Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
22.12.15 11:04
@teepe píše:
Bože holky, kolik kukaček je? 25%? :D nebudeme si nic nalhávat. podle mě pokud je zapsaný přítel v RL, tak bohužel (bohužel pro milence) musí souhlasit i on s testy otcovství, kamarádka řešila ;) koukni na krevní skupiny a uvidíš, třeba má jeden specifickou jako B nebo AB a budeš mít jasno čí dítě to je ;)

Mně by zajímalo, jestli bys byla tak nad věcí, kdyby byla 25% možnost, že sis z porodnice odnesla cizí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.12.15 11:04

Udělala bych testy dna s exmilencem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9735
22.12.15 11:05

@teepe
Existuje i Bombay gen, který způsobí, že ač genotypově by dítě mělo mít např. skupinu A, tak fenotypově je to skupina 0 (gen způsobí poruchu v sacharidovém řetězci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Tak to je super, všechno, co tady negativního píšete, ona určitě ví, sama si to uvědomuje a vyčítá. Některý holky tady jsou jak saně. Jakoby chtěly ukázat, že jsou lepší. ONA TO VŠECHNO VÍ. VÍ, CO MĚLA UDĚLAT A NEUDĚLALA A TEĎ SE V TOM KOUPE!!! Jsou dva dny do Vánoc a vy takhle…
Prosím tě, holka hlavně se drž, podělala jsi to, jak jsi mohla a budeš si to muset vyžrat, ale věř, že bude líp. Nech si udělat testy sama, ať máš všechno ve svých rukách a už buď fér. Musíš to vyřešit, abys mohla jít dál a pravdu si zaslouží hlavně Tvůj syn. Jsou ženský, udělaly to samý, co ty a v klidu nechaj muže vychovávat kukačku, nebuď taková a postav se tomu čelem. Prosím tě, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Co napsat, vše tu již zaznělo. Testy si nech udělat, a podle toho jednej. Pokud nebude přítele, musíš mu to oznámit. Nejspíš odejde.. A můžeš žít s kolegou a vašim dítětem.
Pokud bude přítele, utni úplně kontakt s kolegou a žij dál.

Jinak nezávidím, já bych nevydržela, ale nenechala bych to zajít takhle daleko, to je pravda.. a to nejsem nejsvatější, tak raději anonym.

Podle profilovky by se mne pak známí ptali a vyzvídali a to nemám zapotřebí :mrgreen: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20767
22.12.15 11:06
@Stánina píše:
Tak to je super, všechno, co tady negativního píšete, ona určitě ví, sama si to uvědomuje a vyčítá. Některý holky tady jsou jak saně. Jakoby chtěly ukázat, že jsou lepší. ONA TO VŠECHNO VÍ. VÍ, CO MĚLA UDĚLAT A NEUDĚLALA A TEĎ SE V TOM KOUPE!!! Jsou dva dny do Vánoc a vy takhle…
Prosím tě, holka hlavně se drž, podělala jsi to, jak jsi mohla a budeš si to muset vyžrat, ale věř, že bude líp. Nech si udělat testy sama, ať máš všechno ve svých rukách a už buď fér. Musíš to vyřešit, abys mohla jít dál a pravdu si zaslouží hlavně Tvůj syn. Jsou ženský, udělaly to samý, co ty a v klidu nechaj muže vychovávat kukačku, nebuď taková a postav se tomu čelem. Prosím tě, drž se!!!

Asi si to moc neuvědomuje, když to chce nechat vyhnít a testy nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
22.12.15 11:06

@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistý ;) i kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.12.15 11:07

Udělej si ty testy sama, nic lepšího nevymyslíš…
Pak jednej dle výsledku…

• Citovat
  • Upravit
20767
22.12.15 11:08
@Anonymní píše:
Nebyla jsem hrdinka a ani nejsem rozhodnozka. Za 29 let jsem nebyla nikomu neverna. Vzdy jsem svého partnera ctila a neponizila bych ho takovym zpusobem. S kolegou jsem uplne nejak zblbla a zila jak v jinem svete. Lituji toho velmi.
Pritel ma krevní skupinu nula, ja A-, kolega A+, miminko ma nulku. To ale bohuzel neznamena, ze je přítele.

Tak za to přijmi zodpovědnost a nech udělat testy, třeba dopadnou dobře a ty aspon už budeš v klidu a kolega na tebe nebude tlačit. I já udělala v životě spoustu chyb, ale když to bylo nutné, tak jsem sklopila hlavu a vyžrala si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
22.12.15 11:09
@teepe píše:
@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistý ;) i kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více :lol:

prosím tě, to jsou jenom dohady :roll: Asi jako když Babišova agentura dělá předvolební průzkumy a vždycky vede ANO. Žádné ofic. průzkumy nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ahoj, jsme lidi, někdy se stane, že uděláme něco, co bychom do sebe nikdy neřekli, a vubec na sebe nejsme pyšní.. Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.. Testy Tě asi neminou, pozitivum je, že budeš mít jistotu. Na druhou stranu - pokud bude dítě kolegy, přítel se s Tebou pravděpodobně rozejde, možná lepší, než žít ve vztahu s takto pošramocenou důvěrou.. Pokud bude přítelovo, poneseš si celý život špatné svědomí. Je to druhá stránka naší svobody- odpovědnost za své činy.. Na druhou stranu máš človíčka, který Tě soudit nebude a vždycky pro něj budeš ta nejlepší máma..Vím, jak Ti je, sama jsem prošla v průběhu manželství obdobím, na které vůbec nejsem pyšná, a věř, že bylo víc ke stydění se, než přechodné podlehnutí kouzlu kolegy.. Já jsem díky tomu pochopila, že chci zůstat u své rodiny, dokonce máme teď po letech miminko. Daň jsem zaplatila tím, že kvůli věku nestihnu kněmu ještě jedno, aby měl sourozence i věkově. Denně, když se na něj dívám, se mi vlastní blbost připomíná. Na druhou stranu- bez té zkušenosti bych nikdy vnitřně nebyla si sebou tak jistá, jako teď. Přesně už vím, co chci/nechci, a že se na sebe můžu dobudoucna spolehnout..

• Citovat
  • Upravit
20767
@teepe píše:
@radkka ježiš každopádně stalo se stalo, není první ani poslední, matka je vždy jistá otec vždy nejistý ;) i kdyby dítě nebylo jeho, víš kolik kukaček je??? a kdyby se každá měla přiznat, tak by rozvodovost nebyla 50% ale mnohem více :lol:

Takže je super, že jsou ženské děvky, až to nějaká udělá tvému synovi, doufám, že budeš mít stejný optimismus :pankac: Doufám, že partnerovi tedy toleruješ nevěry, když je to v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
22.12.15 11:10
@radkka píše:
Takže je super, že jsou ženské děvky, až to nějaká udělá tvému synovi, doufám, že budeš mít stejný optimismus :pankac: Doufám, že partnerovi tedy toleruješ nevěry, když je to v cajku.

Kokoko kdáááák, hlavně, že jsou tady všechny dokonalé, že? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
22.12.15 11:10
@radkka píše:
Tak za to přijmi zodpovědnost a nech udělat testy, třeba dopadnou dobře a ty aspon už budeš v klidu a kolega na tebe nebude tlačit. I já udělala v životě spoustu chyb, ale když to bylo nutné, tak jsem sklopila hlavu a vyžrala si to.

ano, stejně teď nemá, co jiného na výběr
varianta a) - vyžere si to
varianta b) bude se klepat do smrti případně do provalení - a to bude teda bomba, jestli to praskne třeba za 12 let. I pro děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
22.12.15 11:11

@PaníBovaryová samozdřejmě že nejsou :D kdo by se chtěl dobrovolně přiznat že jo :D ale zakladatelka určitě není ani první ani poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí