Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K K
639
22.12.15 11:29
@Anonymní píše:
Moc děkuji všem za příspěvky. A vážím si těch podporujících i odsuzujicích. Dlouho jsem váhala, zda tuto diskuzi založit. Ted jsem vděčná. Dodala mi odvahu. Nebudu uz nic odkladat a na testy sama zajdu co nejdrive. Stejně tomu neutecu. Jednou by to bylo ještě horší. Pokud miminko neni pritele, je jeste dost mlady, aby se z toho dostal a sel dal a ja za svou chybu o nej prijdu.

Hele, ber to tak, jak to je. Ze jsi udelala blbost neni treba rozmazavat. At je to jak chce, tak pokud to pritele neni, tak si svoje dite jiste stihne udelat. Ty mozna zustanes s kolegou - a pokud ne, tak mas aspon zdravy dite. Za chyby se plati - ale tady ta cena neni nijak drasticka. Sama z praxe vis, ze jsou i pripady, kdy rodic neumyslnou chybou zpusobi smrt svyho ditete - a to je teprv sranda.

Ted jsi na nervy, ale dopadlo to vlastne dobre - opravdu se stavaji i horsi veci (coz te ale moc neomlouva… :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
22.12.15 11:29
@Kikuška90 píše:
Cože?? 8o 8o Nad některýma mě tady vážně zůstává rozum stát. Takže když někdo někoho zabije, tak pro něj máte pochopení, protože není první ani poslední kdo to udělal? :zed: :zed:

Nejsi trochu hysterická? Tady nikdo neumřel ani nebyl zabit, naopak vznikl nový život, jediný problém, že se neví, kdo se o to přičinil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 11:30
@ruzovasrnka píše:
Nejsi trochu hysterická? Tady nikdo neumřel ani nebyl zabit, naopak vznikl nový život, jediný problém, že se neví, kdo se o to přičinil 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.15 11:30
@PaníBovaryová píše:
víš co? děckám se podoba strašně mění, nedělej paniku, dokud nemáš v ruce výsledek DNA. Hlavně opatrně a tajně, ať ti ty testy nenajde přítel a nemáš doma zbytečně peklo.

Dekuji :hug: Asi opravdu panikarim. Syn není podobny ani na me. Bylo pár výjimek, kdy někdo řekl, že tu máme malého tatínka, ale většinou se lidi podivují, že nam není vubec podobný. Ja si pak samozřejmě vytvarim ty nejčernější scénáře. :(

• Citovat
  • Upravit
2526
22.12.15 11:33
@pe-terka píše: Člověk je tvor chybující a nedokonalý. Udělala ji chybu, dobře to víš a neseš za ni následky. Na Tvém místě bych si (asi, nezažila jsem) nechala udělat gen. testy soukromě, at máš čs případný výsledek strávit a nabrat sil na řešení situace. Pokud by syn byl ofic. přítele, oznámila bych to kolegovi a přerušila veškeré osobní (myslím komunikační) kontakty s ním. Nevěru bych zamlčela a smazala veškeré stopy.
Pokud by syn byl kolegy, nejčestnější je to oběma mužům přiznat. Pozitivní na celé situaci je, že syn tak jako tak bez otce nebude. Jako největší oběť je tu Tvůj ofic. přítel a je otázka, jestli tak těžkou zkoušku dokážete spolu překonat. Každopádně přeji hodně sil vám všem :kytka:

Tak…,lépe to napsané být nemohlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.12.15 11:34
@ruzovasrnka píše:
Nejsi trochu hysterická? Tady nikdo neumřel ani nebyl zabit, naopak vznikl nový život, jediný problém, že se neví, kdo se o to přičinil 8)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 11:35
@Stánina píše:
No tak to ženeš trochu do extrému, ne? I když skutečně jsou případy, kdy by se to dalo pochopit. Ale to už je další extrém.

Já to ženu do extrému? To snad zakladatelka… podvádí přítele a pak mu lže(??) 9 měsíců, že dítě je jeho, těší se na něj spolu, kupují mu věci, nechává ho v tom kvůli svýmu srabství. Když jsem začala číst, tak jsem čekala, že je zakladatelka těhotná, né už má doma měsíční dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 11:36
@ruzovasrnka píše:

Nejsem hysterická, jen mě opravdu překvapuje kolika lidem tady to přijde v pohodě, normální. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
22.12.15 11:37

Zakladatelko, na testy urcite jdi.
Nejspis ublizis minimalne jednomu cloveku, nekdo bude zakonite nestastnej.
Ale vy uz jste dospeli a zodpovedni za svoje ciny /az na pritele, ten je v tom nevinne, zivot je krutej/.
Ale jaka pecka by to byla pro to miminko… Nejde o vas, jde o nej! O JEHO zivot, rozhodujes o jeho zivote.

Hele muj pribuzny se dozvedel az v cca petactyriceti, ze jeho tata nebyl jeho tata. To byla teprv pecka. Dite to mozna pokouse snaz, ale dospelej chlap skoncil na praskach. Manzeluv kolega dtto - u nej navic rodice uz neziji a nikdy nezjisti, ci je. Krize identiti jak svina.

Clovek ma pravo vedet, kdo je :nevim: Drz se a mysli na miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 11:39
@Kikuška90 píše:
Nejsem hysterická, jen mě opravdu překvapuje kolika lidem tady to přijde v pohodě, normální. :roll:

:D ty jsi ale naivní..
By ses divila, kolik je takových případů, kdy žena spí s více muži a pak otěhotní… tady čteš jen o jednom od zakladatelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.12.15 11:40
@Anonymní píše:
Dekuji :hug: Asi opravdu panikarim. Syn není podobny ani na me. Bylo pár výjimek, kdy někdo řekl, že tu máme malého tatínka, ale většinou se lidi podivují, že nam není vubec podobný. Ja si pak samozřejmě vytvarim ty nejčernější scénáře. :(

Hele klid, pokud není jeden z „otců“ černoch, nic není ztracené…Jedna z mých (našich) dcer nemá z manžela ani Ň a vím na 100%, že je jeho. Je podobná částečně na mě, ale některé její rysy sahají až k mojí babičce, její prababičce.
Též mám bratrance, který měří bezmála dva metry a jeho otec stěží 160cm. A o jeho otcovství nepochybuji - znám tetu, navíc v obličeji si podobní jsou. Takže - příroda tu podobu někdy rozdává dost divoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.12.15 11:42
@Kikuška90 píše:
Nejsem hysterická, jen mě opravdu překvapuje kolika lidem tady to přijde v pohodě, normální. :roll:

v pohodě to není, ale už se stalo, zakladatelka si sype popel na hlavu a hledá řešení situace. Tak přece ji nebudem kamenovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
22.12.15 11:42
@Krrysa píše:
@Doctus můžeš mi to prosím vysvětlit? já měla vžydcky za to, že fenotyp je vnější projev genotypu? tak jak může být fenotypově krevní skupina nula?

http://www.wikiskripta.eu/…C3%A9m%C5%AF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.15 11:43
@Kikuška90 píše:

Nikdo tady nenapsal, ze je to normální. Normální to není. Je to moc špatné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.15 11:43

Zakladatelko nemůžu se odtajnit…je to škoda hrozně ráda bych ti napsala svou zkušenost…zažila jsem něco podobného, jen jsem byla už vdaná a nebylo to první dítě. Nemůžu to ti ani víc rozebrat, nejspíš by mě někdo poznal ;) Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky