Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdy je ten život úplně jako z filmu..
EDIT Moc pobuřující.. ![]()
To je bezna situace, az 15% decek jsou kukacky, v nekterych narodech pry az 30%. Zakladatelka je jeste slusnejsi zena, vetsina by akorat tak rikala priteli, jak je to dite jemu podobny. ![]()
@Scarabeuss píše:
To je bezna situace, az 15% decek jsou kukacky, v nekterych narodech pry az 30%. Zakladatelka je jeste slusnejsi zena, vetsina by akorat tak rikala priteli, jak je to dite jemu podobny.
To teda rozhodně není
A doufám že ani nikdy nebude ![]()
@Kikuška90 píše:
To teda rozhodně není![]()
A doufám že ani nikdy nebude
Bohuzel vzdy to bylo bezny, je a bude.
Otec je proste vzdy nejisty a pokud je muz inteligentni, tak si proste udela testy tajne pro jistotu. Je to velky zavazek a clovek by mel byt jistej.
A nejaky argumenty, ze muz ma verit sve zene vubec neberu, vidite jak to chodi, podvadi pry az polovina zen a proste obcas si odnesou vic nez jen zazitky. ![]()
@Scarabeuss píše:
To je bezna situace, az 15% decek jsou kukacky, v nekterych narodech pry az 30%. Zakladatelka je jeste slusnejsi zena, vetsina by akorat tak rikala priteli, jak je to dite jemu podobny.
Takto mi bourat iluze, vždyť budu mít zkažený celý zbytek dne! Vždy jsem totiž myslel, že ženy jsou romantické milující křehké květinky…
Zkusím se asi manželky zeptat, co by říkala na ty testy DNA (takže kdybych se tu dlouho neobjevil, budu ležet na JIP).
Anonym, zveřejním ted soukromou informaci.
Zakladatelko, chci te podpořit. Resila jsem totez, akorat ja vdana, milenec zadany, cely tehotenstvi jsem se bala, o po porodu jsem dite porad sledovala, nebylo podobne nikomu… Tri mesice po porodu ksem udelala testy DNA ze slin mezi ditetem a milencem. Mela jsem stesti a dite je manzelovo.
Seber sily a udelej testy, stoji to okolo 3tis.. Za sebe musim rict ze teprve ted si miminko uzivam, ulevilo se mi. Drzim ti palce, at to dopadne tak, jak si prejes.
Anonymni, M
@Scarabeuss píše:
Bohuzel vzdy to bylo bezny, je a bude.Otec je proste vzdy nejisty a pokud je muz inteligentni, tak si proste udela testy tajne pro jistotu. Je to velky zavazek a clovek by mel byt jistej.
A nejaky argumenty, ze muz ma verit sve zene vubec neberu, vidite jak to chodi, podvadi pry az polovina zen a proste obcas si odnesou vic nez jen zazitky.
Takže postránce sexu komunismus?! (Každý si vezme co potřebuje.) Toho se měl dožít Lenin!!
![]()
Příspěvek upraven 22.12.15 v 15:19
@Fofrník
Co by tomu ale řekla Naděžda Konstantinovna Krupská?
@Gnaar píše:
Takto mi bourat iluze, vždyť budu mít zkažený celý zbytek dne! Vždy jsem totiž myslel, že ženy jsou romantické milující křehké květinky…Zkusím se asi manželky zeptat, co by říkala na ty testy DNA (takže kdybych se tu dlouho neobjevil, budu ležet na JIP).
Vznesu doma stejný dotaz. Drž mi tam prosím jedno místo.
![]()
@Gnaar píše:
Takto mi bourat iluze, vždyť budu mít zkažený celý zbytek dne! Vždy jsem totiž myslel, že ženy jsou romantické milující křehké květinky…Zkusím se asi manželky zeptat, co by říkala na ty testy DNA (takže kdybych se tu dlouho neobjevil, budu ležet na JIP).
A nebo tam naopak bude ležet ona až to praskne… ![]()
Opravdu si myslíš, že to potřebuješ vědět?
Dobré odpoledne, rozhodla jsem se napsat k me situaci ještě par slov. Nechci se tady obhajovat, vím co jsem udelala. Ale slova typu rozhodnozka a pod. me opravdu mrzí. Nejsem tento typ žen. Do svého úvodního příspěvku jsem nenapsala vše, ne jen proto, ze byl dlouhý, ale i proto, že jsem nechtěla vytahovat vše ze svého soukromí a nějakým zpusobem jsem nechtela psat nic zlého o svém priteli, jelikož se vůči nemu cítím velmi vinna. Chtela bych jen dodat, ze kdyz jsem si zacala s kolegou, nejak jsem se do nej zblba. Netvrdím to, ale je možné, že to bylo podmíněno tím, ze to bylo teprve mesic poté, co se ke mně vratil přítel. Přítel mě pred tím na 4 měsíce opustil. Měl období, kdy si asi potreboval uvědomit, jestli chce vztah nebo zábavu. Celé 4 měsíce vymetal jednu diskoteku za druhou a balil ženské. To bych i pochopila, at si dela co chce, když je sám. Horší bylo, že mi cele ty 4 mesice lhal, že jediné co je, tak se trápí a přežívá beze mně. Ja se chtěla pres to, že mě opustil přenést, ale on mi denne psal jak me miluje, jak se trápí, jak k sobě patříme. Když jsem si pak našla bližšího kamarada, který se mnou chtěl chodit, přítel mi psal ať to nedělám, že znicim naší osudovou lasku. Přitom sam balil každou sukni. To jsem ja ale tehdy nevedela. Myslela jsem, ze opravdu mu chybím a nikoho nemá. Jen je pro nej těžké žít s nekym starším. Poté co se ke mně vratil a rovnou nastěhoval, teprve všechno vyšlo na světlo a mne to v tu dobu dost bolelo a trapilo. Mozna i proto jsem se upnula na kolegu. Možná jsem chtěla někoho mít, kdyby se přítel zase rozmyslel. Az kdyz se je mne pritel vratil, začal být jiný a lepší, milující přítel. Me ale ty 4 měsíce staly spoustu slz a bolesti. Možná proto jsem pak udelala co jsem udelala. Hrda na to nejsem. A neobhajuji to. Jen se chci obhajit v tom, ze nejsem rozhodnozka. Neverna jsem byla poprve. Děkuji za přečteni.
Zakladatelko mě na tom všem přijde ale nejhorší že to řešíš až teď. Po tolika měsících lhaní… To co jsi napsala - píšeš, že se nechceš obhajovat, na mě to působí spíš tím dojmem, že to dáváš částečně za vinu příteli. Tu svojí nevěru. Ale podle toho co píšeš, tak on si ty 4 měsíce mohl užívat a dělat co chtěl, protože neměl žádnou přítelkyni, byl svobodný. A pokud sis začala s kolegou podvědomě z toho důvodu, že by se na Tebe mohl přítel zase vykašlat - tak nevím co tu chceš slyšet..
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, rozhodla jsem se napsat k me situaci ještě par slov. Nechci se tady obhajovat, vím co jsem udelala. Ale slova typu rozhodnozka a pod. me opravdu mrzí. Nejsem tento typ žen. Do svého úvodního příspěvku jsem nenapsala vše, ne jen proto, ze byl dlouhý, ale i proto, že jsem nechtěla vytahovat vše ze svého soukromí a nějakým zpusobem jsem nechtela psat nic zlého o svém priteli, jelikož se vůči nemu cítím velmi vinna. Chtela bych jen dodat, ze kdyz jsem si zacala s kolegou, nejak jsem se do nej zblba. Netvrdím to, ale je možné, že to bylo podmíněno tím, ze to bylo teprve mesic poté, co se ke mně vratil přítel. Přítel mě pred tím na 4 měsíce opustil. Měl období, kdy si asi potreboval uvědomit, jestli chce vztah nebo zábavu. Celé 4 měsíce vymetal jednu diskoteku za druhou a balil ženské. To bych i pochopila, at si dela co chce, když je sám. Horší bylo, že mi cele ty 4 mesice lhal, že jediné co je, tak se trápí a přežívá beze mně. Ja se chtěla pres to, že mě opustil přenést, ale on mi denne psal jak me miluje, jak se trápí, jak k sobě patříme. Když jsem si pak našla bližšího kamarada, který se mnou chtěl chodit, přítel mi psal ať to nedělám, že znicim naší osudovou lasku. Přitom sam balil každou sukni. To jsem ja ale tehdy nevedela. Myslela jsem, ze opravdu mu chybím a nikoho nemá. Jen je pro nej těžké žít s nekym starším. Poté co se ke mně vratil a rovnou nastěhoval, teprve všechno vyšlo na světlo a mne to v tu dobu dost bolelo a trapilo. Mozna i proto jsem se upnula na kolegu. Možná jsem chtěla někoho mít, kdyby se přítel zase rozmyslel. Az kdyz se je mne pritel vratil, začal být jiný a lepší, milující přítel. Me ale ty 4 měsíce staly spoustu slz a bolesti. Možná proto jsem pak udelala co jsem udelala. Hrda na to nejsem. A neobhajuji to. Jen se chci obhajit v tom, ze nejsem rozhodnozka. Neverna jsem byla poprve. Děkuji za přečteni.
Tak má taky máslo na hlavě a hned je to v trošku jiném světle. Já ho měl za poctivého hodného troubu co seděl v nevědomsti doma a čekal až přijdeš z práce domu. O to to budeš mít lehčí. Ty testy si udělej a na rovinu to vybal. Jen si dej pozor na kolegu (stím "mužským zbouchnutím jsem to myslel vážně).Jestli to tak je, tak to moc fér do vztahu není a může se ti to časem vymstít. Každopádně rozhodnutí je na tobě. Držim palce. ![]()
Ano. Vim, ze byl single. Mohl si delat co chtěl. Ale proc mě nenechal jit dal? Proc mi stale psal a volal at nikoho nemam, ze mu ublizim atd. Ja se potom z toho nemohla dostat, zatim co on se tahal s kde kým. Ale to není předmětem diskuze.
Zakladatelko, ted uz je to svym zpusobem aspon podle meho nazoru, jedno, jak to bylo. Nechej udelat testy, at vis na cem jsi. Rozsekni tu situaci. Budes vedet na cem jsi a to je uleva. Uprimne vidim trochu riziko ve tvem priteli, znam to…Chtit si uzivat, vidina toho ze mi neco uteklo, ze jsem si dost neuzil.Ve vetsine pripadu to vede ke konci vztahu. Vetsinou ta touha poznat, donuti toho dotycneho ke konci.Budu ti drzet palce aby vse dopadle dobre. Hlavne zdrave miminko, uzivej si ho ![]()