Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.12.15 08:52

@kdochcekam :hug: Děkuji. Šance, že je syn pritelovo tady je. Jen na me padaji chmury a ty nejhorší závěry si delam sama. Je toho ted na me moc. Miminko bylo neplanovane a ja si pred tim ani zadne jine mimco nikdy nepochovala. Vubec jsem nevedela jak s miminkem zachazet. Trpela jsem poporodnima depresema a moc mi nepridalo, ze lidé rikali, že není Vašík na nikoho podobny. V tydnu, kdy jsem opomenula vzit prášek, jsem měla nechraneny pohlavní styk s kolegou i s pritelem. Uvedomuji si, jak strašně to zní. A je mi hanba. Ale nez se pritel zmenil, prozila jsem si s nim taky svoje. Od lží, přes domlouvani si sexu po internetu, kdyz jsme spolu chodili a pomlouvani se svou mamou, jak jsem namyslena hrabenka atd. Sve chovani neschvaluji, ale ani on nebyl svaty. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.15 09:00

@Stánina Ano. Dám. Děkuji za podporu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
41251
23.12.15 09:09

Může vůbec A- a A+ udělat 0-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.15 09:19

@Keyllah. Co jsem si zjišťovala, tak může. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
41251
23.12.15 09:21
@Anonymní píše:
@Keyllah. Co jsem si zjišťovala, tak může. Zakl.

Aha, škoda. Já právě myslela, že je to nepravděpodobné a byla by jsi klidnější. Na druhou stranu, pokud i přítel má 0-, tak bych se upnula do výsledků testů na to, že je přítelovo a že oni dva mají stejnou krevní skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.15 09:27

Všechno bude tak, jak má být. Počkej, jak se ti uleví, až to budeš mít celý za sebou. Život je jako bonboniera, nikdy nevíš, co ochutnáš ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.12.15 09:32

Skupina A může být A0 nebo AA, takže se může křížit AA x AA - to bude jen AA
nebo AA x A0 a to bude AA nebo A0 (1:1,to je jako skupina A) nebo A0 a A0 a z toho může vzniknout AA, A0 i 00 (1:2:1)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
23.12.15 10:28
@kdochcekam píše:
Zakladatelko tohle je tedy opravdu silný příběh. Jak tu někteří psali, stává se to…jak se taky v žertu často říká, otec je vždy nejistý…no žerty stranou, na začátku se mi chtělo taky moralizovat a poučovat a ohrnovat nos a pohrdat tebou.
Ale k čemu. Když si představím že něco takového by se stalo mě, mám mráz po zádech. Nedivím se, že jsi to celé chtěla nechat vyšumět, aby se kolega zhlédnul jinde a tobě dal klid. Nikdo by se nic nedozvěděl a dál bys měla svoje kruté tajemství.
Jsi si jistá, že víš jak testy dopadnou? Není ani malá šance, aby vše bylo správně a kolega zůstal mimo hru? Vím, že to zní hrozne, jde o lidské životy, o osudy, které se naprosto změní. Příbuzní, známí, všichni co s vámi mají něco společného tím budou poznamenaní. Je to opravdu příliš kruté na jednu ženu, která takto selhala v tom, být věrná. Je to šílené. Představuji si jak přítel slyší tvá slova o jeho neotcovství, jak se mu mění svět, život a jeho srdce puká tvou zradou.
Udělej si test pro sebe a pak se rozhodni jak s výsledkem naložíš. Neutěšuji tě, neomlouvám tě, jen si představuju, jak ti musí být a co za následky tvoje zrada bude mít a kolika lidí se dotkne a poznamená je na vždy.
Přemýšlela jsem o tom hodně a nevím jak máš postupovat. Když bude otcem kolega, zničíš všechno, v co tvůj partner věří a co buduje, i když to má pokřivený základ tvou vinou. Když mu to neřekneš, budeš žít ve lži celý život a já věřím, že lež má krátké nohy a jednou tě pravda dostihne o to víc krutěji, že ses jí sama čelem nepostavila. Když vyjde jako o tec tvůj přítel, tato zkouška nervů a nejistoty pro tebe dostatečným ponaučením do budoucna. I když to věřím, že jsi už vytrestaná dost.
Ráda se dozvím víc. Držím palce všem, kterých se to týká, aby jsi našla sílu a postavila se tomu čelem, jako matka, jako žena a následky zvládla unést, stejně tak i ten muž, který ani netuší…je to opravdu těžké.

No to neni moc zert, to je stare latinske prislovi "Mater certa, pater incertus est. – „Matka je jistá, otec nejistý“ To uz kdysi vedeli jak to chodi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 10:38

:think: tady na emiminu psalo spousta chlapů, že po provalené nevěře ženy šmíruje, kontroluje.. ale málokoho napadlo udělat test otcovství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.12.15 11:19
@minoe píše: :think: tady na emiminu psalo spousta chlapů, že po provalené nevěře ženy šmíruje, kontroluje.. ale málokoho napadlo udělat test otcovství :think:

Tak častěji se asi většina těch nevěr odehrává v době, kdy by to početí kukačky časově nesedělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 11:21
@Gnaar píše:
Tak častěji se asi většina těch nevěr odehrává v době, kdy by to početí kukačky časově nesedělo?

Když někdo je nevěrný tak je velká pravděpodobnost, že dotyčný byl nevěrný v minulosti nebo bude i v budoucnosti nevěrný, jinými slovy - je pravděpodobné, že dítě mohlo nebo může být někoho jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.12.15 11:29
@minoe píše:
Když někdo je nevěrný tak je velká pravděpodobnost, že dotyčný byl nevěrný v minulosti nebo bude i v budoucnosti nevěrný, jinými slovy - je pravděpodobné, že dítě mohlo nebo může být někoho jiného..

To stejné ale platí i u toho, kdo byl doposud věrný, protože nikdy nemůžeš vyloučit, že se v budoucnu někdy nevěry nedopustí. Takže si stejně nevybereš :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 11:35
@LittleBoy píše:
To stejné ale platí i u toho, kdo byl doposud věrný, protože nikdy nemůžeš vyloučit, že se v budoucnu někdy nevěry nedopustí. Takže si stejně nevybereš :mrgreen:.

:think: U toho, kdo někdy podvedl je větší pravděpodobnost než u toho, kdo ne.. dotyčnému, kdo už někdy podvedl je to bližší než třeba nějaké zapřisáhlé jeptišce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.12.15 11:41
@minoe píše:

Takže patříš mezi člen(y/ky) zájmového oddílu nikdy neodpoustějících zásadových Mirků Dušínů? Ani jeden přešlápek? :mrgreen: Předpokládám, že ale sama také žádné přešlápky neděláš (to je totiž proti pravidlům členství a trestá se to vyloučením z klubu). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 11:45
@Gnaar píše:
Ani jeden přešlápek?

To je právě otázkou, jestli se jednalo jen o jeden přešlap: vezmi si příklad, podvede tě žena a řekne ti, že to byl jen přešlap a že se to už nestane.. jednalo se ale opravu jen o jeden případ? co když tomu předcházelo několik případů?..

Je to stejné jak se zlodějem, ty ho chytíš jak ti chtěl ukrást kolo a řekneš si OK, bylo to jen kolo, a pustíš ho.. a ten zloděj přitom, může mít doma nakradeno daleko více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí