Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
23.12.15 11:48

@minoe Ano, a to je ten důvod proč nevěřím nikomu jinému kromě sebe, ale i to bývá občas velká zrada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
23.12.15 11:51
@kdochcekam píše:
@Scarabeuss Tak dneska to asi moc lidí latinsky neříká a většinou se to používá jako humor. :roll:

No kazdopadne hodne „otcu“ by se dost divilo, kdyby si nechali udelat test otcovstvi. To by je ten humor hned presel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.12.15 11:52
@Scarabeuss píše:
No to neni moc zert, to je stare latinske prislovi "Mater certa, pater incertus est. – „Matka je jistá, otec nejistý“ To uz kdysi vedeli jak to chodi. :mrgreen:

Souhlas :mrgreen:…to máš jako u Židů, národnost se dědí po matce…no proč asi? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
23.12.15 11:52
@minoe píše:
To je právě otázkou, jestli se jednalo jen o jeden přešlap: vezmi si příklad, podvede tě žena a řekne ti, že to byl jen přešlap a že se to už nestane.. jednalo se ale opravu jen o jeden případ? co když tomu předcházelo několik případů?..Je to stejné jak se zlodějem, ty ho chytíš jak ti chtěl ukrást kolo a řekneš si OK, bylo to jen kolo, a pustíš ho.. a ten zloděj přitom, může mít doma nakradeno daleko více…

Nebo jako se lhanim, zalze jednou a pak nevis kdy mluvi pravdu. Proste duvera je dost podstatna vec a da se snadn ztratit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.12.15 11:53
@minoe píše: :think: tady na emiminu psalo spousta chlapů, že po provalené nevěře ženy šmíruje, kontroluje.. ale málokoho napadlo udělat test otcovství :think:

Navíc ty testy DNA jsou dost drahé, obzvláště pokud je těch dětí už více. Raději bych je vrazil do něčeho zábavnějšího. Co třeba sledovací dron? :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.12.15 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 11:53

@Gnaar @LittleBoy

Velké ponaučení nese s sebou tento příběh:
Na začátku vztahu se dohodli muž a žena, že vždy když jeden druhého podvedou, tak dají jeden hrášek do své uzavřené nádoby a ve stáří tuto nádobu otevřou, což se tak i stalo. Dědeček tam měl jeden hrášek a strašně se styděl, protože babička tam neměla žádný.. Pointa však byla v tom, že babička uměla uvařit hrachovou polévku..

Pozn.: Příběh je fikce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.12.15 11:55
@minoe píše:
@Gnaar @LittleBoy

Velké ponaučení nese s sebou tento příběh:
Na začátku vztahu se dohodli muž a žena, že vždy když jeden druhého podvedou, tak dají jeden hrášek do své uzavřené nádoby a ve stáří tuto nádobu otevřou, což se tak i stalo. Dědeček tam měl jeden hrášek a strašně se styděl, protože babička tam neměla žádný.. Pointa však byla v tom, že babička uměla uvařit hrachovou polévku..

Pozn.: Příběh je fikce :D
:lol: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
6915
23.12.15 11:57

Ad příběh: už vaříš polívku? :mrgreen:
http://vitana.cz/…hrachova.png

Příspěvek upraven 23.12.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.12.15 12:03
@minoe píše:
To je právě otázkou, jestli se jednalo jen o jeden přešlap: vezmi si příklad, podvede tě žena a řekne ti, že to byl jen přešlap a že se to už nestane.. jednalo se ale opravu jen o jeden případ? co když tomu předcházelo několik případů?..Je to stejné jak se zlodějem, ty ho chytíš jak ti chtěl ukrást kolo a řekneš si OK, bylo to jen kolo, a pustíš ho.. a ten zloděj přitom, může mít doma nakradeno daleko více…

A nebo taky jeden příklad, podvede tě muž, byl to jednorázový přešlap a nikdy se o tom nedovíš. Pro tebe bude pořád patřit do skupiny „Věrní až zahrob“.

Mě se hrozně líbí kecy typu mě se to nikdy stát nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.12.15 12:12
@Gnaar píše:
@minoe Ano, a to je ten důvod proč nevěřím nikomu jinému kromě sebe, ale i to bývá občas velká zrada :mrgreen:

Přesně! :palec:
Mnohdy děláme věci o kterých víme, že nejsou správné, nebo alespoň ve společnosti standardně akceptovatelné, jsme si jisti, že za ně poneseme následky, ale přesto je však dále děláme, protože nás vnitřně osvobozují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 12:19
@LittleBoy píše:
Mě se hrozně líbí kecy typu mě se to nikdy stát nemůže…

A kdo to říká? Že to se nikdy stát nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.12.15 12:30
@minoe píše:
A kdo to říká? Že to se nikdy stát nemůže?

Ano, máš pravdu, přímo to sice neříkáš, ale tvrdíš něco o velké pravděpodobnosti, že se něco stane když…

Prostě s tím tvým tvrzením jenom nesouhlasím. Z tvého pohledu má muž u kterého se neprovalila nevěra vyšší šanci, že se žádné „další první“ nedopustí než ten, u kterého se to provalilo. A přitom ti muži jsou na tom, co se týká počtu nevěr, úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 12:33

@LittleBoy

To je tím, že hájím barvy věrných lidí, kterým přisuzuji větší pravděpodobnost, že jsou stabilnější ve věrnosti než ti, kdo nikdy nebyli.

Kdybych byla nevěrnice, pak bych asi jako ty hájila to, že jeden přešlap byla jen náhoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.12.15 12:47
@minoe píše:
@LittleBoy

To je tím, že hájím barvy věrných lidí, kterým přisuzuji větší pravděpodobnost, že jsou stabilnější ve věrnosti než ti, kdo nikdy nebyli.

Kdybych byla nevěrnice, pak bych asi jako ty hájila to, že jeden přešlap byla jen náhoda :D

Vidíš, ale já jsem se dle měřítek většiny zdejších diskutujících žádné nevěry nedopustil, přesto však jsem ochoten připustit, že za jistých okolností se nevěry může dopustit každý z nás. Záleží pouze na tom, zda potká ten správný protějšek na správném místě a ve správném čase… Jak už to tady velice trefně někdo napsal: „Jednou je nikdy, ale dvakrát je zvyk!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
23.12.15 12:49
@Gnaar píše:
Navíc ty testy DNA jsou dost drahé, obzvláště pokud je těch dětí už více.

Njn, buď raději smířený… To mi připomíná vtip, když přijde muž do školky pro své dítě a vychovatelka se ho ptá, které dítě je jeho.. a muž odpoví: a není to jedno, když to dítě zase ráno přivedu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí