Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8295
8.12.17 23:31
@Lenca27 píše: No jasne :D Jen by me zajimalo, jestli existuje nejaka studie o inteligenci lidi a potrebe sirit svoje geny :D

neni treba zadne studie, ono se staci jen rozhlednout u nas, po historickych, kulturnich (jak se rady namyslene samy nazyvaji) evropskych zemich, ktera rasa ci komunina skomira a ktere komunity ci rasy se mnozi geometrickou radou,
odpoved si da kazdy sam, inteligence vymira jen a pouze vlastni zasluhou nebo hlouposti, pojmenovani zalezi na uhlu pohledu,

inteligence, natalita 1.1 - 1.4,
ostatni natalita 3 -7,

takze odpoved i bez studie, dotovane z norskych nebo euro-fasistickych fondu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.12.17 23:37
@Pesimistaa píše:
neni treba zadne studie, ono se staci jen rozhlednout u nas, po historickych, kulturnich (jak se rady namyslene samy nazyvaji) evropskych zemich, ktera rasa ci komunina skomira a ktere komunity ci rasy se mnozi geometrickou radou,
odpoved si da kazdy sam, inteligence vymira jen a pouze vlastni zasluhou nebo hlouposti, pojmenovani zalezi na uhlu pohledu,

inteligence, natalita 1.1 - 1.4,
ostatni natalita 3 -7,

takze odpoved i bez studie, dotovane z norskych nebo euro-fasistickych fondu

a nemyslis, ze to spis souvisi vyssi zivotni urovni? Protoze cim lepe se clovek ma, tim mene se mu chce tohoto pohodlicka vzdat a to s detmi holt jinak nejde… pokud tedy nejses natolik za vodou, ze mas pani na hlidani, uklid a zahradnika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
9.12.17 00:17
@warita píše: a nemyslis, ze to spis souvisi vyssi zivotni urovni? Protoze cim lepe se clovek ma, tim mene se mu chce tohoto pohodlicka vzdat a to s detmi holt jinak nejde… pokud tedy nejses natolik za vodou, ze mas pani na hlidani, uklid a zahradnika.

jenze ono je asi uplne jedno, ktery parametr vybereme jako nezavisle promenou, zda inteligenci, vyssi zivotni uroven, dosazene vzdelani, vsechny tyto faktory jdou spolecne a maji za nasledek (obvykle0 vyssi majetkovy stanrard, tazke ukazat prstem na jediny parametr a rici, ten je vinikem nemnozeni se by asi nebylo uplne spravne,
pokud ukazeme, pak musime vzit v uvahu, ze vetsinou vsechny tyto atributy jdou ruku v ruce,
tam kde nektery chybi je nahrazen animositou a pak s eto mnozi jako potkani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.12.17 10:36
@zoidberg píše:
Jo, vždyť udělat testy DNA neznamená, že nevěřím své partnerce, ale že nevěřím přepracovaným zaměstnancům porodnice :mrgreen:

To je pravda. Například to, co se stalo v třebíčské nemocnici, to byl docela horor. Nikdo z nás nemá tušení, kolik dětí se ve skutečnosti v porodnicích už zaměnilo a nikdy se na to nepřišlo. Ta třebíčská nemocnice zaručeně zdaleka nebyla jediná, kterým se to od dob, kdy se začalo rodit v porodnicích, stalo. Docela děsivá představa, ale určitě existují rodiče kteří vychovávají cizí dítě, aniž by to tušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
9.12.17 12:56

@Ctzona malýmu jsou dva. Nechala bych si ho. Přemýšleli jste o tom, jak byste po takový době reagovali? Pro mě nepredstavitelny. Ale o po zvážení, ze by to nebyla moje krev, bych si ho nechat chtěla.

• Citovat
  • Upravit
8295
9.12.17 15:39
@advocatus.diaboli píše: jen tak úvaha - plno vědeckofantastických děl popisuje budoucí společnost rozdělenou na málopočetnou vládnoucí elitu a ovládanou masu

tak takova kocovna komunita uz tu je nejakou tisicovku roku, dnes uz si pevne drzi si svoje vydobyta privilegia, castecne degeneruje snatky mezi sebou a ovlada fiancni system celeho zapadniho sveta a chapadly kam az se da, jen cinane jim to kazi, ty se z africkeho vlivu nepodarilo vytesnit, takze ti jsou ovsem jako druzi,

@advocatus.diaboli píše: Nikdo přece netvrdí, že ta (méně inteligentní) ovládaná masa si musí být vědomá, kdo skutečně vládne.

nesouhlasim s tim, ze „mene inteligentni“ masa je pouze tou, ktera si nemusi byt vedoma sve role otroka ve spolecnosti, prave dnesni doba ukazuje, ze lide vzdelani na universitach tim spravnym zpusobem, ac inteligentni, schopni jsou velice poslusni poskoci Seresu a podobnych a v jejich zajmu se stavaji vsehoschopnymi, dokonce i organizovaneho nasili (viz USA), nejsou nic jineho, nez obycejni frajtri ve svete mocnych drzitelu penez, kteri je ovladaji svymi zvasty o lidskych pravech,
napadne mi to pripomina situaci po II. svetove valce v CSR, tehdy se mladez, hlavne vzdelana s nadeji obracela ke komunistum, pravice a zdravy rozum byly po valce velmi slabe, take nasledkem spolehani se na „spojence“, takze tam mel Gottwald docasne podporu, az se inteligence probudila po unoru 1948 tak uz bylo pozde a mnoho tehdejsich nadsencu si rado zachranilo holou kuzi emigraci,

Už i o dnešní demokracii si moc lidí nedělá iluze…
takze stejne vystrizliveni jako tehdy, proto se prazska ozrala kavarna snazi pri kazdych volbech vytahnout nejakeho toho dalsiho nadejneho „kralika“, pardon, kandidata na nejaky post z klobouku, nikdo nikdy o nem neslysel, ale najednou je o nem vsude psano, jak je svetoznamy a ceskou republiku zachrani, kdyz ji zapleveli z orientu
@advocatus.diaboli píše: A čím nižší inteligence populace, tím lépe se ovlivňuje přes média - TV, Facebook :jazyk:

tohle je sice castecne pravda, ovsem, jak ukazala volba spiciho knizete za prezidenta, tak jakakoli podpora FB a soc.siti se minula ucinkem,
stejne to dopadlo v USA, kde FB a vsechny socialni site zpivaly koledy na oslavu cerneho Obamy a Hildy Clintin s jejim polopedofilnim manzelem,
finale vsak ukazalo, ac jasni vitezove, tak odtahli z areny jako zmokle slepice, stejne jako tehdy u nas spici knize,
pokud by platilo tvoje, tak knize byl spicim presidentem CR, Hilda Clinton presidentem USA,
a jeste neco, zapomel jsem na aferu „Brexit“, take vsechny media, socialni site a kdo mohl, tak opevovali krach Brexitu, a ejhle, co se stalo, kde se vzali ti „hlupaci“, jak je propaganda pak nazyvala, kteri masove neposlechli „main streem“,
asi v tech uvahach o vsemocnosti propagandy bude neco spatne, jedine co fungovalo byl osobni dozor komisaru nad volebni urnou, zadne plenty na tajne manipulace s volebnimi listky a vysledek byll ajsny, 99,99% volcu, pri volebni ucasti 99,9% si vzdy zvolilo tu spravnou vedouci silu spolecnosti,
tohle jedine funguje, demokracie je jen boj mezi temi nahore, aby se jim do areny nevloudil nejaky Zeman, Trump, Okmura, Sladek ci podobni, ktere by si masa mohla opravdu demokraticky vybrat,

takze srovnam li to s vyvojem marketingovych a reklamnich metod, kde je stale po mnoha desetiletich neuspesne hledani tzv. tlacitka „nakupuj“, neboli, jak nastavit reklamni masaz lidi, aby proste napr, na netu bezmyslenkovite zmackli ono kouzelne tlacitko nakupuj a nasledne tlacitko ZAPLAT IHNED,
ac investovany miliardy dolaru, desitky roku vyzkumu a studii, stale nic, stale velke nic

takz easi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
14.1.18 19:10
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím o zachování anonymu. Mám 3 letého syna, jen že nevím jestli je přítele nebo bývalého milence. Přemýšlím nad tím skoro od začátku co jsem zjistila, že jsem těhotná. Přítelovi jsem to nikdy neřekla, bývalému milenci jsem několikrát psala, ale ten mě slušně poslal víte kam a vůbec se semnou o tom nechce bavit. Máme spokojený vztah a vím, že jsem to měla přítelovi říct hned že nevím čí syn je, ale doufala jsem, že až se syn narodí tak poznám čí je, ale poznat to nešlo a teď nechci ničit vztah kord když je možné že je jeho. Dneska jsem opět napsala bývalému milenci jestli by mi aspoň napsal jeho krevní skupinu (syna je jiná než moje, a ačkoliv vím že to není průkazné tak by mě to aspoň trochu uklidnilo) a neodepsal, tak ho znovu zkusím požádat o testy otcovství. Nevím co dělat, ale už mám té nejistoty dost. A co když syn někdy bude potřebovat něco od biologického táty a přítel to nebude a bývalého milence už nebudu moc dohledat? Co mám teď dělat? Říct to přítelovi nebo zkusit právníka, aby po milenci požadoval testy otcovství?

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.1.18 19:45

@Amelie30 to by aj mna zaujimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
14.1.18 20:04
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
14.1.18 20:06

Zajímavé téma 8o… ale též mě zajímá jak to dopadlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.1.18 20:22

Nechápu, proč na to zakl. nešla jednodušší metodou a neotestovala prvně materiál (třeba vlas, sliny..) svého přítele. Ani by to nemusel zpozorovat a třeba by měla dilema vyřešeno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.18 21:00
@pe-terka píše:
Nechápu, proč na to zakl. nešla jednodušší metodou a neotestovala prvně materiál (třeba vlas, sliny..) svého přítele. Ani by to nemusel zpozorovat a třeba by měla dilema vyřešeno 8)

Souhlas, to bylo prvni co me napadlo. Nebo aspon ty krevni skupiny by mohly napovedet, jakou ma jeji pritel snadno zjisti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí