Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
22.12.15 11:43
@pe-terka píše:
v pohodě to není, ale už se stalo, zakladatelka si sype popel na hlavu a hledá řešení situace. Tak přece ji nebudem kamenovat :nevim:

Jenže podle některých příspěvků to normální prý je, že @minoe… asi žiju v jiném světě - naštěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 11:46
@Kikuška90 píše:
Jenže podle některých příspěvků to normální prý je, že @minoe… asi žiju v jiném světě - naštěstí :andel:

Ale nekecej, nikde jsem nepsala, že je něco normálního, psala jsem:
Za mne pochopení určitě máš, protože nejsi první, které se něco takového stalo, tady na emiminu najdeš spoustu stejných případů - holek, kterým se stalo to samé co tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 11:49
@minoe píše: :D ty jsi ale naivní..
By ses divila, kolik je takových případů, kdy žena spí s více muži a pak otěhotní… tady čteš jen o jednom od zakladatelky…

Tenhle příspěvek jsem myslela… působí to na mě jako že v pohodě, víš kolik takových ženských je.. podáváš to jak kdyby to dělala každá druhá.. já žádnej takovej případ neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
22.12.15 11:49
@Kikuška90 píše:
Nejsem hysterická, jen mě opravdu překvapuje kolika lidem tady to přijde v pohodě, normální. :roll:

není to normální a ani chvályhodné, ale situace je jaká je a je potřeba ji řešit. Pokud DNA vyjde opravdu na kolegu, čeká přítele asi nejtěžší chvíle v životě, ale pořád lepší, aby se to dozvěděl teď a od zakladatelky, než za x roků třeba v hádce při rozchodu. Nebo chudák kolega, který si založí rodinu a pak u jeho dveří zazvoní dítě „ahoj, tati“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 11:50
@Kikuška90 píše:
Já to ženu do extrému? To snad zakladatelka… podvádí přítele a pak mu lže(??) 9 měsíců, že dítě je jeho, těší se na něj spolu, kupují mu věci, nechává ho v tom kvůli svýmu srabství. Když jsem začala číst, tak jsem čekala, že je zakladatelka těhotná, né už má doma měsíční dítě 8o

Ano, pisatelka je/byla srab. Nikoliv vrah. A ty si vůbec nedokážeš představit to peklo. Buď ji můžem podpořit nebo kamenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 11:52
@Kikuška90 píše: .. já žádnej takovej případ neznám…

Tak čti více tady diskuze na emiminu, zakladatelka není jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 11:53
@Stánina píše:
Ano, pisatelka je/byla srab. Nikoliv vrah. A ty si vůbec nedokážeš představit to peklo. Buď ji můžem podpořit nebo kamenovat.

Jaký peklo? Pro přítele nebo pro jejích exmilence??.. Ona nemá nic za co by si nemohla sama a tady nejde o jeden přešlap, o jednorázovou nevěru. Spala s ním kdovíjak dlouho a nechala si dítě ač nevěděla čí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
22.12.15 11:55
@minoe píše:
Tak čti více tady diskuze na emiminu, zakladatelka není jediná…

není jediná, ale jak jsem psala, situaci to nezlehčí a ji to neutěší. V tom má pravdu, když to porovnává k vraždě. Když někoho zabiješ, také tví rodiče řeknou „není jediná, kdo něco takového udělal“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
22.12.15 11:55

Držím palce ať Ti vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
22.12.15 11:57

Teda, to mě přijde jak z nějakého filmu. Stane se to, já bych urcite chtěla, aby dítě vědělo kdo je jeho otec. Určitě bych nechala udělat testy DNA - milence a pak budeš mít jasno. Pokud bude jeho oznámila bych to pritelovi a ukončila to. Pokud bude pritelovo nechala bych to být. Byl to ulet nic víc. Držím palce, je to pro mě sci-fi, protože do této situace bych se v životě nedostala ale držím opravdu pesti.
Hezké Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 11:59

Tak kvůli tématu jsem si udělala registraci, ačkoliv obvykle jen čtu…hele, to je jak u nás v práci :-)) jsme organizační složka státu, kde jsou samí právníci, abych to přiblížila, rozhodujeme o právech a povinnostech. U nás si kolegyně našla kolegu, i když ona měla přítele (prvního a zároveň posledního) od svých 16, tedy zhruba taky těch 16 let, no a zapletla se s kolegou, co má volný vztah se svou partnerkou, a mají spolu dvě děcka. taky to začalo obídkama, věčnýma hovorama a kafíčkama v kanceláři, ale oba pořád dělali, že jsou jen best friends, no my jsme je podezřívali vždycky. Letos slečna otěhotněla, začátek těhotenství popírala a jak to začalo být vidět, musela to říct v práci a zřejmě i kolegovi a světe div se, okamžitě se přestali přátelit, čímž jen potvrdili, že spolu měli doted poměr. Slečna porodila taky asi před měsícem, tuším má taky syna..nejsi to dokonce ty? :-))jmenovala by ses od K. jo měla bych zmínit, že slečna nechce nikomu ukazovat kočárek s dítětem a když ji někdo potká, začne zdrhat. co bych jí řekla a potažmo i tobě? udělat testy, tajně, nejlépe vzít příteli zubní kartáček. kolegovi bych je pak jen ukázala, pokud by dítě nebylo jeho. záleží s kým chceš být. jestli vážně tvůj milenec nemá děti, máš dobrou pozici, pokud by je měl, nešla bych do toho, chlapa s dětmi bych si nebrala. Já ještě vím dokonce o případu, kdy paní měla s milencem dítě, manželovi to neřekla, pak se to provalilo až po 5-6 letech, kdy následoval rozvod, ale normálně se manžel i tak chtěl v podstatě s nebio dítětem nadále stýkat a soud mu to neumožnil, síla co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
22.12.15 12:03
@Anonymní píše:
Dekuji :hug: Asi opravdu panikarim. Syn není podobny ani na me. Bylo pár výjimek, kdy někdo řekl, že tu máme malého tatínka, ale většinou se lidi podivují, že nam není vubec podobný. Ja si pak samozřejmě vytvarim ty nejčernější scénáře. :(

Podívej, neřeš to, komu je dítě podobné. Věty typu, že jedna paní povídala, jak je dítě podobné mě a nebo Tobě, jsou k ničemu. Cizí lidé rádi lichotí, protože se snaží vetřít do přízně. Já, která pracuju v děcáku, občas si beru na individuální vycházky (ve volnu) děti mimo zařízení DD, jsem našeho etnika, světlá s modrýma očima a vedu za ruku dítě jiného etnika, tmavé jak uhel a přesto mi je schopno x bab říct, že je dítě celá maminka…na tohle nehraju a Ty bys to řešit taky neměla. Ted je rozhodně v prvé řadě nutné vyřešit, čí je to dítě, pro klid v životě. Jste na rozseknutí 3 a jeden z toho prostě vyjde jako zmlácený a zraněný. Udělej to co nejdřív. Jak píšou některé holky, děkuj Bohu za to, že máš zdravé donošené dítě a pohled na něj bude vždy jen vzpomínkou na něco, co jsi třeba neměla udělat, ale stalo se. Čas nevrátíš a tak se snaž zachránit ještě to, co zachránit jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.12.15 12:04
@enny3 píše:
Když víš, jak dopadnou, tak víš, kdo je otec ne? Tak proč dáváš náze v diskuze, že to nevíš :nevim: :zed:, no existuje ještě něco jako interrupce, nevím, proč jsi tam nešla, když to bylo takhle..akorát je chudák dítě, chudák přítel a chudák kolega..a ty jsi fakt pitomá, budeš nakonec s miminem sama..

nastesti jsou mezi nami zeny, ktere na interupci nemaji zaludek. jako sory, ale z tveho prispevku je mi vic zle, nez ze zakladatelcinyho- pardon, opravuji- z tveho prispevku je mi jako z jedineho zle. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22.12.15 12:06
@Kikuška90 píše:
Jaký peklo? Pro přítele nebo pro jejích exmilence??.. Ona nemá nic za co by si nemohla sama a tady nejde o jeden přešlap, o jednorázovou nevěru. Spala s ním kdovíjak dlouho a nechala si dítě ač nevěděla čí je.

Tak to už tady všechny víme, že si za to může sama, ví to i zakladatelka. Že nešla na potrat, je její věc a teď si to vyžírá. Co kdyby pak už nemohla otěhotnět? To by si mohla ještě i za to, že na ten potrat šla. Jak říkám, někdo podpoří, někdo hodí kámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
22.12.15 12:08
@PaníBovaryová píše:
není jediná, ale jak jsem psala, situaci to nezlehčí a ji to neutěší…

No já ale nechtěla utěšovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria