Nevím, jakou práci hledat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.6.17 17:05
@Anonymní píše:
Jsem vyučená a hledám si práci, nikde nemohu sehnat nic lehkého, na ranní směnu a za slušný plat, prosím inspirujte mě co bych mohla dělat, nejsem šikovná, ale lempl, ale ráda bych měla nějakou práci abych furt neseděla doma a nestyděla se za to co dělám.

Dělám ve vyzkumaku, pecuju o laboratorní potkany. Mám ranní směny, práci blízko domu, ve 2 padla, 17tis čistého díky daňovému bonusu na děti.
Ale lehké to není, bolí mě celý člověk, je to obstojna posilovna.
Za to co dělám se nestydím, je to dělnická pozice, dělám poctivou práci, nemusím nikomu nic nabízet, vnucovat, práci považuji za smysluplnou.
Myslím, že z některého ze svých požadavků budeš muset slevit, třeba se ti povede sehnat nějakou vrátnici, ale peníze budou odpovídat náplní práce. Nebo budeš muset víc hybnout zadkem a nebýt taková cukrová princezna a budeš mít víc penez :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21253
28.6.17 17:11
@Anonymní píše: :lol: já jsem na tom stejně jako ty, jenže jsme se dobře vdala takže můžu být doma… navíc pobírám 7000 příspěvek na bydlení za nic, jen protože má manžel jinde TP ;) anonym - finance

To se na urade neptali po vyzivnem? A zdravotni pojisteni si platis sama? A do duhcodu se ti to bude pocitat jak?
To je nejake divne. Navic 7t prispvek na bydleni - jake mate naklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 17:14
@PaníBovaryová píše:
To se na urade neptali po vyzivnem? A zdravotni pojisteni si platis sama? A do duhcodu se ti to bude pocitat jak?
To je nejake divne. Navic 7t prispvek na bydleni - jake mate naklady?

já normálně přiznávám že spolu žijeme, tam je podmínka ten trvalý pobyt aby se počítal i jeho příjem, jsem na pojišťovně jako osoba pečující o dítě do 7 let, náklady máme 10 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
26270
28.6.17 17:31
@Anonymní píše:
Jsem vyučená a hledám si práci, nikde nemohu sehnat nic lehkého, na ranní směnu a za slušný plat, prosím inspirujte mě co bych mohla dělat, nejsem šikovná, ale lempl, ale ráda bych měla nějakou práci abych furt neseděla doma a nestyděla se za to co dělám.

Hele když se nestydíš za to jaká jsi, tak nechápu, proč se stydíš za nějakou práci?…Práce je asi sprostý slovo, viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
28.6.17 17:55

Pokud jsi netáhlo a ještě jsi na to pyšná, tak to je tvůj problém…ono hold, když někdo něco chce, tak za to něco musí nabídnout. Víš, ono si nikdo na zadek nikde nesedne ani z vystudovaného vysokoškláka, pokud se ten dotyčný nesnaží a prostě nechce. Doufám, že jsi troll. Je děs, jací lidé asi žijí ze státního rozpočtu. Pak snadno není na nemocné, seniory, školství…grrr :lol: Mimkchodem co na tohle mají říkat například mámy samoživitelky, které i jdou například uklízet v noci, když prcek spí a ony mají nějaké hlídání…jen aby bylo na kvalitní nové botky a nějaký výlet teď v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.6.17 17:59
@summersun píše:
Pokud jsi netáhlo a ještě jsi na to pyšná, tak to je tvůj problém…ono hold, když někdo něco chce, tak za to něco musí nabídnout. Víš, ono si nikdo na zadek nikde nesedne ani z vystudovaného vysokoškláka, pokud se ten dotyčný nesnaží a prostě nechce. Doufám, že jsi troll. Je děs, jací lidé asi žijí ze státního rozpočtu. Pak snadno není na nemocné, seniory, školství…grrr :lol: Mimkchodem co na tohle mají říkat například mámy samoživitelky, které i jdou například uklízet v noci, když prcek spí a ony mají nějaké hlídání…jen aby bylo na kvalitní nové botky a nějaký výlet teď v létě.

máš pravdu ale peníze na seniory, školství, nemocné by byly, ale utíká to jinde, úplně jinde a v jiné míře…
ale samoživitelkám bych nic navíc nedávala, byla jejich volba si udělat dítě s bůhví kým kdo jim buď utekl nebo neplatí

• Citovat
  • Upravit
21253
28.6.17 18:03
@Doe_Jane píše:
máš pravdu ale peníze na seniory, školství, nemocné by byly, ale utíká to jinde, úplně jinde a v jiné míře…
ale samoživitelkám bych nic navíc nedávala, byla jejich volba si udělat dítě s bůhví kým kdo jim buď utekl nebo neplatí

Jo, ale stat nepodporuje ty samozivitelky, nybrz ty deti. Ty prispevky jsou stejne male, kdyz z nich ma clovek zit a ne je mit jenom jako privydelek jak anonymňi vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 18:32
@Anonymní píše: :lol: já jsem na tom stejně jako ty, jenže jsme se dobře vdala takže můžu být doma… navíc pobírám 7000 příspěvek na bydlení za nic, jen protože má manžel jinde TP ;) anonym - finance

Já mohu být také doma, ale doma mě to strašně ubíjí, navíc peníze navíc se vždy hodí. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6836
28.6.17 19:43
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: Spíš bych se styděla za to, že nemám žádnou práci. Jinak neporadím, lempla nikde chtít nebudou a lempla bez maturity už vůbec ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 20:29
@ka2ka píše:
A vy jí to věříte? To bude troll jak vyšitý :lol:

Proč by ne. Já jí to věřím. Vždyť takových lidí běhá po světě mraky. Proč by to jeden z nich nemohl otevřeně napsat sem do fóra?
Viz moje švagrová. To je nemlich to samý v bledě modrym. Práci takhle „hledá“ už X roků a když se náhodu nějaká možnost naskytne, má tisíce „důvodů“, proč nemůže nastoupit.

• Citovat
  • Upravit
148392
28.6.17 23:42
@Doe_Jane píše:

Tak jasně, samoživitelkám nic, ať se třeba poserou i s dětmi a takovýhmhle vyžírkám, viz zakladatelka, těm jen houšť že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.6.17 00:08

Kdyz ctu tuhle diskuzi, tak mi to pripomina diskuzi Mstim se mu i kdyz ho miluji. Nebo tak nejak byl ten nazev. To bude stejna zakladatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.6.17 09:50
@Anonymní píše:

Doufám, že toto nemáš napsané ve svém pracovním životopisu. :mrgreen: A co by tě bavilo?
Zkusila bych rekvalifikaci, třeba na kosmetičku, masérku, pedikérku, kadeřnici, nehtařku, nebo jestli ráda pečeš, tak cukrářku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.17 11:41

Buď dělnice ve výrobě, nebo uklízečka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.18 10:48

Ahoj
Palec nahoru za úpřímnost :palec:
Rok se s rokem sešel, jak to dopadlo? Už jsi něco našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová