Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
22.12.15 13:29
@Gnaar píše:
No nechci nějak falešně moralizovat. Ale ano, tomu docela věřím. Že by středověcí teologové přeci jen měli pravdu, když tvrdili, že žena nemá duši a je nižší formou života? :mrgreen:

Na emiminu to tak často vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.12.15 13:59

Když to tady tak čtu, asi do toho radši také půjdu, dokud mají slevovou akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.12.15 14:07
@mischelinka píše:
Ahoj zakladatelko, já bych udělala soukromě testy otcovství, ať o tom nikdo neví, aspoň bys věděla. na čem jsi a mohla se na to připravit. Protože je možné, že kolegovi dojde trpělivost a práskne to sám. Ono totiž si dovedu představit, že ho užírá že mu syna vychovává a dává lásku jiný muž, když sám by o tebe a synka stál A druhá věc je, že tvůj současný partner „vaše“ miminko miluje a je šťastný, to pouto se bude prohlubovat a najednou o něj může přijít. Představ si, že bys měla dítě a to dítě ti někdo třeba po roce vzal. Mě je úzko jen si to představím. Synek má měsíc, jednala bych co nejdřív už jen proto, že kolega má zájem a tak hrozí, že to vyzradí. jiná situace by byla, kdyby měl svou rodinu a žil si po svém a měl zájem na utajení…
…a tak by se to utajilo. „Blbečka“ přítele bychom nechali žít v domění, že je šťastný otec. Pořídil by se malému sourozenec (pro lepší pocit - že alespoň jedno dítě bude jeho). No a potom by to mohlo teprve prasknout (transplantace, zdravotní problém, hádka, zájem pana právníka aj). A to nemluvím o tom, že ten malej nemusí být až tak „náhoda“. Znám „děvčata“ která se nechala (drsně řečeno) zbouchnout za účelem přisvojení si či uržení partnera. Nechci nikomu brát iluze, ale oni to umí kluci také. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 14:09
@Gnaar píše:
Když to tady tak čtu, asi do toho radši také půjdu, dokud mají slevovou akci :)

Asi je o to velký zájem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.12.15 14:10
@Jensina píše:
A tak čí je to dítě? Já to nechápu. V nadpisu píšeš, že nevíš a v textu, že víš. :nevim:

Hlavně že je její, ne? :mrgreen:

No řekněte, nebylo by bez testů DNA nám všem líp? Já myslím, že ano.

„Já bych ty všechny internety a DNA testy zakázal“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 14:12
@LittleBoy píše:
Hlavně že je její, ne? :mrgreen:

No řekněte, nebylo by bez testů DNA nám všem líp? Já myslím, že ano.

„Já bych ty všechny internety a DNA testy zakázal“

Nebylo by lépe, kdyby se lidé v dnešní době uměli chránit, když už rádi podrží kdekomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
22.12.15 14:14

Zakladatelko, taky pro tebe mám pochopení, jsme jenom lidi a děláme chyby. Testy si udělej, jak tu píšou ostatní, a přemýšlej, s kým vlastně chceš být, jestli s přítelem nebo kolegou. Taky bych počkala, až se trochu vzpamatuješ z porodu, jestli máš měsíční miminko, jsi v šestinedělí a když to budu brát podle sebe, tak je člověk rozhozený, přecitlivělý, často v depresi a není schopen racionálně uvažovat, já to tak měla. Už jsi to vydržela držet v sobě dlouho, zkusila bych to vydržet ještě dva tři měsíce, budeš znát výsledky testů, tak můžeš uvažovat, co dál. Držím ti moc palce, ať se dobře rozhodneš a zvládneš to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.12.15 14:20
@Marge1980 píše:
Zakladatelko, taky pro tebe mám pochopení, jsme jenom lidi a děláme chyby. Testy si udělej, jak tu píšou ostatní, a přemýšlej, s kým vlastně chceš být, jestli s přítelem nebo kolegou. Taky bych počkala, až se trochu vzpamatuješ z porodu, jestli máš měsíční miminko, jsi v šestinedělí a když to budu brát podle sebe, tak je člověk rozhozený, přecitlivělý, často v depresi a není schopen racionálně uvažovat, já to tak měla. Už jsi to vydržela držet v sobě dlouho, zkusila bych to vydržet ještě dva tři měsíce, budeš znát výsledky testů, tak můžeš uvažovat, co dál. Držím ti moc palce, ať se dobře rozhodneš a zvládneš to :mavam:

Jo, jo. Taky bych pár měsíců počkal. Jen aď si taťka pořádně zvykne na kluka než uvidí dlouhý nos. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
22.12.15 14:25

Teda ja jen zasnu. Asi jsem vázne z jiného světa :think: kolika lidem to přijde „pochopitelné“, nebo „přijatelné“? Srovnání s vrahem je možná moc, ale pointa je stejná. Přeci krade, podvádí a škodí mnoho lidí, tak je to přeci v pořádku/normální :nevim: tuto filozofii tu vazne vyznává tolik lidí? Takhle se prezentujete a takovýto přístup předvate i dětem? Pak se skutečně není čemu divit…pak je tu akorát milion diskuzi na stejna témata - nevěra, neúcta, neochota pomoci, fyzické napadení atd. Nejsem hysterka, ani moralista, ale opravdu doufám, že nikdy mi takovéto věci nebudou připadat jako standard a nebudu ostatním předkládat, ze jsou „naivní“ jelikož takových je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 14:28

@saadet Ty budeš určitě z mého světa ;) :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 14:30
@saadet píše:
Teda ja jen zasnu. Asi jsem vázne z jiného světa :think: kolika lidem to přijde „pochopitelné“, nebo „přijatelné“? Srovnání s vrahem je možná moc, ale pointa je stejná. Přeci krade, podvádí a škodí mnoho lidí, tak je to přeci v pořádku/normální :nevim: tuto filozofii tu vazne vyznává tolik lidí? Takhle se prezentujete a takovýto přístup předvate i dětem? Pak se skutečně není čemu divit…pak je tu akorát milion diskuzi na stejna témata - nevěra, neúcta, neochota pomoci, fyzické napadení atd. Nejsem hysterka, ani moralista, ale opravdu doufám, že nikdy mi takovéto věci nebudou připadat jako standard a nebudu ostatním předkládat, ze jsou „naivní“ jelikož takových je spousta.

Jsme asi ze stejné planety. Mně by opravdu zajímalo, jestli by ty, kterým to přijde normální tedy tolerovali nevěry chlapa, však ty jsou také normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.12.15 14:30
@radkka píše:
Nebylo by lépe, kdyby se lidé v dnešní době uměli chránit, když už rádi podrží kdekomu?

Vidím to v okolí, že i dlouhodobě fungující páry, kde sex patří k pravidelným a léty prověřeným aktivitám, se občas taky „zadaří“. A je úplně jedno zda používají bariérovou ochranu, HA, přerušovanou nebo spoléhají na neplodné dny.

A to už vůbec nemluvím o tom, když k tomu dojde neplánovaně spontáně a pár je řízen jen chtíčem a vášní. To jaksi s rozumem nemá příliš společného. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
22.12.15 14:41
@radkka píše:

Zkoriguj si slovník! Už jenom proto, že tu zašlapáváš do země zakladatelku, která má doma novorozence. (mateřské hormony mohou tudíž pěkně lítat!)
Jsi evidentně vzor cnosti, i když netuším jaké tvé zlé charakterové vady tě vedou k tak nenávistnému projevu.
Styď se!

Příspěvek upraven 22.12.15 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.12.15 14:42
@saadet píše:

To byla čistá ironie!!! Myslel jsem, že to musí snad každý pochopit.
Ještě jsem chtěl zakladatelce doporučit aby si udělali hodně vánočních fotek (no a pokud by se těch pár měsíců protáhlo na rok) tak i z prvních narozenin. To aby měl přítel nějaké fotky k bezva vzpomínkám (pokud by tuto situaci z mně neznámého důvodu neustál).
Nechci zakladatelku trýznit (stalo se a ne poprve ani naposledy). Jen by bylo fajn aby si uvědomovala co posledních pár měsíců buduje. A taky aby se na to podívala očima chlapa (přítele).
A pro ty co tu žensky drží se zakladatelkou basu. Až potkají zase nějakého „hajzla“ (v reálu, na seznamce, tady,…). Nechci pány omlouvat, ale po podobné zkušenosti bych srdce na dlani asi nenosil. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
22.12.15 14:43

@Kikuška90 @radkka :palec: holky díky, jsem ráda, že „tu“ nežiju sama. Mě vždycky překvapí ta laxnost a přijmutí „špatného“ za normu. Prostě život není podle mě až to složitý. Podvádět, ubližovat (je jedno zda slovně, nebo fyzicky) a ještě ke všemu to považovat za běžné prostě normální není ;) nic komplikovaného, komplikace si vytvářejí lidi svou hloupostí, nadřazeností a sobeckostí. Fuj a už končím, už jsem vážně jak bába moralistka! A přitom 30-ka v rozletu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí