Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LittleBoy píše:
Jak už to tady velice trefně někdo napsal: „Jednou je nikdy, ale dvakrát je zvyk!“
Njn alibistické řeči, díky kterým si dotyčný může alespoň jednou zaš***t ![]()
@minoe píše:
Njn alibistické řeči, díky kterým si dotyčný může alespoň jednou zaš***t
Mýlíš se, podstatou nevěry nemusí být bezpodminečně pouze soulož s někým jiným než oficiálním partnerem.
Jen na sex můžeš uplatnit to tvoje pravidlo - jednou je nikdy…
Citová nevěra zahrnuje několik činností (obvykle i včetně sexu) v delším časovém sledu, tzn. na to neuplatníš pravidlo jednou je nikdy tak jako na ten sex..
Mimochodem, ty city k milence (nebo milenci) si nevěrník s sebou nese pak celý život..
Ale já na citovou nevěru žádné pravidlo jednou a dost přece vůbec neuplatňuji. To mi podsouváš ty. Ja jsem jen napsal, ze nevěra nemusí nutně znamenat jen soulož, stejně tak může být citová nevěra bez soulože.
Bavíme se o tom, co jsi napsal a pak rozvinul:
@LittleBoy píše:
Jak už to tady velice trefně někdo napsal: „Jednou je nikdy, ale dvakrát je zvyk!“
@LittleBoy píše:
Mýlíš se, podstatou nevěry nemusí být bezpodminečně pouze soulož s někým jiným než oficiálním partnerem.
@minoe píše:
Bavíme se o tom, co jsi napsal a pak rozvinul:@LittleBoy píše:
Vytrháváš věty z konextu. Toto jsi snad rozvíjela ty:
@minoe píše:
Njn alibistické řeči, díky kterým si dotyčný může alespoň jednou zaš***t ![]()
A já jsem pouze kontroval tímto:
@LittleBoy píše:
Podstatou mého sdělení je to, že ne každá nevěra musí být zákonitě cílená, rozumově ovlivnitelná a hlavně při ní musí jít především o to dobře si zasouložit.
@minoe Hele, proč pořád měníš obsah příspěvku? Toto je minimálně třetí verze. Skoro to vypadá že chceš trollovat…
Původní text byl:
A jaká je nevěra když není cílená?
Odpověď na tuto otázku je nad rámec obsahu této diskuse, zakladatelce nijak nepomůže a proto jsem na ni nijak nereagoval.
Jinak já v této věci pouze nemyslím, já už bohužel vím. Tato zkušenost je prostě nepřenositelná. Tímto si opravdu každý musí projít sám, aby pochopil „vo co go“. Dál to rozvádět nechci.
@LittleBoy píše: ..Tímto si opravdu každý musí projít sám, aby pochopil „vo co go“. Dál to rozvádět nechci.
A nemusí.. ![]()
Dobrý den všem,
omlouvám se, že reaguji tak pozdě. Občas sem zavítám, ale bylo pro mě nějakou dobu těžké toto téma otevírat. Po testech pro mě nastalo velice stresující období. Po novém roce jsem podstoupili testy. Na výsledky jsem čekala pouze dva dny (připlatila jsem si za předností vyřízení). Byla to muka. Testy Dna vyvratily jako otce mého přítele. Nejhorší obavy se vyplnily. Nechci popisovat, jak strašné bylo vše co následovalo. Nechci tady otravovat svým slohem. Ve zkratce, příteli jsem to po nějaké době řekla, rozešli jsme se. Nakonec jsem se dozvěděla, že měl opět zalety a vyprávěl, jak se mnou musí být kvůli synovi. Odstěhovala jsem se k mému kolegovi, nyní je to můj manžel. Po tom všem si myslím, že to přesně takto mělo být. Co se ke mně doneslo, tak bývalý přítel jede opět ve svých kolejích. Na erotických seznamkach loví ženy a každé píše, jak tam náhodou zabloudil. Já za sebe musím říct, že toto zle, bylo opravdu k něčemu dobré. ![]()
Zakl.
@zoidberg píše:
To je dojemné. A v rodném listě je teď kdo?
Biologicky otec samozřejmě. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den všem,omlouvám se, že reaguji tak pozdě. Občas sem zavítám, ale bylo pro mě nějakou dobu těžké toto téma otevírat. Po testech pro mě nastalo velice stresující období. Po novém roce jsem podstoupili testy. Na výsledky jsem čekala pouze dva dny (připlatila jsem si za předností vyřízení). Byla to muka. Testy Dna vyvratily jako otce mého přítele. Nejhorší obavy se vyplnily. Nechci popisovat, jak strašné bylo vše co následovalo. Nechci tady otravovat svým slohem. Ve zkratce, příteli jsem to po nějaké době řekla, rozešli jsme se. Nakonec jsem se dozvěděla, že měl opět zalety a vyprávěl, jak se mnou musí být kvůli synovi. Odstěhovala jsem se k mému kolegovi, nyní je to můj manžel. Po tom všem si myslím, že to přesně takto mělo být. Co se ke mně doneslo, tak bývalý přítel jede opět ve svých kolejích. Na erotických seznamkach loví ženy a každé píše, jak tam náhodou zabloudil. Já za sebe musím říct, že toto zle, bylo opravdu k něčemu dobré.
Zakl.
A jak to vis? Mas tam profil na tajnacku taky? ![]()
@Anonymní píše:
Biologicky otec samozřejmě.
Takže chápu to tak, že sis pořídila dítě s přítelem, dozvěděla ses, že není jeho, on od tebe odešel, ty sis našla nového chlapa (ten je tvůj manžel) a ten třetí „někdo“ je teda biootec.