Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
22.12.15 16:06

Chudák kluk, zničila si ho a ani o tom nevíš. Trápí tě to co bude s tebou, ale tvůj přítel má nyní vše co chtěl a ty mu to jednou větou sebereš. Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
22.12.15 16:08

Moje děti nejsou podobné ani na mě ani na manžela, to jen tak na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.12.15 17:44

Hele, zakladatelko, myslím si, ze teď je už úplně jedno proč, jak, kdo a co. Teď je hlavní aby sis byla jistá koho to dítě vlastně je a to bude výchozí bod tvého dalšího počínání. Ostatní jsou, jak říkají s oblibou moje děti, kecy v kleci. A pokud jsi všechno dělala s plným vědomím, ze si za svoje chování poneseš následky, tak u mě máš vyšší morální hodnotu než většina zdejších moralizujících diskutujících, kteří pouze teoretizují na téma „kdy by…“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 18:24
@mgdln píše:
Zkoriguj si slovník! Už jenom proto, že tu zašlapáváš do země zakladatelku, která má doma novorozence. (mateřské hormony mohou tudíž pěkně lítat!)
Jsi evidentně vzor cnosti, i když netuším jaké tvé zlé charakterové vady tě vedou k tak nenávistnému projevu.
Styď se!Příspěvek upraven 22.12.15 v 14:50

Nestydím se, nemám za co. Nenávistný projev k lidem, kteří udělají vše proto, aby zničili rodinné štěstí a ublížili někomu, kdo je tak moc miluje holt mám. Nemusíš moje příspěvky číst, když ti vadí, tohle je ale veřejná diskuze a já nenapsala nic sprostého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 18:36

@mgdln @radkka

Raduš je takový buldoček no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 18:39
@minoe píše:
@mgdln @radkkaRaduš je takový buldoček no :-D

Bostonek :cert: Tebe jsem dlouho neviděla :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
22.12.15 18:49
@radkka píše:
Nestydím se, nemám za co. Nenávistný projev k lidem, kteří udělají vše proto, aby zničili rodinné štěstí a ublížili někomu, kdo je tak moc miluje holt mám. Nemusíš moje příspěvky číst, když ti vadí, tohle je ale veřejná diskuze a já nenapsala nic sprostého.

Tak aby se ti to jednou nevrátilo. Já se odnaučila soudit. NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, nevíme co nás potká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 18:50
@Anna766 píše:
Tak aby se ti to jednou nevrátilo. Já se odnaučila soudit. NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, nevíme co nás potká.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 19:13
@radkka píše:

Nenávist je jed. A trávíš hlavně sebe, svoji duši. Ještě tak možná, kdyby se to týkalo přímo tebe, ale takhle. Zakladatelka ví, co provedla a snaží se to nějak přežít, vyřešit to. A nezbláznit se. Nikdo ji tady neplácá po ramenou, nechválí. Ale ještě do ní kopat, to promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 20:30
@Anna766 píše:
Tak aby se ti to jednou nevrátilo. Já se odnaučila soudit. NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, nevíme co nás potká.

Kdyby sis raději přečetla všechno, co jsem napsala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 20:34
@Stánina píše:
Nenávist je jed. A trávíš hlavně sebe, svoji duši. Ještě tak možná, kdyby se to týkalo přímo tebe, ale takhle. Zakladatelka ví, co provedla a snaží se to nějak přežít, vyřešit to. A nezbláznit se. Nikdo ji tady neplácá po ramenou, nechválí. Ale ještě do ní kopat, to promiň.

Já žádnou nenávist necítím a už vůbec ne k někomu z diskuze, jen nejsem člověk, který by nadělal průsery a pak před nimi utíkal, jako každý jiný chybuji, ale ty chyby si také vyžeru a to dobrovolně a s pokorou. Když zakladatelka půjde udělat testy a čelem se postaví k výsledkům, tak jí zatleskám za odvahu a popřeji hodně štěstí, ze začátku na mě ale působila naprosto obráceně a z takových lidí je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
22.12.15 20:40
@radkka píše:
Kdyby sis raději přečetla všechno, co jsem napsala :roll:

To jsem udělala. Ale promiň nazývat někoho, koho ani neznáš rozhoďnožkou. Silnej kalibr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.12.15 20:46
@Anna766 píše:
To jsem udělala. Ale promiň nazývat někoho, koho ani neznáš rozhoďnožkou. Silnej kalibr.

Myslím, že jsou peprnější výrazy pro někoho, kdo spí s kolegou, pak přijde domu, hupne do náruče partnerovi a oznámí mu, že bude tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.12.15 20:49
@Anonymní píše:
Ano. Jsem moc špatná. Nejvíc me trápí, jak ublížím příteli. Kolega stojí o me i o dítě. Nechce mi nějak ublížit, nepíše mi výhrůžné smsky. Ale chce vědět kdo je otec. Ja ziskávam čas a doufám, ze třeba někoho potká a zapomene na nás. Zakl.

To je pěkný svinstvo :poblion:
Takže tvůj přítel má platit na kukačku, jen proto, že ty se bojíš toho, že mu budeš muset oznámit, co jsi dělala, jak jsi ho vodila za nos :poblion:
Hnus. Najdi někde zbytek slušného chování a jdi na testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.12.15 21:05
@Fofrník píše:
To byla čistá ironie!!! Myslel jsem, že to musí snad každý pochopit.
Ještě jsem chtěl zakladatelce doporučit aby si udělali hodně vánočních fotek (no a pokud by se těch pár měsíců protáhlo na rok) tak i z prvních narozenin. To aby měl přítel nějaké fotky k bezva vzpomínkám (pokud by tuto situaci z mně neznámého důvodu neustál).
Nechci zakladatelku trýznit (stalo se a ne poprve ani naposledy). Jen by bylo fajn aby si uvědomovala co posledních pár měsíců buduje. A taky aby se na to podívala očima chlapa (přítele).
A pro ty co tu žensky drží se zakladatelkou basu. Až potkají zase nějakého „hajzla“ (v reálu, na seznamce, tady,…). Nechci pány omlouvat, ale po podobné zkušenosti bych srdce na dlani asi nenosil. :hug: :hug: :hug:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: škoda je, že to většinou odnesou ty slušné a ti slušní.
@mgdln píše:
Zkoriguj si slovník! Už jenom proto, že tu zašlapáváš do země zakladatelku, která má doma novorozence. (mateřské hormony mohou tudíž pěkně lítat!)
Jsi evidentně vzor cnosti, i když netuším jaké tvé zlé charakterové vady tě vedou k tak nenávistnému projevu.
Styď se!Příspěvek upraven 22.12.15 v 14:50

Tady není co korigovat :roll: Zakladatelka má doma novorozence, bude mít doma kojence, jednou puberťáka. Ale ten chlap, co si myslí, že má dítě, o to dítě přijde. Tedy pokud má z. alespoň trochu úcty, tak o něj přijde brzy, jestli ne, tak později.

@Fofrník píše:
Jo, jo. Taky bych pár měsíců počkal. Jen aď si taťka pořádně zvykne na kluka než uvidí dlouhý nos. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jak píše tady Fofrník. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria