce vědět kdo je otec. Ja ziskávam čas a doufám, ze třeba někoho potká a zapomene na nás. Zakl.

Takže zatím jistotu, že dítě je kolegy nemáš. Ty testy bych nechala udělat co nejdříve, stejně…dřív nebo později tě to nemine, to sama víš a akorát se užíráš, možná pravda bude bolet, ale pořád je to lepší než se užírat a hlavně vědět, že stejně se tu pravdu jednou dozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
@ruzovasrnka píše:
No nemáš to lehký :think: Co bys vlastně chtěla Ty? Vychovávat mimčo s přítelem? I když by se třeba zjistilo, že není bio otec? A Tvůj kolega má o mimi zájem? Chtěl by být táta a být s Tebou? Nebo proč vlastně touží po těch testech? Ty si myslíš, že je spíš kolegy, ne? Podle vzhledu…No pokud chceš být s přítelem, tak bych se snažila testy kolegovi rozmluvit a doma bych mlčela jak partyzán a mazala po sobě historii ;) Stejně se divím, že Ti za celou dobu na ten vedlejší vztah nepřišel, tak snad se nenajde nějaká dobrá duše, která by mu to později prozradila…
@Anonymní píše:
Ano. Jsem moc špatná. Nejvíc me trápí, jak ublížím příteli. Kolega stojí o me i o dítě. Nechce mi nějak ublížit, nepíše mi výhrůžné smsky. Ale chce vědět kdo je otec. Ja ziskávam čas a doufám, ze třeba někoho potká a zapomene na nás. Zakl.

Hm, pokud by se ukázalo, že mimino skutečně není přítele, tak bych rozhodně šla s pravdou ven! hodláš v tomto rozpoložení žít celý život? Celý život ve strachu a výčitkách? Jsi tak velká kaskadérka? Máš na to nervy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@PaníBovaryová píše:
ano, je to vina jejího jednání a bude za to trpět jak ona, tak přítel. Každopádně jí teď její psychické rozpoložení nezávidím. Projevila lítost, tak asi nebude tak špatný člověk. Hlavně, aby to nenechala opět vyhnít až do 6 let dítěte a pak se to přítel nedozvěděl náhodou a neměl ještě alimenty na cizí dítě, měla to řešit dávno. Co bylo ale už nikdo nevrátí

Projevila lítost, ale celé těhotenství mlčela a nechala partnera v tom, že bude mít miminko, nakoupil mu výbavičku, stará se o něj… já bych třeba tohle rozhodně nezvládla, nevydržela bych to ani celé těhotenství, natož 3 měsíce potom :zed:
Jestli kvůli tomu, že je rozhoďnožka má trpět chlap a možná i dítě (jestli to nevyřeší hodně rychle), tak doufám, že jsou ty výčitky pořádné. Není mi jí líto ani trochu, když už roztahuje, tak ať se chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.12.15 10:54

Už se stalo…zakladatelka je na dně a vy jí tady ještě moralizujete, myslím, že ví moc dobře, že udělala velkou chybu.
Postav se k tomu čelem a udělej testy. Pokud je to dítě přítele, udělej za milencem tlustou čáru a pokud je toho druhého, tak bych se příteli přiznala. Nedokázala bych s tím žít a dělat z něho vola.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.15 10:56
@Anonymní píše:

ty ziskavas cas? A co pritel - zrejme otec neni a ty ho nechas, aby si na to mozna cizi dite jeste vic zvykal.
nezlob se na mne - pravnicka a takhle blba. Urychlene bych si aspon pro sebe nechala udelat DNA testy. Pokud dite nebude kolegy pak skutecne muze ziskavat cas a cekat, ze si nekoho najde…

Příspěvek upraven 22.12.15 v 10:56

• Citovat
  • Upravit
20767
22.12.15 10:56
@Anonymní píše:

Super, tak doufej, že má kolega i tvůj přítel stejnou krevní skupinu.

EDIT: Uvědom si, že čím dýl se to provalí, tím to bude horší. Zkus si představit, že to zjistí to dítě, až bude v pubertě nebo dospívající, co si to tobě asi tak pomyslí, jak to raní toho chlapa. Mnohonásobně víc, než teď. Každý měsíc, který to odsouváš to jen a jen zhoršuje. Když jsi spala s kolegou, tak jsi byla strašná hrdinka, ale teď se chováš jako srab.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.12.15 10:58

Já bych si nejdříve nechala udělat ty testy sama pro sebe. Ať víš, na čem jsi. Udělala bych je mezi miminkem a přítelem. Pokud je otec přítel, držela bych ohledně nevěry jazyk za zuby a kolegu bych s výsledky seznámila, aby mu bylo jasno. Pokud by bylo dítě kolegy, je to strašně těžké, ale asi bych šla s pravdou ven taky. Podle mého názoru by na to přítel tak jako tak pravděpodobně časem přišel (buď s pomocí kolegy anebo, což si myslím já, se jednou budou DNA testy prodávat volně v lékárně či drogerii jako dnes třeba test těhotenský). takhle by ses užírala a žila ve strachu celý život.

• Citovat
  • Upravit
21308
22.12.15 10:58
@radkka píše:
Projevila lítost, ale celé těhotenství mlčela a nechala partnera v tom, že bude mít miminko, nakoupil mu výbavičku, stará se o něj… já bych třeba tohle rozhodně nezvládla, nevydržela bych to ani celé těhotenství, natož 3 měsíce potom :zed:
Jestli kvůli tomu, že je rozhoďnožka má trpět chlap a možná i dítě (jestli to nevyřeší hodně rychle), tak doufám, že jsou ty výčitky pořádné. Není mi jí líto ani trochu, když už roztahuje, tak ať se chrání.

ano, vůči příteli to bylo velice nefér. Proto je te´d potřeba se k tomu postavit čelem, udělat si testy DNA a pokud vyjdou „špatně“, je potřeba to příteli říct a smířit se s tím, že zřejmě nebude schopný se přes to přenést a vychovávat cizí dítě - já bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
22.12.15 10:59

No co ti napsat :think: chrapes s dvěma najednou a nejsi schopna se chránit? Promiň, ale patři ti to co se ti děje :nevim: buď alespoň natolik soudna, udělej testy DNA. Možná jsem drsná, ale nediv se až se na tebe vykašlou oba. Jen doufám, že se nevykašle otec na dítě. Operuješ tím jak všechno zařídíš a přítel nic, ale takovou základní věc jako antikoncepce nezařídíš :think: tak na tom s tou organizací nebudeš zas tak dobře. Je vidět, že ani vzdeľaní/post není zárukou inteligence/zodpovědnosti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 11:01
@PaníBovaryová píše:
ano, vůči příteli to bylo velice nefér. Proto je te´d potřeba se k tomu postavit čelem, udělat si testy DNA a pokud vyjdou „špatně“, je potřeba to příteli říct a smířit se s tím, že zřejmě nebude schopný se přes to přenést a vychovávat cizí dítě - já bych nebyla.

Přesně tak. Chrápat s cizím chlapem dokáže, ale přijmout zodpovědnost to ne. Měla by si uvědomit, že čím dýl by se zjistilo, že dítě není přítele, tím horší to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
22.12.15 11:02

Bože holky, kolik kukaček je? 25%? :D nebudeme si nic nalhávat. podle mě pokud je zapsaný přítel v RL, tak bohužel (bohužel pro milence) musí souhlasit i on s testy otcovství, kamarádka řešila ;) koukni na krevní skupiny a uvidíš, třeba má jeden specifickou jako B nebo AB a budeš mít jasno čí dítě to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.15 11:03
@radkka píše:
Super, tak doufej, že má kolega i tvůj přítel stejnou krevní skupinu.

EDIT: Uvědom si, že čím dýl se to provalí, tím to bude horší. Zkus si představit, že to zjistí to dítě, až bude v pubertě nebo dospívající, co si to tobě asi tak pomyslí, jak to raní toho chlapa. Mnohonásobně víc, než teď. Každý měsíc, který to odsouváš to jen a jen zhoršuje. Když jsi spala s kolegou, tak jsi byla strašná hrdinka, ale teď se chováš jako srab.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 10:59

Nebyla jsem hrdinka a ani nejsem rozhodnozka. Za 29 let jsem nebyla nikomu neverna. Vzdy jsem svého partnera ctila a neponizila bych ho takovym zpusobem. S kolegou jsem uplne nejak zblbla a zila jak v jinem svete. Lituji toho velmi.
Pritel ma krevní skupinu nula, ja A-, kolega A+, miminko ma nulku. To ale bohuzel neznamena, ze je přítele.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky