O co se mohlo jednat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
185
27.6.17 17:36

O co se mohlo jednat

Ahoj dala jsem si dnes 2 narozeninové chlebíčky (šunka s vlašským salátem a sýrový s nějakou pomazánkou). Do 3 hodin mě začalo bolet v levém nadbřišku jako by i směrem doprostřed břicha, měla jsem hodně akutní průjem, studený pot. Chvilinku jsem neviděla.

S bolením na levé straně po tučném a mastném jídle už mám zkušenosti tak se tomu snažím vyhýbat. Takhle brutální průběh to ale nikdy nemělo.

Teď už je vše o. k. Normálně jsem povečeřela suchý přírodní řízek a brambor a vše o. k. Zákusek bych ráda zkusila ale bojím se, aby se příhoda z odpoledne neopakovala. Nevíte o co by moho jít? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65011
27.6.17 17:42

Klidně mohl být ten salát zkažený, tak vás prohnal. Zákusek bych dnes vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
27.6.17 17:46

Mohl by to být i žlučník, i podle toho tučného a mastného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.6.17 18:50

Ale smakuje ti..to se musi nechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.6.17 18:56

Prostě ses po.rala. Já třeba chlebíčky miluju, ale jen v zimě, teď bych to nerisla, abych neproseděla den na záchodě. Jen musím po takovéto příhodě mít alespoň denní dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
27.6.17 19:11

A nebolela by na levé straně spíš slinivka než žlučník? A ta taky reaguje na mastné a tučné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
27.6.17 19:50

Tipuji zkažený salát. :think:
Tohle se mi stalo už také. Motala se mi u toho hlava, ztrácela jsem trochu vědomí, studený pot, strašné křeče a samozřejmě pruuuujem jak kjáva. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.6.17 23:39

S bolestí na levé straně břicha bych šla určitě k lékaři. Může se jednat o slinivku a s tou si není radno zahrávat.

• Citovat
  • Upravit
751
28.6.17 10:04

Slinivka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.17 10:35

To zní jako slinivka, lékař ti tak maximálně předepíše preventivní tabletky (enzymy), nebo jako v mém případě tě hodí rovnou na kapačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65011
28.6.17 13:11

@Leny5 @Luska Pokud je to jednorázové a večer už se cpe masem, tak to bude fakt spíš ten salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.6.17 09:39

@vokishka to můžeš a nemusíš mít pravdu. Já mám trable se slinivkou a některé moje slinivkové epizody vypadají přesně takhle. A jestli má zkušenosti s bolením na levé straně po tučném jídle a dokonce to vypadá, že už i měla podobnou reakci (i když ne tak silnou) tak bych to úplně neignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová