Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Keyllah. Co jsem si zjišťovala, tak může. Zakl.
Aha, škoda. Já právě myslela, že je to nepravděpodobné a byla by jsi klidnější. Na druhou stranu, pokud i přítel má 0-, tak bych se upnula do výsledků testů na to, že je přítelovo a že oni dva mají stejnou krevní skupinu.
Všechno bude tak, jak má být. Počkej, jak se ti uleví, až to budeš mít celý za sebou. Život je jako bonboniera, nikdy nevíš, co ochutnáš
![]()
Skupina A může být A0 nebo AA, takže se může křížit AA x AA - to bude jen AA
nebo AA x A0 a to bude AA nebo A0 (1:1,to je jako skupina A) nebo A0 a A0 a z toho může vzniknout AA, A0 i 00 (1:2:1)…
@kdochcekam píše:
Zakladatelko tohle je tedy opravdu silný příběh. Jak tu někteří psali, stává se to…jak se taky v žertu často říká, otec je vždy nejistý…no žerty stranou, na začátku se mi chtělo taky moralizovat a poučovat a ohrnovat nos a pohrdat tebou.
Ale k čemu. Když si představím že něco takového by se stalo mě, mám mráz po zádech. Nedivím se, že jsi to celé chtěla nechat vyšumět, aby se kolega zhlédnul jinde a tobě dal klid. Nikdo by se nic nedozvěděl a dál bys měla svoje kruté tajemství.
Jsi si jistá, že víš jak testy dopadnou? Není ani malá šance, aby vše bylo správně a kolega zůstal mimo hru? Vím, že to zní hrozne, jde o lidské životy, o osudy, které se naprosto změní. Příbuzní, známí, všichni co s vámi mají něco společného tím budou poznamenaní. Je to opravdu příliš kruté na jednu ženu, která takto selhala v tom, být věrná. Je to šílené. Představuji si jak přítel slyší tvá slova o jeho neotcovství, jak se mu mění svět, život a jeho srdce puká tvou zradou.
Udělej si test pro sebe a pak se rozhodni jak s výsledkem naložíš. Neutěšuji tě, neomlouvám tě, jen si představuju, jak ti musí být a co za následky tvoje zrada bude mít a kolika lidí se dotkne a poznamená je na vždy.
Přemýšlela jsem o tom hodně a nevím jak máš postupovat. Když bude otcem kolega, zničíš všechno, v co tvůj partner věří a co buduje, i když to má pokřivený základ tvou vinou. Když mu to neřekneš, budeš žít ve lži celý život a já věřím, že lež má krátké nohy a jednou tě pravda dostihne o to víc krutěji, že ses jí sama čelem nepostavila. Když vyjde jako o tec tvůj přítel, tato zkouška nervů a nejistoty pro tebe dostatečným ponaučením do budoucna. I když to věřím, že jsi už vytrestaná dost.
Ráda se dozvím víc. Držím palce všem, kterých se to týká, aby jsi našla sílu a postavila se tomu čelem, jako matka, jako žena a následky zvládla unést, stejně tak i ten muž, který ani netuší…je to opravdu těžké.
No to neni moc zert, to je stare latinske prislovi "Mater certa, pater incertus est. – „Matka je jistá, otec nejistý“ To uz kdysi vedeli jak to chodi. ![]()
tady na emiminu psalo spousta chlapů, že po provalené nevěře ženy šmíruje, kontroluje.. ale málokoho napadlo udělat test otcovství ![]()
@minoe píše:tady na emiminu psalo spousta chlapů, že po provalené nevěře ženy šmíruje, kontroluje.. ale málokoho napadlo udělat test otcovství
Tak častěji se asi většina těch nevěr odehrává v době, kdy by to početí kukačky časově nesedělo?
@Gnaar píše:
Tak častěji se asi většina těch nevěr odehrává v době, kdy by to početí kukačky časově nesedělo?
Když někdo je nevěrný tak je velká pravděpodobnost, že dotyčný byl nevěrný v minulosti nebo bude i v budoucnosti nevěrný, jinými slovy - je pravděpodobné, že dítě mohlo nebo může být někoho jiného..
@minoe píše:
Když někdo je nevěrný tak je velká pravděpodobnost, že dotyčný byl nevěrný v minulosti nebo bude i v budoucnosti nevěrný, jinými slovy - je pravděpodobné, že dítě mohlo nebo může být někoho jiného..
To stejné ale platí i u toho, kdo byl doposud věrný, protože nikdy nemůžeš vyloučit, že se v budoucnu někdy nevěry nedopustí. Takže si stejně nevybereš
.
@LittleBoy píše:
To stejné ale platí i u toho, kdo byl doposud věrný, protože nikdy nemůžeš vyloučit, že se v budoucnu někdy nevěry nedopustí. Takže si stejně nevybereš.
U toho, kdo někdy podvedl je větší pravděpodobnost než u toho, kdo ne.. dotyčnému, kdo už někdy podvedl je to bližší než třeba nějaké zapřisáhlé jeptišce..
@minoe píše:
Takže patříš mezi člen(y/ky) zájmového oddílu nikdy neodpoustějících zásadových Mirků Dušínů? Ani jeden přešlápek?
Předpokládám, že ale sama také žádné přešlápky neděláš (to je totiž proti pravidlům členství a trestá se to vyloučením z klubu). ![]()
@Gnaar píše:
Ani jeden přešlápek?
To je právě otázkou, jestli se jednalo jen o jeden přešlap: vezmi si příklad, podvede tě žena a řekne ti, že to byl jen přešlap a že se to už nestane.. jednalo se ale opravu jen o jeden případ? co když tomu předcházelo několik případů?..
Je to stejné jak se zlodějem, ty ho chytíš jak ti chtěl ukrást kolo a řekneš si OK, bylo to jen kolo, a pustíš ho.. a ten zloděj přitom, může mít doma nakradeno daleko více…
@kdochcekam
Děkuji. Šance, že je syn pritelovo tady je. Jen na me padaji chmury a ty nejhorší závěry si delam sama. Je toho ted na me moc. Miminko bylo neplanovane a ja si pred tim ani zadne jine mimco nikdy nepochovala. Vubec jsem nevedela jak s miminkem zachazet. Trpela jsem poporodnima depresema a moc mi nepridalo, ze lidé rikali, že není Vašík na nikoho podobny. V tydnu, kdy jsem opomenula vzit prášek, jsem měla nechraneny pohlavní styk s kolegou i s pritelem. Uvedomuji si, jak strašně to zní. A je mi hanba. Ale nez se pritel zmenil, prozila jsem si s nim taky svoje. Od lží, přes domlouvani si sexu po internetu, kdyz jsme spolu chodili a pomlouvani se svou mamou, jak jsem namyslena hrabenka atd. Sve chovani neschvaluji, ale ani on nebyl svaty.