Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
7.12.17 10:43
@Lenca27 píše:
Nesouhlasim. Prave naopak. Takhle by to vyresil inteligentni chlap.

Nikoli, jeho inteligence by se totiž již dále nešířila. Takhle to vyřeší člověk, kterému nic jiného nezbývá, tedy Omega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
7.12.17 10:43
@Mart81 píše:
Za slohovou neobratnost se omlouvám - promazával jsem to a bych tam je fakt moc. :oops:

Jedno vlastní. Zvažovali jsme adopci dalšího dítěte. A ve dvou případech jsem byl připraven aspoň na čas přijmout a starat se o dítě z okolí, z širší rodiny.

V rodině (mám mnoho příbuzných, rozvětvená, setkávající se rodina) jsem měl příležitost pozorovat, jak se třeba moji strejdové chovali ke svým potomkům a jak k těm, o které se „jen“ starali. Můj oblíbený strýc kromě jednoho svého dítěte vychoval jako svoje 4 další, nejlepší kamarád si našel maminku co má dvě děti a vidím každý den, jak si na ně postupně zvyká a přijímá je za svoje…

Takže vycházím z toho. Koneckonců můj děda také přijal mého tátu jako svého, i když věděl, že není. Byl to skvělý chlap a vážím si ho za to. A když jsem se zabýval naší rodovou linií, tak jsem zjistil, že můj praděda přijal mou prababičku i s dítětem, které bylo ze znásilnění za války. Na vesnici se o tom vědělo, ale prostě on jako starší muž je k sobě přichýlil. Nebýt velkorysosti takových mužů, možná bych vůbec nebyl na světě.

Příspěvek upraven 07.12.17 v 10:29

já nemám ráda teoretizování, nevíš jak by ses zachoval, kdybys zjistil, že dítě pochází vlastně z nevěry. Sama nevím, jak bych se zachovala, kdyby manžel přišel s tím, že má s milenkou dítě. Jestli bych je zabila všechny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
7.12.17 10:49
@zoidberg píše:
Nikoli, jeho inteligence by se totiž již dále nešířila. Takhle to vyřeší člověk, kterému nic jiného nezbývá, tedy Omega.

přesně, takovýho troubu bych teda vedle sebe nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
7.12.17 11:02
@aiwwa píše:
přesně, takovýho troubu bych teda vedle sebe nesnesla.

Pokud bys nebyla v roli té podvodnice. To by pak byl pro tebe trouba naprosto ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
7.12.17 11:07
@zoidberg píše:
Nikoli, jeho inteligence by se totiž již dále nešířila. Takhle to vyřeší člověk, kterému nic jiného nezbývá, tedy Omega.

By mu ta žena z laskavosti mohla být nevěrná s jeho vlastním bratrem nebo otcem. Tak by se aspoň část jeho genů přenesla i do další generace. Zůstalo by to v rodině. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
7.12.17 11:18
@zoidberg píše:
Pokud bys nebyla v roli té podvodnice. To by pak byl pro tebe trouba naprosto ideální :mrgreen:

to myslím nehrozí, jsem až trapně věrná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
7.12.17 11:20
@aiwwa píše:
to myslím nehrozí, jsem až trapně věrná :lol:

Styď se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
7.12.17 11:24
@zoidberg píše:
Styď se :mrgreen:

připadám si jako exot, když tu čtu ty diskuze. Ale co já vím, jak bych mluvila, kdybych byla s jiným chlapem. Nemám potřebu hledat lepšího no. To je asi základ všeho, jak začne jednoho partnera pálit dobré bydlo nebo je nespokojen, tak hledá něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
7.12.17 11:56
@pocestny píše:
Podívej, já nikomu nevyčítám milence ani milenky. To je každého věc. Jde mi o to, že důsledky takového jednání mají nést aktéři, a nikoliv nějaký nastrčený kaskadér. A taky se mi dost příčí, že provádění DNA testů za současného stavu společnosti je tady vykládáno jako rozvracení rodiny.A co se týká výběru partnera, samozřejmě máš pravdu. K tomu bych jenom připomněl, že celé tohle diskusní prostředí je prošpikované příspěvky typu, že ji opustil a že nemá dost finančních prostředků. V tvých intencích bych měl pak dodat - „Neměla si takového blba brát“.

No jenomže uvolněná morálka ve společnosti velmi souvisí s tím že těch kukaček může přibývat. A teoreticky, to není osobní - třeba moralizování od chlapa, co střídá milenky o tom, jaké jsou takové ženské amorální, no to je pokrytectví.
Jasně že takový podvod je morálně horší než „jen“ někomu zahýbat, ale je to důsledek toho jak se lidi obecně staví k nevěře včetně chlapů i některých ženských no. Tu kukačku může mít někde i ten záleťák a kdo ví, jestli by byl ochoten se k dítěti přihlásit a platit obzvlášť pokud by to mělo znamenat třeba rozvrat jeho současné rodiny.

No tak mě by od manžela teda urazilo, pokud by chtěl dělat testy DNA, protože já jsem taky ta trapně věrná :D. Spíš mi to pak připadá jako že ti co nemají tak úplně čistý svědomí sami by pak na těch testech trvali o to víc ;) Znáš to, co děláš sám, tak pak přisuzuješ i druhým.
Ale zas pokud má někdo doma nějakou divokou, co hlásá volnou lásku, tak to jo, to bych ty testy taky chtěla.

No jasně, že to platí pro ženský i pro chlapy, když si berou blby nebo kravky, tak pak musí nést následky. Ale ideální svět neexistuje, vždycky někdo udělá chybu ve výběru, ono to někdy není lehký vyrat si dobře, člověk je mladej, blbej, zamilovanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
7.12.17 12:03
@ospalámyš píše:
No tak mě by od manžela teda urazilo, pokud by chtěl dělat testy DNA, protože já jsem taky ta trapně věrná :D. Spíš mi to pak připadá jako že ti co nemají tak úplně čistý svědomí sami by pak na těch testech trvali o to víc ;) Znáš to, co děláš sám, tak pak přisuzuješ i druhým.
Ale zas pokud má někdo doma nějakou divokou, co hlásá volnou lásku, tak to jo, to bych ty testy taky chtěla.

Co kdyby sis na oplátku udělala testy, jestli je dítě tvoje? Tím by byly účty vyřízeny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
7.12.17 12:15
@Emimin7 píše:
Co kdyby sis na oplátku udělala testy, jestli je dítě tvoje? Tím by byly účty vyřízeny. :mrgreen:

Jo, vždyť udělat testy DNA neznamená, že nevěřím své partnerce, ale že nevěřím přepracovaným zaměstnancům porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
7.12.17 18:26
@Emimin7 píše:
Co kdyby sis na oplátku udělala testy, jestli je dítě tvoje? Tím by byly účty vyřízeny. :mrgreen:

moje děti jsou tak jasně moje že fakt netřeba. :lol: No tak leda že by byly mý setry jednovaječného dvojčete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
8.12.17 09:22
@zoidberg píše:

edit admin - příspěvek proti pravidlům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.12.17 09:37

@Lenca27 píše:

edit admin - příspěvek proti pravidlům

U nich je zase otázka otcovství jednoznačná. Do RL se vždy zapíše nejstarší člen komunity, aby dítě po jeho smrti mělo sirotčí důchod…

• Citovat
  • Upravit
1663
8.12.17 09:46
@káťa píše:
U nich je zase otázka otcovství jednoznačná. Do RL se vždy zapíše nejstarší člen komunity, aby dítě po jeho smrti mělo sirotčí důchod…

No jasne :D Jen by me zajimalo, jestli existuje nejaka studie o inteligenci lidi a potrebe sirit svoje geny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí