Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teepe píše:
Bože holky, kolik kukaček je? 25%?nebudeme si nic nalhávat. podle mě pokud je zapsaný přítel v RL, tak bohužel (bohužel pro milence) musí souhlasit i on s testy otcovství, kamarádka řešila
koukni na krevní skupiny a uvidíš, třeba má jeden specifickou jako B nebo AB a budeš mít jasno čí dítě to je
Mně by zajímalo, jestli bys byla tak nad věcí, kdyby byla 25% možnost, že sis z porodnice odnesla cizí dítě.
@teepe
Existuje i Bombay gen, který způsobí, že ač genotypově by dítě mělo mít např. skupinu A, tak fenotypově je to skupina 0 (gen způsobí poruchu v sacharidovém řetězci).
Tak to je super, všechno, co tady negativního píšete, ona určitě ví, sama si to uvědomuje a vyčítá. Některý holky tady jsou jak saně. Jakoby chtěly ukázat, že jsou lepší. ONA TO VŠECHNO VÍ. VÍ, CO MĚLA UDĚLAT A NEUDĚLALA A TEĎ SE V TOM KOUPE!!! Jsou dva dny do Vánoc a vy takhle…
Prosím tě, holka hlavně se drž, podělala jsi to, jak jsi mohla a budeš si to muset vyžrat, ale věř, že bude líp. Nech si udělat testy sama, ať máš všechno ve svých rukách a už buď fér. Musíš to vyřešit, abys mohla jít dál a pravdu si zaslouží hlavně Tvůj syn. Jsou ženský, udělaly to samý, co ty a v klidu nechaj muže vychovávat kukačku, nebuď taková a postav se tomu čelem. Prosím tě, drž se!!!
Co napsat, vše tu již zaznělo. Testy si nech udělat, a podle toho jednej. Pokud nebude přítele, musíš mu to oznámit. Nejspíš odejde.. A můžeš žít s kolegou a vašim dítětem.
Pokud bude přítele, utni úplně kontakt s kolegou a žij dál.
Jinak nezávidím, já bych nevydržela, ale nenechala bych to zajít takhle daleko, to je pravda.. a to nejsem nejsvatější, tak raději anonym.
Podle profilovky by se mne pak známí ptali a vyzvídali a to nemám zapotřebí
![]()
@Stánina píše:
Tak to je super, všechno, co tady negativního píšete, ona určitě ví, sama si to uvědomuje a vyčítá. Některý holky tady jsou jak saně. Jakoby chtěly ukázat, že jsou lepší. ONA TO VŠECHNO VÍ. VÍ, CO MĚLA UDĚLAT A NEUDĚLALA A TEĎ SE V TOM KOUPE!!! Jsou dva dny do Vánoc a vy takhle…
Prosím tě, holka hlavně se drž, podělala jsi to, jak jsi mohla a budeš si to muset vyžrat, ale věř, že bude líp. Nech si udělat testy sama, ať máš všechno ve svých rukách a už buď fér. Musíš to vyřešit, abys mohla jít dál a pravdu si zaslouží hlavně Tvůj syn. Jsou ženský, udělaly to samý, co ty a v klidu nechaj muže vychovávat kukačku, nebuď taková a postav se tomu čelem. Prosím tě, drž se!!!
Asi si to moc neuvědomuje, když to chce nechat vyhnít a testy nedělat.
@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistý
i kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více ![]()
Udělej si ty testy sama, nic lepšího nevymyslíš…
Pak jednej dle výsledku…
@Anonymní píše:
Nebyla jsem hrdinka a ani nejsem rozhodnozka. Za 29 let jsem nebyla nikomu neverna. Vzdy jsem svého partnera ctila a neponizila bych ho takovym zpusobem. S kolegou jsem uplne nejak zblbla a zila jak v jinem svete. Lituji toho velmi.
Pritel ma krevní skupinu nula, ja A-, kolega A+, miminko ma nulku. To ale bohuzel neznamena, ze je přítele.
Tak za to přijmi zodpovědnost a nech udělat testy, třeba dopadnou dobře a ty aspon už budeš v klidu a kolega na tebe nebude tlačit. I já udělala v životě spoustu chyb, ale když to bylo nutné, tak jsem sklopila hlavu a vyžrala si to.
@teepe píše:
@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistýi kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více
prosím tě, to jsou jenom dohady
Asi jako když Babišova agentura dělá předvolební průzkumy a vždycky vede ANO. Žádné ofic. průzkumy nejsou
Ahoj, jsme lidi, někdy se stane, že uděláme něco, co bychom do sebe nikdy neřekli, a vubec na sebe nejsme pyšní.. Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.. Testy Tě asi neminou, pozitivum je, že budeš mít jistotu. Na druhou stranu - pokud bude dítě kolegy, přítel se s Tebou pravděpodobně rozejde, možná lepší, než žít ve vztahu s takto pošramocenou důvěrou.. Pokud bude přítelovo, poneseš si celý život špatné svědomí. Je to druhá stránka naší svobody- odpovědnost za své činy.. Na druhou stranu máš človíčka, který Tě soudit nebude a vždycky pro něj budeš ta nejlepší máma..Vím, jak Ti je, sama jsem prošla v průběhu manželství obdobím, na které vůbec nejsem pyšná, a věř, že bylo víc ke stydění se, než přechodné podlehnutí kouzlu kolegy.. Já jsem díky tomu pochopila, že chci zůstat u své rodiny, dokonce máme teď po letech miminko. Daň jsem zaplatila tím, že kvůli věku nestihnu kněmu ještě jedno, aby měl sourozence i věkově. Denně, když se na něj dívám, se mi vlastní blbost připomíná. Na druhou stranu- bez té zkušenosti bych nikdy vnitřně nebyla si sebou tak jistá, jako teď. Přesně už vím, co chci/nechci, a že se na sebe můžu dobudoucna spolehnout..
@teepe píše:
@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistýi kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více
Takže je super, že jsou ženské děvky, až to nějaká udělá tvému synovi, doufám, že budeš mít stejný optimismus
Doufám, že partnerovi tedy toleruješ nevěry, když je to v cajku.
@radkka píše:
Takže je super, že jsou ženské děvky, až to nějaká udělá tvému synovi, doufám, že budeš mít stejný optimismusDoufám, že partnerovi tedy toleruješ nevěry, když je to v cajku.
Kokoko kdáááák, hlavně, že jsou tady všechny dokonalé, že? ![]()
@radkka píše:
Tak za to přijmi zodpovědnost a nech udělat testy, třeba dopadnou dobře a ty aspon už budeš v klidu a kolega na tebe nebude tlačit. I já udělala v životě spoustu chyb, ale když to bylo nutné, tak jsem sklopila hlavu a vyžrala si to.
ano, stejně teď nemá, co jiného na výběr
varianta a) - vyžere si to
varianta b) bude se klepat do smrti případně do provalení - a to bude teda bomba, jestli to praskne třeba za 12 let. I pro děcko
@PaníBovaryová samozdřejmě že nejsou
kdo by se chtěl dobrovolně přiznat že jo
ale zakladatelka určitě není ani první ani poslední